(Cruise)schip Costa Fortuna in 8.0 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen (Cruise)schip Costa Fortuna cruise

5 beoordelingen over Costa Fortuna

7,7
met partner, Sept. 2010
Onze 1ste cruise maar niet de laatste !!
kurt.reekmans
Entertainment
28-10-2010 Chaotisch begin vanwege vliegreis met Allitalia. Eenmaal op het schip...geweldig. Prima hut werd keurig schoongehouden door vaste gezellige cabinsteward, Shara. Het is een schip, met een hele luxe uitstraling, geweldige service, lekker eten en genoeg ruimte voor iedereen. Inrichting wel een beetje kitch.

Enige minpunt: de plastic drinkbekers aan de self service buffetten.
Eten: uitermate goed, uitgebreide menukaart. gezellige tafelgenoten, Personeel bars, rest. & cabins zijn super !

Het merendeel van de passagiers was italiaans. Ik heb ze tijdens deze cruise ervaren als onfatsoenlijk, in hun gedrag arrogant, maar vooral de tafelmanieren, zoals zij de tafels achterlaten, en bij de bufetten opscheppen, en hun borden vol achterlaten, zo van ‘dat ruimen die filipino's wel op’. Wat is dat volkje toch arrogant, luidruchtig en onfatsoenlijk!

Super vakantie gehad, zeer zeker voor herhaling vatbaar.

met een groep, Aug. 2009
EEN AANRADER ZEER MOOI SCHIP
rene goossens
Entertainment
16-10-2009 Wij hebben een cruise gedaan op de midelandsezee met onze kinderen en kleinkinderen en het is ons supper bevallen doen het zeker nog maar dan een andere roete een vacantie om nooit meer te vergeten

met partner, Dec. 2007
GILBERT
12-5-2008 zeer mooi schip.spijtig dat de liften soms uitvielen
spijtig dat de elektriciteit soms uitviel.14 dagen op cruise,elke show 2x gezien,ONDERMAATS.spijtig van het onprofesioneel personeel in het restaurant.
BENEDEN ALLE PEIL.spijtig dat het restaurant meer op een disco leek,elke dag moeten vragen of het niet wat zachter kon omdat wij wenste te praten.spijtig dat wij verschillende malen schotels moesten terugsturen wegens niet eetbaar.met 6 personen aan tafel.allemaal dezelfde mening toegedaan.spijtig dat de wijnen veel te duur zijn.prijs/kwaliteit :schandalig.spijtig dat men onze wijn van de vorige dag niet meer terugvond,2dagen later wel.spijtig dat alle dranken veel te duur zijn.spijtig dat de veel te dure schuimwijn niet te drinken was.LATEN STAAN.
SPIJTIG DAT WIJ MET COSTA IN ZEE ZIJN GEGAAN.
Een 3*** van een andere maatschappij is beter dan de 4****+van de Costa Fortuna.Fortuna,af te raden.Na 7cruises meen ik er toch iets van te weten.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Costa Fortuna bij:

met een groep, Nov. 2007
Guido en Brigitta
Entertainment
10-2-2008 Was een fantastische 17daagse reis op de Atlantische Oceaan richting Caraïben.
We kunnen geen minpunt melden; wel nog een pluspunt waar niemand over spreekt : kapitein Paolo Benini : zeer sympathiek en vertoonde zich zeer vriendelijk en niet afstandelijk onder het publiek zoals het bij anderen soms het geval was..

met partner, Mei 2006
De Backer I
Entertainment
8-11-2006 In mei onze eerste cruise gedaan, Met Tunesië, Sicilië, Marseille, Barcelona. We zijn verkocht, en varen in december met de Magica, een dubbele cruise !!! Enige minpunt: de plastic drinkbekers aan de buffetten, maar ik neem mijn eigen ceramieken beker nu mee !:)Wij hadden een buitenhut met terras, en da airco was te koud; heb nu gelezen dat je de steward kan vragen om eze te regelen...dom van ons, dat we dat niet gedaan hebben....en in sept. volgend jaar, doen we de Griekse eilanden !Proficiat voor het voltallige personeel!

7,7

Alle beoordelingen (5)
met partner (3)
met een groep (2)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?