(Cruise)schip Celebrity Century in 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

met vrienden, Jan. 2009
Gweldige reis
snijder
Entertainment
6-2-2009 alles is perfect geregeld, zeer goede sertvice, ETEN werkelijk in overvloed en zeer goed! Zou het zeker aanraden en weer op dit schip reizen

Familie, Mei 2008
Ronny Stoop
Entertainment
7-6-2008 Zesde keer Celebrity en tweede keer Century. Kajuiten (CC) zéér modern en na de facelift van het schip mooier en moderner dan de Millennium-klasse. Service, eten en algemene kwaliteit nog steeds top.

Familie, Aug. 2007
Fanny Telleir
Entertainment
6-9-2007 Een echte aanrader!! Pas terug van cruise Noorse fjorden (26/08-03/09/07).
Prachtige aanlegplaatsen. Aan boord kom je niks tekort. Goed eten, excellente bediening, zeer vriendelijk personeel, mooie shows, enz...
Het eten in het a la carte "Grand Restaurant" was van uitstekende kwaliteit en kon overduidelijk concureren met andere toprestaurants.
Een klein minpuntje is dat de excursies idd vrij duur zijn.

met een groep, Aug. 2007
de bruyn-samijn
Entertainment
5-9-2007 pas terug van een cruise naar de Noorse fjorden -schitterend landscap-zeer goede service door vriendelijk en zeer internationaal personeel-
lekker eten
een aanrader

shore exursies zijn - zoals op alle boten - te duur -je kan veel zelf organiseren (behalve in Flam -zeker een exursie meedoen hier)

alleenreizend, Aug. 2007
Luk en Ingrid
Entertainment
21-8-2007 We deden de Ruslandcruise van 2 tot 14 november. Daar het de eerste cruise was die we deden kunnen we moeilijk vergelijken met met andere schepen maar we reizen veel en we kunnen zeggen dat we al veel hotels hebben gehad die er gewoon niet kunnen aan tippen. We hadden een buitencabine met balkon en het was gewoon prachtig. alle voorzieningen werkten uitstekent. Het personeel is gewoon fantastisch. 50 verschillende nationaliteiten op een schip zonder problemen. Dit moet tot nadenken stellen !!!!. Het eten is gewoon GOED. Je kon in het buffetrestaurant gaan eten en als je iets sjieker wilde dan ging je naar het Grand retaurant. Als eens iets speciaals wilde dan kon je naar het MURANO restaurant gaan. Gewoon topklasse. De ontspanning aan boord was zeer proffesioneel opgevat en de avondvoorstelling in de CenturyTheater waren erg Amerikaans . 90 % van de gasten waren Amerikanan en daarom werd wel vergeten dat er ook nog anderen waren. Zonder goed het engels te beheersen ben je verloren.

met partner, Mei 2007
Wynsberghe Jo
Entertainment
3-6-2008 Onze eerste cruise, was gewoonweg subliem, extra drank aan boord heeeel duur, maar dagdagelijkse dranken zoals koffie thee soda's enz.. waren heel betaalbaar. Personeel 10/10, netheid 10/10. Eten 11/10. Excursies niet aan boord boeken veeel te duur. Wij hebben de Noorse Fjorden gedaan en alle excursiesen gedaan op ons eigen, overal kan je terecht in toerismebureau, zelfs in de kleinste dorpjes en ook zij organiseren dezelfde tochten maar dan voor heel wat minder geld.

met partner, Mei 2007
rina natkiel
Entertainment
9-6-2007 prachtige reis eten vonden wij tochwat minder tafels erg dicht op elkaar in het restaurant bediening heel goed we hebben mooiere boten van binnen gezien .maar de noorse fjorden waren geweldig en de aanleg plaatsen heel mooi .Entertainment geweldig .En nog nooit op een boot zoveel nationaliteiten gezien.

met vrienden, Okt. 2006
tania
Entertainment
21-10-2006 7 de cruise, 6 de met Celebrity, wederom fantastisch, een cruise is echte vakantie, je word verwend tot en met, eten zowel bufetten als grand restu-aurant in een woord geweldig! Service uitmuntend! Drankjes duur naar Europese maatstaven.Ben op grotere en misschien inderdaad wel mooiere schepen geweest zoals Constellation en Millenium maar elk schip heeft zijn eigen charme! Entertainment iets rustiger, maar wel mooie shows, er is altijd wel iets te doen! Inderdaad excursies beter zelf regelen, veel te duur via schip, wij hebben nu Middelandse zee gedaan en dit is heel makkelijk op je eentje!
Prachtige vakantie, echte aanrader!

9,1

Alle beoordelingen (8)
met partner (2)
Familie (2)
met vrienden (2)
met een groep (1)
alleenreizend (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?