Hotel Sol Rio de Luna y Mares Resort**** in Guardalavaca Cuba | Zoover
Beoordelingen Hotel Sol Rio de Luna y Mares Resort****
Crta. De Guardalavaca , 7, Guardalavaca
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sol Rio de Luna y Mares Resort**** b...
Verklein aantal aanbieders
Tips (0)
Weer
Hotel info
Vraag en Antwoord (0)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sol Rio de Luna y Mares Resort**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sol Rio de Luna y Mares Resort**** achterlaten.
Voeg beoordeling toe!
(1)
alleenreizend
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
BE(0)
NL(60)
FR(1)
ALL
met partner, Mrt. 2012
"Geweldig"
s wilhelmus
14-4-2012
Mooi resort wat goed opgezet is. luna is rustig en mares zijn de activiteiten .Heel schoon,en veilig loopt veel bewaking rond.Omgeving is prachtig mooi aangelegde tuinen met veel bloemen.Het personeel is heel vriendelijk naar een paar dagen herkennen ze je al.op het strand is een beachboy die zorgt voor de stoelen.Het eten is goed ook in de a la carte restaurants,wil je privé eten bij de italiaan staan strandtentjes met doeken erover gedrapeerd la pinta op strand heerlijk eten mooi iutzicht elke avond open(romantica)
met partner, Sept. 2011
"Super vakantie gehad!"
M. van Campenhout
21-9-2011
Wij komen net terug uit dit hotel. Wat een super vakantie hebben we hier gehad! Blij dat we naar Guardalavaca zijn geweest! Strand bij het hotel is supermooi en wordt iedere dag geheel schoongemaakt! Korraalrif kan je naartoe met de waterfiets (gratis op het resort) wat je hier ziet is echt supermooi! De kamers zijn ruim van opzet, en wederom een bed waarin je elkaar geheel kwijtraakt. Kamers worden elke dag netjes schoongemaakt, als je fooi neerlegt. Overige medewerkers in het hotel zijn heeeel vriendelijk. Minpunten (voor de kritische lezer) is het buffetrestaurant. Deze is voornamelijk gericht op de engelse/canadese gasten en is weinig varierend. (let erbij wel dat het voor Cuba moeilijk is om spullen te inmporteren). Kwaliteit van het eten is overigens goed, zeker in de diverse restaurants op het resort. Dit hotel is zeker zijn geldwaard!
met partner, Sept. 2011
"Prima plek om vakantie te houden"
henderien
4-10-2011
wij zijn 14 dg. geweest en het was prima toeven daar. prijs/kwaliteit prima. de kamers zijn ietwat gedateerd, maar je slaapt toch alleen maar op je kamer. het eten was goed, ook het buffetrestaurant, voor ieder wat wils, niets op aan te merken, af en toe een fooitje geven en ze zijn dolgelukkig. ook de reisleider van touroperator, prima kerel, niets was hem teveel. weinig nederlanders heeft wel zijn charme.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sol Rio de Luna y Mares Re...
Verklein aantal aanbieders
"Voortreffelijk !"
D.K.
Bekijk foto's
15-8-2011
een fantastisch resort, met een heerlijk zwembad, direct aan zee met beschutting. Volop eten en drinken aanwezig, goede bediening, goede service, in 1 woord prachtig.
met vrienden, 2011
"Mooie reis!"
Cindy
8-5-2011
Totaal andere wereld, maar een geweldige vakantie! Was super om mee te maken!
met partner, Apr. 2011
"Camera Kwijt geraakt!"
Ronald
10-5-2011
We zijn onze camera kwijt geraakt bij het grote zembad van dit hotel op 29 April rond het einde an de middag. Misschien verloren, misschien gejat.
Alle foto's van een rondreis van 10 dagen kwijt!!!!!
heel misschien vinden we via deze weg nog iemand die iets gevonden heeft.
Beloning 100 euro.
Verder een schitterend resort trouwens.
met partner, Mrt. 2011
"Buen Sitio"
arturo
19-4-2011
Es un hotel agradable, bastante bien cuidado para las costumbres cubanas, con un buen servicio y en un sitio paradisiaco.
Las habitaciones son buenas, el servicio eficaz y amable, la comida y las bebidas excelentes, es un todo incluido que merece la pena.
met vrienden, 2011
"Paradis 101"
Louise Beauchamp
Bekijk foto's
27-2-2011
L'hôtel Sol Rio de Luna y Mares est un petit paradis. Le personnel est chaleureux, disponible et très souriant. L'animation est dynamique et l'aménagement est un pur plaisir...
Toutefois, la bouffe est bonne mais pas assez chaude. Les réchauds ne gardent pas vraiment chaud... un petit truc... arriver tôt...les plats seront chauds!!! Autre petit point négatif, l'accès internet est une arnaque. Il faut savoir que les accès sont en espagnol et qu'il faut penser demander dans la barre d'adresse le site voulu en françcais. On paie pour 30 minutes (utilisées au besoin) et au retour, lorsqu'on veut utiliser nos minutes restantes il n'y en a presque plus...résultat: il faut acheter d'autres minutes...
Tout ça n'est que détails innofensifs en comparaison du bonheur que vous y vivrez !!!! Magnifico !!!!!!!
met partner, 2010
"Prima verblijf gehad!"
Eric en Jolanda
27-1-2010
We hebben hier 2 weken vertoefd en hebben het prima gehad, al doen de cijfers anders geloven. Wij hebben al veel resorts bezocht over heel de wereld en hebben dus redelijk goed vergelijkingsmateriaal.
Pluspunten: lekker eten; leuke entertainment, zeker de avondzwembadshow; goede a la carte restaurants....echt allemaal; mooi rif om te snorkelen aan de rechterzijde van het strand bij het andere resort; zeer leuk personeel, die je blij kunt maken met de kleinste dingetjes. Ik heb daar bv een watersportjongen beter leren surfen en aan het eind van de vakantie mijn trapeze nagelaten...nou, alsof ie een auto kreeg, zo blij!!
Minpunten: het "opeisen" van de beste ligbedjes; het vaak afgelasten van de watersport mogelijkheden (dit te wijten aan "teveel wind"...nou ik ben windsurfer....ze lassen het al af bij 3-4 bft!); slechte fitness-ruimte; slechte fietsen; een eind van de bewoonde wereld, dus even naar een gezellig stadje, is er niet bij;
Kortom: goede prijs/kwaliteit verhouding!
met partner
"Goed hotel!!!"
Q en C
5-12-2009
Prima hotel voor een heerlijke vakantie. Kamers zijn ruim en netjes! Badkamer wat verouderd, maar niks mis mee!We hadden een kamer met uitzicht op het achterlandschap, prachtig!
Het eten is goed verzorgd en er is keuze te over!
We zaten in het Mares gedeelte, wat wel wat mooier lijkt dan Lunes.
Het strand is prachtig met 2 beachbars, ook daar alles all inclusive.
Genoeg mogelijkheden qua sporten etc.
De ligging is prachtig, maar wel wat afgelegen. Holguin is een leuke excursie om toch een stad in Cuba te bekijken.
Kortom een prima hotel met faciliteiten te over!!!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie