Hotel Glenmore*** in Oostende België 7.2 vakantie beoordelingen | Zoover

7,6
7,5
6,4
met partner, Mrt. 2012
"Leuk hotel, goeie ligging"
CB
26-4-2012 Goeie prijs/kwaliteit, zeer net, verzorgd ontbijt. Wellness is zeker een aanrader.

met partner, Feb. 2012
"Tof, tof, tof"
yvette avereyn
10-5-2012 leuk verbleven, heerlijke massages

met vrienden, Sept. 2011
"Prima prijs/kwaliteitsverhouding"
Van den Eynde
7-9-2011 Zeer vriendelijke manager.
Kamers zijn wat verouderd maar netjes.
Lekker ontbijtbuffet.

met partner, Dec. 2008
"Nooit meer"
Kristien
1,0
15-12-2008 Whirlpool ruikt heel muf.
warm en koud ontbijtbuffet = geen buffet enkel 1 croissant, 2 pistolets, 2 grijze boterhammen, 1 schijfje kaas, 1 potje confiture ... p.p. op tafel NIKS WARM behalve de thee.
Uitchecken tot 11u. Om 10u vertrekken we voor een korte wandeling en worden we er zeer onbeleefd op gewezen dat je om 11u weg moet zijn.
Bij het afrekenen vraagt men of alles naar wens was, ik zeg dat ik het ontbijtbuffet, zeker het warme gemist had. Antwoord: "Had dat eerder gezegd nu is het te laat dan had ik je wel een eitje gebakken ..., voor 2 personen kunnen we toch geen buffet klaarmaken". Ik had dan op z'n minst het voorstel van hen uit verwacht wat we graag als ontbijt wilden. Als je al maar 2 gasten hebt verwen ze dan ten minste ivp ze zo af te blaffen.

met vrienden, Sept. 2008
"Prima Welness 2daagse"
Din
22-9-2008 Gewone nette kamer. Vriendelijke ontvangst en vriendelijk personeel. Welness-Spa kuur was heel leuk. Avondeten hebben we daar niet genomen maar het ontbijt was vrij uitgebreid. Ligging vlak aan zee en toch dichtbij het centrum (winkelstraat, restaurants). Het zonneterras is gewéldig.

met partner, Aug. 2008
"Dit nooit meer"
Noella Camps
7-10-2008 Ons eerste bezoek in de juniorsuite is zeer goed verlopen. Spijtig genoeg kunnen we dit niet zeggen van ons 2de bezoek. We boekten een welnessarrangement voor 2 nachten op 30/08. Aangekomen in het hotel kregen we een "kamertje met 2 aparte bedden met uitzicht op de brandtrap en een piepkleine badkamer..WAT EEN TELEURSTELLING..De receptioniste zei dat we geen reden tot klagen hadden want ANDERE KLANTEN WAREN DAAR BLIJ MEE..dus geen excuses maar mond houden en BLIJ zijn..natuurlijk stonden zij sterk daar we pas om 17pm konden inchecken en dat alle andere hotels volzet waren gezien het prachtige weer..
Van de eigenaars hoorden we nooit een excuus, wel kregen we na aandringen een andere kamer voor de 2de nacht en deze kamer lag hoger en rustiger zoals ik expleciet had gevraagd tijdens de boeking..
De receptioniste bood ons wel een uur sauna aan maar deze was al inbegrepen in ons Welnessweekend dus dat was een lachertje. Een verwittigde mens is er 2 waard