Aparthotel Barcelo Royal Beach***** in Zonnestrand (Sunny Beach Slancev Brjag) Bulgarije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Barcelo Royal Beach***** Zonnestrand (Sunny Beach Slancev Brjag)

Beoordelingen Aparthotel Barcelo Royal Beach*****

Sunny Beach complex, Black Sea coast, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach Slancev Brjag)

5 beoordelingen over Barcelo Royal Beach*****

9,6
8,9
9,2
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch hotel !!!"
Nico, Annick & Zoë
12-8-2011 Dit Barcelo hotel is een echte aanrader, zeer goede ligging op 70 m van de drukke Boulevard. Waar je trouwens geen enkel moment last hebt van de drukte als je in het complex bent. Het eten is echt lekker, veel afwisseling, en het a la carte restaurant is een echte topper.
Kortom, een top hotel met vriendelijke service, netheid en een veilig gevoel.

met partner, Juli 2011
"Fantastisch hotel, in de verkeerde vakantieplaats"
Elke
12-7-2011 Over het hotel op zich heb ik niets slecht te zeggen.
De ligging is perfect, op nog geen 5 minuten wandelafstand van het strand, de boulevard en Flowerstreet.
De service is uitmuntend, als je vriendelijk bent tegen het personeel krijg je deze vriendelijkheid x 100 terug.
het eten is goed, maar niet fantastisch. ze hebben niet veel echte Bulgaarse specialiteiten en proberen vooral het eten uit andere landen over te nemen, wat wel spijtig is. ze doen hun best om ook het Westerse eten op een goede manier te serveren, maar dit lukt hun niet altijd. wat ik vooral spijtig vond is dat het ontbijt elke dag hetzelfde is, het diner variëreert. maar, ik en mijn vriend hebben beide ons buikje rond gegeten, dus klagen doen we zeker niet!
de kamers zijn voldoende ruim en netjes, wel hadden wij gordijnen die niet meer aan de railtjes hongen en ik vind het toch wel spijtig dat hier niets aan gedaan werd.
al bij al is dat hotel een echte aanrader, alleen de plek sunnybeach op zich niet!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastische vakantie!!!"
Jan, Annemie, Birgi...
21-7-2010 Dit premium hotel van Barceló is een absolute aanrader. Te midden van het drukke zonnestrand straalt dit 5* hotel alle rust uit. De kamers zijn meer dan o.k.
De drie buitenzwembaden zijn proper, voldoende ligzetels en parasols aanwezig. Het ontbijt, middag- en avondeten (all-in) is in alle opzichten goed tot zeer goed.
Op de desk van de receptie prijkt een award van zoover, waarbij Royal Beach Barceló in 2010 werd verkozen tot het beste hotel van het zonnestrand.
Wat ons betreft een terechte keuze!!!

met vrienden, Juli 2010
"Perfect"
pascal van malderen
21-7-2010 ondanks groot gebouw, valt het hotelgedeelte heel goed mee; drie zwembaden; rustig hotel-geen animatie in en rond het zwembad, enkel zonnen, veiligheidspersoneel en redders houden alles in het oog;
ruime kamers, vraag wel om een kamer met zicht op zwembad; personeel is zeer vriendelijk en gedienstig; voldoende keuze in het restaurant;
baggageruimte is aanwezig; ligt in rustige buurt en toch niet ver van alle winkels-bars-strand;
4 supermarkten rond het hotel;

met partner, Juni 2010
"Gewoon fantastisch!!!!!!!"
Jozef Velings en Ma...
13-6-2011 Wij vonden het gewoon een prachtig hotel. Heel vriendelijke bediening, goed onderhouden kamers en het eten was heel afwisselend en gewoonweg heel lekker. Vooral het ontbijtbuffet was fantastisch!!!!Waar ik wij ons wel aan ergerden is dat sommige mensen borden vol namen aan de bufetten om er dan uiteindelijk aten zij er aan tafel bijna niets van. Gewoon een schande!!! Alles in het hotel was heel proper. Misschien is het iets minder geschikt voor gezinnen met kinderen. Maar daar zijn er in de buurt genoeg hotels voor. Ik ga zeker nog eens terug naar Sunny Beach en ik weet nu al dat het weer in dit hotel zal zijn.