Borovets beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met vrienden, Mrt. 2009
"Zalig ontspannen"
Els Van den Bergh
Après ski
15-3-2009 Van 7 maart 2009 tot 14 maart 2009 in Hotel Samokov verbleven - Half Pension. Eerste keer in Bulgarije en ontzettend goed meegevallen. Hotel was wel wat verouderd maar proper, recht tegenover de Gondel en je kon er ten allen tijde geld wisselen. Eten (buffet) zeker en vast niet slecht. In de omgeving veel supermarktjes, winkeltjes met prullaria en skigerief, beetje zoals Turkije maar dan in de sneeuw. Ook veel drank- en eetgelegenheden voor zeer schappelijke prijzen. Reis is echt reuze geweest.

met partner, Jan. 2009
"Mooi, goede lesgevers en in het nederlands"
Knight
Après ski
16-12-2009 Zeer goed voor beginnende tot gevorderde ski-ers. Neem er les in het nederlands en dit aan een zeer goede prijs. Tof ben er al 5 keer geweest.

Familie, Mrt. 2008
Houttekier- Decrock
Après ski
9-3-2008 We zijn net terug van onze skireis in Borovets-hotel Samokov. Hotel is erg verouderd en eten had niet altijd warm en was vaak vettig. Tijdens het warm eten is drank zelf te betalen!Opvang voor kinderen was goed, jammer dat ze geen nederlands spraken. Wij hadden les van Albena-leraar Bobby/Boris. Niet echt één van de meest geduldige en motiverende mensen, maar al bij al veel de reis goed mee. Het is wel wennen aan de oude infrastructuur en de nogal norse bulgaren.

De beste prijzen en lastminutes voor Borovets bij:

met partner, Feb. 2008
sven
Après ski
3-3-2008 zijn geweest laatste week februari en het was prachtig weer +-15graden. Voor de beginner uitstekend(albena school) in het nederlands. Ze trochelen wel het geld uit je zak hoor,6euro voor een tas "soep" op de piste.En altijd proberen te passen want ze hebben nooit wisselgeld bij.En er stond altijd wel iets op dat we niet besteld hadden maar we konden het toch niet lezen.De leraar heeft verschillende keren moeten ingrijpen. En ookbijna 1u30 aanschuiven om in de lift te kunnen.Maar eenmaal op de piste.........prachtig.Ondanks alles toch een zeer geslaagde reis en volgend jaar terug naar daar hoor.saluut en veel plezier in bulgarije

Familie, Jan. 2008
leen Verreyt
Après ski
27-1-2008 op zich zeer mooie pistes maar ze worden zo goed als nooit geprepareerd met gevolg dat je vrij veel op ongelijke zeer moeilijk beskibare pistes moet skiën.
weinig gezellige hutjes op de pistes en het eten en drinken is er zeer duur op de piste. voor een flesje water betaal je al gauw 4€ en een warme choco met rum al 6€. alles wordt teveel commercieel uitgebuit en ze proberen de prijzen van oostenrijk te vragen maar de service, hygiene en kwaliteit blijft ver achter. er zijn geen wandelwegen dus als er te weinig sneeuw ligt kan je niet veel doen.
aan elke bar staat iemand om je binnen te lokken en dit is soms heeeel vervelend.
skimateriaal (skidepot albena) is duur en ongelooflijk oud. slechte staat en heel onvriendelijk onbehulpzaam personeel. Een goed management zou dit skidorp veel gezelliger en aangenamer maken en minder kunstmatig.
ook foefelen ze met streke drank. in cafés gieten ze zonder blozen een goedkope fles wisky over in een fles jack daniels ...

met vrienden, Mrt. 2007
Wim
Après ski
20-3-2007 We zijn begin maart naar Borovets getrokken,het weer was fantastisch,alle dagen zon.
Dus was de sneeuw kwaliteit heel wat minder,boven de 2500m was de sneeuw goed! Hieronder van minder tot heel slecht in het skidorp!! Het skigebied is eigenlijk wel groter dan wordt voorgesteld en voor ieder niveau is er wel een piste. Het enige nadeel is dat iedereen langs dezelfde piste naar beneden moet komen! Het dorp is heel charmant t.o.v. van andere ski landen,maar je moet rekening houden dat je in Bulgarije bent en dit land heel wat jaren achter stand heeft op onze leefomgeving!! Het uitgaansleven is best wel in orde van kleine cafe's tot erotische bars.... Eten en drinken is er ook in overvloed! Een goede raad voor de vertrekkers,geld is baas in Bulgerije,dus alles is mogelijk....

Familie, Jan. 2007
Meykens Rudi
Après ski
6-8-2007 Persoonlijk ga ik er graag naar toe,er zitten altijd wel wat luidruchtige Engelsen maar daar valt mee te leven.

met partner, Jan. 2006
sonny
Après ski
27-11-2006 borovets is een leuke bestemming voor mensen die nog niet hebben geskiet ikzelf kom uit belgie en heb daar 8 fantastische dagen gehad met allemaal nederlanders een toffe reis gehad,we hadden een goede skileraar,danny,toffe gast,als er iemand zijn msn adres heeft aub doorsturen naar sonny.deschietere@telenet.be,wij hebben in hotel samokov gelogeerd ,is een goed hotel maar het eten vond ik niet goed maar ieder heeft zijn mening natuurlijk,ga zeker terug maar dit jaar ga ik naar frankrijk portes du soleil om eens te vergelijken kwa pistes een ding is zeker borovets is een heel stuk goedkoper