Bungalow Jonckershof in Westende België 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Nooit meer !"
Pascal en kathy
Hoeveelheid ruimte
9-1-2012 Het enige wat goed is is de ligging.
Bungalow rook enorm muf, geen verluchting geweest ! Het toilet lekte, er lag al een dweil rond het toilet. (vond ik al raar, tegen het einde van ons periode wisten we waarvoor).
De verwarming slikt enorm (ons niet meegedeeld), voor die 3 nachten dat we er zijn geweest hebben we 50 Euro betaald !! En we waren nog niet eens in huis overdag enkel vanaf 17 - 18uur 's avonds. Vanaf dit uur was er ook bijna geen warm water, lauw water, rond 22u lukte het om een bad te nemen. Heb deze klachten ook doorgegeven aan de receptie, die vroegen waarom we het niet eerder hadden meegedeeld, niet moeilijk want receptie is maar tot 17uur open en we waren al voor 10u op stap. Ligging is wel heel goed, alles makkelijk bereikbaar. Voor de rest zien ze ons hier niet meer terug !!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Kort bij zee en toch rustig gelegen"
Geert
Hoeveelheid ruimte
29-11-2011 Wij hebben deze zomer al voor de derde keer In Jonckershof gelogeerd, de tweede maal dat de kinderen erbij waren. Zij kunnen maar niet genoeg krijgen van 'het kleine huisje aan de zee'.
De dijk en eht strand liggen op 5 minuten wandelen. Parking voor de auto, en dus ook de valiezen, is ook zeer vlakbij. Bij reservatie kinden wij ook de nummer van de bungalow doorgeven.
Je kan er zelf koken, wat er voor zorgt dat je niet steeds op restaurant hoeft te gaan.
Kortom super-geslaagde vakantiehuisjes

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Tof vakantiepark, maar...."
elke
Hoeveelheid ruimte
23-4-2009 we waren vrij tevreden over onze vakantie, maar er waren wel enkele minpunten. zo was onze bungalow niet echt proper bij aankomst de mensen aan de receptie waren erg vriendelijk maar vergaten bij boeking wel te vermelden dat water en elektriciteit apart waren dit is op zich geen probleem buiten dat we voor een midweek 37 euro moesten betalen het was goed weer dus we hebben geen verwarming aangehad en we hebben echt wel op ons waterverbruik gelet dus dit zou in de toekomst toch iets duidelijker mogen zijn