18-9-2012
Vorige week terug gekomen van een weekje bulgarije.het hotel was prima, al waren de kit randjes echt te erg, maar goed,dat was het enigste minpunten. Wij hadden avondeten erbij genomen, maar hebben daar maar 2 keer van gegeten, het was erg eenvoudig.maar het ontbijt was top! Je kunt er voor 10 euro heerlijk uit eten.ook drinken is echt heel goedkoop. Dus boek alleen met ontbijt. In de zee zat inderdaad zeewier, maar als ja 10 meter verder loopt is het weg, en erg helder. Nadeel is dat je moet betalen voor strandbedjes (4 euro p.p) sunny beach zelf is erg leuk, als je van uitgaan, cocktails en winkelen houdt. Al had ik na een week wel alles gezien...wij zijn 2x naar bedankt gegaan. Dat was echt mooi, en heb je.nog een beetje het echte bulgaarse..als lopen er wel veel toeristen.met de bus was het 50 cent, en je zit er zo. Echt een aanrader! van criminaliteit niets gemerkt.. dus echt een topvakantie gehad. Al ga je er geen 2e keer heen omdat je alles al hebt gezien.
4-4-2013
IHeerlijk weer gehad, 's avonds ook warm. Op de grote, ruime, schone kamer heerlijke airco. Groot balkon. Handdoeken op de grond, klein fooitje op het kussen en je kamer word elke dag gedaan. Super lief personeel! Ze doen niet moeilijk over andere mensen meenemen het hotel in. Je kan je euro's omwisselen in lev in het hotel zelf, wel altijd legitimatie nodig ook in het centrum. Stap je aan de achterkant uit kom je bij het heerlijke zwembad uit, ze mogen wel meer bedjes neerleggen maar handdoek op het gras kon ook. Na vijven stapte je er aan de achterkant uit stond je midden in het centrum bij de Viking bijvoorbeeld wij waren daar elke ochtend tot 7 uur en rolde ons bed in. Shoppen kan ook goed! Ik zou zo weer gaan maar ik wil graag afwisseling in elk jaar, ander land. Ik raad dit hotel echt aan, net hotel, in het centrum en 2 min lopen naar het strand. Wij waren niet all in, ontbijt is goed te doen, maar uit eten 's avonds is gezelliger! Ik zeg zeker boeken! Je krijgt geen spijt!