Tryavna beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Tryavna
1 beoordeling

Beoordelingen Tryavna

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Tryavna gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Tryavna achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

1 beoordeling van Tryavna

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Sfeer
17-4-2011 Tryavna is zo'n plek die ik 'ontdekte' en eigenlijk wel voor mezelf zou willen houden .. Het is een pittoresk dorpje, gelegen in het noorden van het centrale Balkan gebied, langs de Tryavna rivier. Het heeft een treinstation, ik arriveerde er met de trein, een fantastisch mooi traject door de bergen & landschap! Tryavna verrast mensen met haar natuurlijke schoonheid. De stad is populair bij de Bulgaren om zijn schone lucht. En de unieke Renaissance architectuur: Sporen uit de Thracische en Romeinse tijd.
Leuke winkeltjes! houtsnijden en icoonschilderen zijn de specialiteiten van het plaatsje.
Veel leuke restaurants en terrassen, langs het riviertje, prima accommodaties, en dat alles voor bodemprijzen! Een uitgebreide maaltijd kan overal voor maximaal €7 incl. drank, glas wijn of grote bel bier voor €1. Hoe lang nog ?
Voor zover ik wist was ik de enige buitenlander in town. O ja, er iemand vinden die engels spreekt is wel een hele klus!