Hotel Prado*** in Oostende België 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover

5 beoordelingen over Prado***

9,4
9,2
met vrienden, Mei 2012
"Niet twijfelen voor bezoekje aan Oostende !"
Betty Van Hoven
19-5-2012 Zeer netjes en leuk hotelletje op loopafstand van dijk, centrum, enz. Zeer vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit zeer goed. Ontbijt ook ruim voldoende.
Badkamer netjes en alles voorhanden. Koelkastje inbegrepen in prijs. Geen last van geluidshinder.

met partner, Okt. 2010
"Waar voor je geld"
sandra
8-11-2010 positief : hartelijke ontvangst,ruime kamers met kleine frigo en flatscreen met dvd-speler,dicht bij casino en dijk en winkels gelegen,geen last gehad van lawaai (zelfs met raam open,aan de achterkant),lekker en uitgebreid ontbijtbuffet (tot 10u),kort bij openbaar vervoer,problemen worden dadelijk opgelost (indien mogelijk)

negatief : ontbijtzaal is misschien wel te klein in het hoogseizoen (nu was er plaats genoeg),op zaterdag werden de broodjes niet meer aangevuld om 9u45,op zondag is dit wel gebeurd zodat laatkomers nog genoeg keuze hadden

met partner, Juli 2010
"Aanrader !"
Familie Verbraeken
2-8-2010 Hotel Prado in Oostende is een echte aanrader... toplocatie, dicht bij Strand- Casino- uitgaandsbuurt enz...... wij hadden een kamer aan de straatkant... waar je door de dubbele beglazing echter geen last van hebt. De kamer zijn supernet, badkamer heel erg proper en mooi. Het personeel is super vriendelijk, wij hadden geboekt via telefoon en wij hadden al 12 hotels geprobeert om te reserveren, zonder visakaart kregen wij geen kans... bij het Prado hotel was dit echter geen probleem ! ! Het ontbijtbuffet is meer dan doorsnee met champagne, verse broodjes, warm en koud buffet... zelfs gerookt zalm was er beschikbaar. al met al een top hotel waar wij als we nog eens in oostende vertoeven logeren.

met partner, Nov. 2007
"Aanrader !!!!"
martine en dirk
14-2-2009 niks aan af te keuren , zeer goed onbijt en zeer vriendelijk personeel nette kamers en de ligging is ook perfekt , zeker een aanrader

met partner, Okt. 2006
carl
30-10-2006 Prado hotel ligt in het hartje van Oostende,dicht aan het strand.Een zeer vriendelijk onthaal aan de receptie,kraaknette en rustig gelegen kamers en het ontbijt eveneens uitgebreid met een correcte bediening en dit voor een spotprijs van 68€.Wij komen zeker terug!