Aparthotel Sunset Resort**** in Pomorie Bulgarije 7.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Sunset Resort**** Pomorie

6,5
9,2
6,6
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Voor een 5* is het elders beter."
fam. Van Boxem
20-8-2011 Majestueus, immens en luxueus complex. ZEER fraaie infrastructuur. Mooie grote appartementen, geen microgolf of koffiezet. Lekker eten, grote keuze, altijd hetzelfde, lauw, geen 5 *. Té weinig ligruimte: bedden die zij aan zij staan zodat je geen bewegingsruimte hebt en toch te weinig bedjes. De asociale praktijk van handdoek reservering en pas om 15u opdagen wordt algemeen toegepast. Als je pas om 11u komt kijken, heb je niks. Mooie, praktische zwembaden zijn een paradijs voor kinderen, maar de bacteriologische kwal. leek me erg twijfelachtig. Faecale activiteit vd kleinsten wordt gewoon in het water gespoeld. Onbestaande service. Nors en erg jong personeel. Geen EHBO !! Aan het vlakbije en ruime strand alles te betalen, bedjes zonder kussens. All-inn stopt om 14u na check-out, geen handdoeken meer. Véél te weinig zitplaatsen om 's avonds gezellig iets te drinken. Waardeloze avondanimatie. Ook zonder zitjes. Het zou zo goed kunnen zijn, maar de puntjes op de i ontbreken. Elders beter!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Dikke tegenvaller voor een 5 ***** hotel."
Peter
27-8-2011 Prachtige kamers met mooi uitzicht.Mooie zwembaden maar zijn dringend aan renovatie toe. Eten en drinken van zeer lage kwaliteit. AI valt serieus tegen,geen snacks te verkrijgen in de namiddag. Je bent hier geen gast maar een koe die dient uitgemolken te worden.Voor bijna alles dien je te betalen, fanta, cola,ligbedden parasols aan het strand, aziaat,zelfs aan de lobbybar zijn alle dranken te betalen!!!Het buffet is een kleine ramp,zelfs meegemaakt dat het personeel met hun hoofd op de bar lag te slapen terwijl er geen enkel proper glas te bespeuren viel. Etensresten op vloer nog van de vorige avond. 900 kamers en maar een 30tal tafeltjes om te zitten buiten, na het avondeten was je dus verplicht om recht te staan, buiten het hotel te gaan of naar de kamer wou je nog even ontspannen kunnen zitten. Voor ons geen sunset resort meer.

met een groep, Juli 2011
"Super fantastisch!"
xena en justine
1-8-2011 Het personeel is er zeer vriendelijk! het eten is super lekker! er zijn veel activiteiten in en buiten het hotel! het is gewoon super!

met partner, Juni 2011
"Goed, maar niet uitstekend"
verachtertc
28-11-2011 - Vakantie van 30-6-2011 tot 7-7-2011. Tijdens deze periode vakantiegangers van Kroatië, Slowakije, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Polen, Duitsland, Frankrijk, ... Kortom van gans Europa.

- De animatieploeg spreekt Frans, Bulgaars, Duits en Engels. Nederlands niet.
- Het aanbod bij het buffet mag uitgebreider. Wel vaak lange wachttijden aan het buffet.
- Animatie s avonds kon beter. Sommige avonden was het amateuristisch. Animatie overdag was prima.
- Groot aanbod aan drank dat je kan kiezen van op een kaart, alcohol, cocktails, frisdranken, ...
- Het hotel ligt op 4 kilometer van het dorpje en verder zijn er amper hotels in de buurt.

met partner, Juni 2011
"Sunset Resort is de moeite waard! Knap hotel!"
Inge
17-7-2011 - Ligging: Het hotel ligt nabij een klein, maar best gezellig stadje (Pomorie). Het is mogelijk om het openbaar vervoer te nemen naar plaatsen die wat verder liggen.
- Eten: Het eten was lekker. Diverse koude en warme maaltijden aanwezig. Men probeerde om elke dag verscheidene dingen aan te bieden. Soms was het wel erg druk bij de buffetten. Tip: Probeer zeker de à la carte restaurants (binnen all in).
- Kamer: Ruim appartement. Zeer mooi en zeer netjes. Zeezicht is de moeite waard.
Pluspunt --> Gratis gebruik van een ander appartement na het uitchecken om te douchen.
- Animatie: Fijne animatie overdag. Het team biedt diverse sportmogelijkheden aan. 's Avonds is de animatie matig. Sommige shows zijn erg goed, andere zijn heel wat minder interessant.
- Zwembaden: Diverse, propere zwembaden. Er zijn voldoende ligzetels. Enkel wat weinig toiletten in de directie omgeving.
- Personeel: Het personeel is verschillend. Sommige zijn vriendelijk en anderen zijn minder vriendelijk.

met oudere kinderen, Juni 2011
"Genoeg voor 1 keer"
Jarne
14-7-2011 -Erg onvriendelijk personeel.
-In heel het hotel was er 1 persoon die frans kon. (een animator)
-wanneer je uit-checkt aan de balie moet je je band afgeven. Wij hebben om 12uur moeten uit-checken en we kregen enkel nog drank en middagmaal aangeboden. Het avondeten moesten we ergens anders gaan eten uit het hotel. Indien je toch in het restaurant van het hotel gaat eten vragen ze 40lv. Wat veel te hoog is.
-Het eten was niet erg goed. Meestal zelfs lauw.

met vrienden, Aug. 2010
"Zeer goed hotel"
doggen
15-8-2010 Zeer luxueus hotel met vriendelijk personeel en prachtige grote kamers. Prachtige zwembaden die netjes werden onderhouden. Veel ligstoelen en parasols maar moesten toch vroeg opstaan om zeker te zijn van ons bed en parasol.
Ondanks negatieve kritieken over het eten, waren wij toch tevreden omdat er toch voldoende keuze was.
Enige echte minpunt vonden wij de avondanimatie. 1 avond van de 7 was er maar animatie voor de volwassenen en na 24u00 kon je geen drank meer krijgen (ook niet betalend).
Wij zouden zeker terugkeren.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie accomodatie, eten voor verbetering vatbaar"
Franek MEULEBROUCK
28-8-2009 Wij zijn sedert gisteren terug van Sunset Resort.
Bij aankomst 's nachts om 0100hrs stond er nog eten op de kamer (hadden immers al een dag verloren). Wij verbleven er 12 dagen en hebben om de 3 dagen verse lakens.Prachtige kamers. Kan me wel voorstellen dat het in juli er erg druk is gezien het aantal kamers in dit hotel. Idd de Bulgaren lopen niet over van vriendelijkheid. Rond het zwembad mochten er meer douches hebben gestaan (zijn helemaal verscholen samen met de toiletten onder de grond) zodat mensen zich niet ontzien om zich eerst af te spoelen (zonnecreme/zweet/zand ex strand).
Het eten is voor verbetering vatbaar maar als je ietwat tijd hebt (normaal wel hé op vakantie) moet je een beetje uitkijken wanneer men verse/warme schotels aanbrengt en dan is er geen probleem. Ontbijt is ok. Om 0800hrs is er nog plaats om uw ligbedje te nemen tegen 0900hrs is alles vol. Aangename temperaturen 27-29°c. Voor wie met kinderen gaat weinig animatie (enkel duits/engels).

met jonge kinderen, Juli 2009
"Eerder 3.5 sterren.... maar zeker niet slecht"
nancy
29-8-2009 Wij zijn in juli 2 weken in dit hotel verbleven met onze twee kindjes .
In het algemeen waren wij zeer tevreden van ons verblijf in Sunset Resort maar er waren een paar minpuntjes:
- geen beachbar, toiletten of douche aan de zee. Veel zeewier in het water.
- hotel uitermate ongeschikt voor buggy/rolstoelgebruikers
- personeel onvriendelijk (kan ook te wijten zijn aan zeer gebrekkige kennis vh duitsen/of engels)
- hotel ver verwijderd van het centrum, verplicht om bus of taxi te nemen. In pomorie is een kleine kermis, marktje en winkelstraat. Je merkt echter wel dat het toerisme hier nog in zijn kinderschoenen staat.
- kamers verduisterden slecht en airco was een ramp

Voordelen:
- ruime kamers
-lekker en gevarieerd eten (muv hoofdrestaurant "saphire" - zeer druk en ongezellig); nooit lauw gegeten!!!
- voldoende bedjes aan het zwembad (ook als we pas na tienen aankwamen altijd bedjes naast elkaar gevonden), zwembad ook heel proper
- geen nachtlawaai

met partner, Juli 2009
"Nooit meer!"
Lambrechts
1,0
4-8-2009 We hebben zo goed mogelijk proberen te genieten van onze vakantie, maar we hadden ons die 5*(SELECT) toch anders voorgesteld.
*buffetten weinig variatie
*eten meestal lauw of koud
*kip en gehakt dikwijls nog rauw
*onvriendelijke of geen bediening
*plaats te kort in restaurant
*'echte'cola te betalen
*koffie of thee (bij de cake)in plastic bekertjes met een rietje
*minibar ontbrak
*airco in slaapkamer niet aangesloten
*vloer rond het zwembad was echt vies
*zwembad 1x gestofzuigd
*geen badmeester
*te weinig stoelen aan zwembad
*dus genoodzaakt af en toe naar t strand te gaan. Daar ligzetels en parasol betalen!
*'s avonds 3 bars = veel te weinig voor 5 aparthotels!
*animatie heel miniem
*tijdens avondanimatie moest iedereen rechtstaan
*eerlijkheid is ver zoek! Wij moesten betalen om onze kamer te verlengen voor onze late vlucht;Anderen konden die kamer gratis langer houden.