Hotel Clubhotel Riu Miramar**** in Obzor Bulgarije 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Clubhotel Riu Miramar**** Obzor

9,3
9,5
9,3
met partner, Sept. 2011
"Mooi en net hotel voor wie komt om te rusten"
Bruno
2-10-2011 Zowel zwembad als rest van hotel werd heel goed onderhouden, bij het kleinste vuiltje was er al een poetsvrouw aanwezig. Het eten in buffetrestaurant was zeer uitgebreid en lekker al mocht soms de kip en gehakt wel beetje beter gebakken zijn maar dat is kwestie van persoonlijke smaak. Op het einde begon je wel te merken dat het seizoen eindigde en er ook minder keuze was maar dat is normaal als je op einde van siezoen gaat. Bulgaars restaurant was niet zo goed maar Italiaans daarentegen picco bello!
De kamers waren zeer ruim en werden heel goed onderhouden door de lieve Roza en indien gewenst elke dag propere handdoeken al vrees ik dat ze de lakens vergeten is. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam waar kon.
Miramar is echter wel hotel om te rusten want is weinig in omgeving maar stoorde niet.
En een speciaal dankjewel aan Lisa, de hostess van touroperator die ons verlof net dat ietsje specialer heeft gemaakt en een uitstekende job heeft geleverd, thx Lisa, hopelijk tot nog eens!

met jonge kinderen, 2011
"Fantastiche vakantie gehad"
wilfried en marina
9-9-2011 het hotel is zeer proper met heel mooie kamers de keuze van het eten is zeer uitgebreid mooi zwembad met voldoende ligzetels en bedankt aan lisa van touroperator voor de goede zorgen we hadden steeds een nederlands sprekende gids bij elke excurcie

met vrienden, Sept. 2011
"Verassend,goede vakantie in prima hotel"
dirk pairoux
17-9-2011 zijn juist terug, een weekje geweest van 8/9 ,mooi weer gehad , hotel miramar is een goed hotel , direkt aan het strand voor lange strandwandelingen te maken , mooi en groot zwembad,verschillende bars , eentje met 24h service spijtig dat er niet veel keuze is in cocktails ( ofwel te betalen ), eten goed , keuze genoeg ,italiaans restaurant zeer goed , bulgaars restaurant vonden wij niet zo goed , alleen dat het meer rustiger was dan in het hoofdrestaurant , zat nog veel volk in het hotel ,ongeveer een 1300 hotelgasten ,maar je hebt er geen hinder van, goede spa center accomadatie , niet duur , obzor een gezellig en rustig proper dorpje voor naar te wandelen langs het strand ,vriendelijk volkje ,die alles doen om de toerist te bekoren ,niet opdringend ,auto huren kan,maar hebben wij niet gedaan omdat de plaatsnamen niet in het engels weergeven zijn , wel als je de weg volgt langs de kustlijn ,uitstapje naar nessebar ,ok,met bus 1uur ,kortom een hotel om weer te keren

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Geweldig hotel!!!"
Van den Eynden
21-8-2011 Wij zijn hier net een week geweest met ons zoontje van 3 jaar.
Hotel is zeer proper, zeer kindvriendelijk, kamers ruim.
Eten in restaurant was 3 keer per dag een feest, veel keuze, zeeeeer verzorgd, zeer lekker, veel variatie.
extra service zoals elke dag gratis handdoeken voor aan zwembad, genoeg ligzetels.
personeel heel behulpzaam en heel vriendelijk, net zoals jetair reisbegeleidster Lisa, en ook de animatie was top!
Kortom een superaanrader!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Zeker een om terug te doen"
Fam Smet
28-8-2011 prachtige vakantie gehad kunnen niet zeggen wat er tegenviel is de eerste keer dat we in obzor waren ; de kinderen waren niet meer vande kleinste maar ik kan zeker zeggen dat betreft de animatie zeker 200% zich inzetten voor de kinderen ; eten als je daar geen keuze kan maken ik zou begod dan niet weten wat je thuis eet
alsook hadden wij laten vlucht , toch om 23u45 was er nog eten voor ons ; kamers altijd proper niks op aan te merken; proper aant zwembad iets vuil stom papier werd direckt door persooneel weg gedaan , de dochter is een twintiger en zei zelf dat ze nog nooit zo amimatie team ( Phileppe toffe kerel)gezien heeft voor kids en heeft er ook wat jaren mee naar toe geweest echt mensen een zeeer aan te raden hotel
hebben de restaurantjes daar gedaan int hotel lekker en zeer verzorgd niks op aan temerken uitstappen tof zeker het woudfeest in Varna
Zeker aan te raden met kinderen!!!!!!!!!!!!!!!

Gr Fam Smet Waasmunster

met partner, Juli 2011
"Mooie vakantie achter de rug"
Koppel 25jaar
2-8-2011 Miramar is een zeer groot hotel met vele gasten in het hoogseizoen, waar we wel een beetje schrik van hadden. Ze doen echter hun best om hier zo weinig mogelijk problemen mee te krijgen: grote eetzaal, veel ligplaatsen aan het zwembad en aan het strand, ... .

Bij een All-in formule heb je vaak dat het eten eentonig is qua keuze, maar hier kon je iedere maaltijd wel iets nieuws ontdekken.

Het stadje Obzor, dat heel vlot te voet kan bereikt worden, heb je in principe op één avond gezien. Begint stilaan meer toeristisch te worden (talrijke souvenir- en eetkraampjes).

Excursies: Quadrit was zeker de moeite, je rijdt door de ongerepte natuur en langs de kliffen aan de zwarte zee. Seacruise in Nessebar is zeker een aanrader, lekkere maaltijd op de boot en mogelijkheid om te zwemmen in open zee.

Deze vakantie vinden wij geschikt voor:
- 7 dagen zon/zee/strand vakanties met 1à2 excursies
- 7 dagen vakantie voor mensen met kleine kinderen

met partner, Juli 2011
"Aangenaam!"
jong koppel
19-7-2011 Mijn vriendje en ik zijn net terug van een weekje miramar. We hebben ons geamuseerd. We waren nog nooit naar Bulgarije geweest. We hadden de eerste dag wel pech met het weer, een hele dag onweer. De dagen erna wel zon gehad, dus toch een bruin kleurtje aan overgehouden :) Het is een all-in hotel. Je kan heel de dag door eten en drinken. Ik ben zelf niet zo'n makkelijke eter, maar vond altijd wel iets! heel veel keuze! zowel fruit, desserts, soep, frietjes, kip, en nog zoooveeel meer!
De ligging is wel niet zo praktisch. Er valt bijna niets te beleven buiten het hotel, tenzij je meegaat met een excursie. WIj hebben de sea cruise gedaan naar Nessebar. dat was nog leuk. Je moet er niet gaan om op avontuur te gaan, naar hotel miramar. Eerder voor een rustige vakantie te beleven. (een bende jongeren zal zich daar snel vervelen, want echte disco's enzo, daarvoor moet je niet gaan!)

We hadden een zeer leuke en aangename vakantie!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Ideale vakantie in all-in formule"
Christophe Beke
11-8-2010 Hebben een weekje in dit hotel achter de rug. Verzorgd hotel met een goeie all-in formule. Ruime zwembaden en strand waar steeds plaats te vinden is in ligstoelen en parasols.
Ook voldoende animatie zonder dat men hieraan hoeft deel te nemen of erdoor gestoord wordt.
We hadden een junior-suite en dit was ideal en zelfs veel te ruim voor ons en de twee kindjes. Hebben genoten van het terras met zicht op zee.
Enige te verwaarlozen minpuntje is misschien de gebrekkige talenkennis van het personeel. Engels was soms een probleem alsook duits en frans, maar we werden steeds vlot geholpen. Hebben laatst dag zelfs langer kunnen gebruik maken van de kamer (tot 18 uur) daar onze vlucht pas om 23 uur was.
Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastisch hotel"
Familie Hoste-Decle...
1-8-2010 Wij zijn net terug van een weekje Miramar in Obzor. Bulgarije sprak ons in eerste instantie niet zo erg aan maar... het was er echt fantastisch! Een echte aanrader. 8 dagen was veel te kort. Heel mooi en proper hotel, er werd er de ganse dag door gepoetst. Heel ruime en nette kamers. De bedden werden elke dag prachtig opgemaakt. Goede ligging ook, direct aan het strand en zwembad en op 10 min wandelen naar het leuke dorpje met vele winkeltjes ( spotgoedkoop trouwens).
Het eten was er ook lekker en heel veel keuze. Zelfs de slechtste eters vinden er hun goesting. Trouwens de frietjes ginder zijn beter als in de meeste frituren in België. Ook geen problemen met strandbedjes, geen handdoeken leggen om 7u!
Als ik dan toch 1 negatief puntje moet bedenken is het de vriendelijkheid van het personeel, dat kan beter, maar wij hebben ons er niet aan gestoord. Voor de rest een aanrader voor iedereen. Wij gaan zeker nog terug.

met partner, Sept. 2009
"Fantastisch hotel"
marleen van den maa...
21-9-2009 zeer vriendelijk personeel zeer proper en veel keuze bij maltijden
wel weinig te zien in omgeving