Albena beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer"
Van de Walle Els
Sfeer
24-1-2012 Als je binnen je domein blijft is het goed eenmaal daarbuiten was het gevaarlijk voor diefstal en de kids.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Nooit meer!"
Sandy
Stranden
17-9-2009 Misschien komt het doordat wij vrij laat in het seizoen zijn geweest, maar ik raad deze plek niet aan. Het is vooral vergane glorie, achterstallig onderhoud aan bijna alles wat er te zien of te doen is. Enige pluspunt was ons hotel 'Flamingo 4'. Nette schone kamer die dagelijks wordt bijgehouden door een vriendelijke dame. Verder zijn er veel onvriendelijke mensen die, zeker aan het einde van het seizoen, je respectloos behandelen door je te negeren, ontwijken, niet bedienen, weglopen of dergelijken. Ook erg veel het gevoel gehad 'misbruikt' te worden. Leuke, vriendelijke praatjes puur en alleen om extra geld te verdienen, afzetten dus. Je bent er zelf bij, maar je wilt ook nog graag geloven in de goedheid van mensen. Dit wordt aardig onderuit gehaald in Albena, pas dus op met wie je 'in zee' gaat, men is erg gemakkelijk in het duidelijk maken dat ze het erg arm hebben.

alleenreizend, Sept. 2008
"Dit nooit meer"
chris
24-9-2008 Verouderd resort die helemaal de trend niet volgt

met partner, Juni 2008
"Hotel raltsa 4* supirior"
driessens
Omgeving
28-6-2008 in één woord rampzalig, het hotel, lawaai, geen vriendelijkheid, eten lauw, niet doorgekookte groenten,vlees halfgebakken dus gehakt rauw vanbinnen,bijna om de twee dagen het zelfde eten, soms geen wit brood,persoonlijk vinden we dit hotel dat vol met roemenen russen en rijke bulgaren zit alleen voor hun, als ze zien dat je van een ander land komt word je weggeduwd, nog nergens dat ooit meegemaakt.ook de ralitsa 3* had een animatieteam en een snackbar wij niet en we hebben meer betaald wat is dan het verschil, niets want de kamers zijn ook hetzelfde alleen deze beide hotels zijn in waarde gezakt door het volk dat stapelzat rondloopt, vies en vuil de wc als er geen wcpapier is tegen de muren echt proper, wij gingen naar de kamer omdat dat proper was.savonds niets te doen 1 winkelstraat dat is al, soms vriendelijk soms vloekend omdat je niets koopt ze staan recht achter je als je naar iets kijkt dit is de laatste keer dat bulgarije ons gezin heeft gezien /terug naar turkije dat is beter

met partner, Sept. 2007
Kristien Fonteyne
Omgeving
21-9-2007 Veel te doen voor kinderen.
Schone stranden en een mooie zee.
Er is 1 winkelstraatje met allemaal ongeveer dezelfde winkeltjes maar wel gezellig om door te wandelen. Vanuit Albena kan je wel toffe uitstappen doen, oa naar Varna: archeologisch museum is daar een aanrader!

met vrienden, Sept. 2007
WIJNANTS
Omgeving
10-9-2007 vandaag 10/2/07 terug van Albena Beach hotel in Bulgarije. Heb nog nooit gedurende mijn velen reizen zo een slechte hygiene meegemaakt (slaapkamer, douche, wc's kamer en in het hotel verschrikkelijk vuil) Het eten was het enige pluspunt dat meeviel. Vuile kartonnen bekertjes en bestekken.Tot slot: een hotel om nooit nog naartoe te gaan. Begrijp de agentschappen niet dat dit in hun brochure opgenomen werd als een 4 sterren hotel. Verschrikkelijk