Hotel Marina Royal Palace***** in Djuni / Dyuni / Duni Bulgarije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Marina Royal Palace*****

9,2
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Echte aanrader"
Sonja
27-8-2011 In het Marina Royal Palace hotel wordt je behandeld als een koning. Iedereen was zeer behulpzaam en vriendelijk ondanks het taalprobleem, maar zoals overal heb je een paar mensen die hun werk niet zo graag doen (hier heb ik er maar eentje gezien). Hoe langer ze er werkten hoe beter hun Engels/Duits was. Positief: De taxi's hebben vaste prijzen te betalen bij terugkomst (indien je heen en terug kiest), ook zijn ze stipt op hun afgesproken uur om je te komen halen. Het eten was lekker en je had heel veel keuze. Kamers werden elke dag gepoetst en bedden opgemaakt. Animatie voor jong en oud.
Minder positief: Glazen op de kamer werden na gebruik niet vervangen. Minibar op kamer werd niet bijgevuld. Regelmatig gehoord (maar zelf niet betrokken) waren de overboekingen waardoor de getroffen personen niet op de geboekte plaats terecht kwamen.

"Aanrader"
cricri
5-9-2011 Leuke vakantie, mooi weer, lekker eten, zeer proper hotel. Taxi's zijn wel duur maar komen hun afspraken na, taal is soms wel een klein probleem, maar daar doen ze wel moeite voor. Je hebt wel een taxi nodig wil je even buiten het hotel wat beleven, we hebben ook een hele leuke uitstap gemaakt met de jeep, zodat je ook het echte Bulgarije leert kennen. Dit was een meevaller. Suite zeer ruim met twee aparte slaapkamers, safe was wel betalend en minibar werd niet bijgevuld. Eten superlekker. Handdoeken wel op tijd leggen anders heb je niet altijd de beste plaats zeker als je met jongere kinderen bent en in de nabije buurt wil liggen. Animatie is goed, maar wel grote verplaatsingen, alles ligt nogal uiteen. Het strand is ook heel netjes zelfs de algen die aanspoelen worden 's morgens door het personeel verwijderd. Het was een superleuke vakantie!!

"Aangename vakantie"
Stefanie
1-9-2011 Ideaal voor een zon-zee-zwembadvakantie ... alles zeer verzorgd en het eten is echt wel lekker (vandaar de extra kilootjes terug mee naar huis!!!) ... hygiëne is in orde, zeker aan het zwembad en op het strand!
Personeel is vriendelijk, zoals overal zijn er natuurlijk zuurpruimen, maar ze zijn niet dik gezaaid hoor!
Ons dochtertje is daar wel uitgegeleden, maar de dokter ter plaatse heeft haar uitstekend verzorgd!
Het enige minpunt is dat alles heel ver van het royal palace gelegen is: minidisco, amphitheater (plus te weinig zitplaatsen voor mensen uit 4 hotels en the village). Animatie was goed, show was prachtig, kinderclub vond ik persoonlijk iets minder, maar nederlandstalige monitor, dus dat was een meevaller.
Een aanrader om volop te genieten!!!

"Geweldig hotel"
Sonja
22-8-2011 Wij zijn teruggekomen op 19/08/2011. Het was er in 1 woord "geweldig". Hier valt totaal niets op aan te merken. Wij hadden een "suite", die zeer ruim was. De kamers zijn heel proper. Het eten is er lekker en er is een grote keuze. Het is een groot complex en er valt dan ook steeds wat te beleven. Overal is het heel netjes, het personeel is vriendelijk. Dit is een hotel dat voor iedereen geschikt is. Kortom, het valt zeker te vergelijken met hotels in Turkije of Griekenland.

met partner, Aug. 2011
"Fantastich goed hotel"
Patrick&Micheline V...
23-8-2011 Marina Royal Palace is een echte aanrader voor een zorgeloze vakantie. Mooie kamers, lekker eten en de meeste personeelsleden zijn zeer vriendelijk. Ook voldoende animatie en de " wunderbar" is een aanrader.

met partner, Juli 2011
"Een echte aanrader voor iedereen"
pedro
3-8-2011 Marina Royal Palace is voor iedereen een echte aanrader !!!!! Het was echt een vakantie om nooit te vergeten. Over het hotel valt totaal niets te zeggen . Het eten was heel lekker en wanneer je juist van tafel was werd al direct gekuist en afgeruimd. Het personeel is er heel vriendelijk daar.Er valt niks slecht over het hotel te vertellen. Het is een zere aanrader voor iedereen. Ook de taxichauffeurs zijn heel attent. Ze brengen je naar een plek en diezelfde komt je terug oppikken om het uur dat je afgesproken hebt. Alle dagen is er animatie voorzien en zeer mooie shows. De kamers worden elke dag zeer proper opgekuist . Ook het personeel achter de ballie zijn zeer vriendelijk en attent. De zwembaden zijn zeer grondig onderhouden. Er is er geen enkel vuiltje in te bespeuren . Wij zijn zeer goed ontvangen geweest bij onze aankomt in het hotel. Wij gaan zeker volgend jaar terug . Het is een echte aanrader voor iedereen. Het is zeker en vast zijn 5 sterren waard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Een weekje genieten!"
fam. Vandenheede
10-7-2011 Samen met m'n partner en twee dochters, 7 en 11 zijn we zopas terug van een geslaagde vakantie in Marina Royal Palace.
Na een late vlucht en prima ontvangst van de TO voelden we ons direct welkom in het hotel. Een 'boy' bracht ons met een golfkarretje naar de hotelkamer die ons aangenaam verrastte. Mooie ruime kamer, airco, voldoende handdoeken, ... enkel jammer dat 1 van de kinderen in een zetelbed moest slapen. Voor 5 sterren zou je toch een degelijk bed mogen hebben.
Het eten was lekker en verzorgd, op het einde van een week wel beetje eentonig. Als je dit met 5 * Turkije vergelijkt komen ze te kort. Italiaans restaurant is leuk maar geen italiaanse kwaliteit.
Ligging is inderdaad rustig maar daar kies je zelf voor! Sozopol is gezellig, boottochtje van een uur op zee (dolfijnen) met 8 personen koste ons 50 leva.
Echt leuk voor kinderen, mooie zwembaden en prachtige show's.
Personeel is heel aangenaam, je word behandeld zoals jij hen behandeld! Prijs kwaliteit een topvakantie!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Super!"
Fam Sergeant
10-6-2011 Reeds 3e jaar bezocht en nog steeds super!
Kamers (suite bestaande uit 2 kamers, badkamer en 2 toiletten): iedere dag verse lakens en nieuwe handdoeken.
Restaurant: veel afwisseling en alles lekker klaargemaakt en lekker warm (voor ieder wat wils)
Bars: vriendelijke bediening
Entertainment Team: supertoffe mensen en leuke shows
Omgeving: in natuurgebied (dichtsbijzijnde stadje Sozopol op 8 km)
Uitstappen: we hebben voor 10 dagen een auto gehuurd en hebben de volgende uitstappen gedaan (taxi is duur):
- Rapotamo rivier afgevaren (midden in natuurgebied)
- Sozopol + kasteel op de weg naar Primorsko)
- Vanuit Duni naar de Turkse grens op (Primorsko, Tsarevo, Sinemorets, Malko Tarnovo ...) Mooie uitzichten en eeuwenoude bossen
- Burgas: winkelen en zeepark
- Varna: winkelen, het zeepark en de versteende bomen
- Dal van de Thraciërs en de rozenvallei
- Stara Zagora (niet zo bijzondere stad)
- Veliko Tarnovo (vorige hoofdstad van Bulgarije) mooie stad met ruïne
- ...

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Een aanrader !"
Tanja CRE
2-9-2010 Ik snap niet dat er mensen klagen over dit hotel (die zouden mss dan maar beter thuis blijven) ! Het eten is lekker, veel keus en wordt goed bijgevuld. Het personeel vraagt constant of je iets moet hebben om te drinken en is ook heel vriendelijk. Er is voldoende plaats om aan het zwembad of op het strand te liggen.
Er zijn dagelijks (behalve op zondag) voldoende sportactiviteiten.
Als ik dan toch iets negatiefs moet schrijven dan mss dat het resort niet zo geschikt is voor mensen die slecht te been zijn (veel trappen en sommige zaken liggen nogal ver van elkaar). Voor 28 lev kan je een taxi aan het hotel nemen tot in Sozopol (wat héél gezellig is). Het is de 2e keer dat wij hier geweest zijn en we zullen zeker
nog eens terugkomen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Zeer verzorgd hotel"
kathleen_cw_debruyn
8-8-2011 Mooi hotel met lekker eten en zeer volledige all in.
Een aanrader als je het niet erg vindt om ver van een stad of dorp verwijderd te zijn.