Hotel Sol Palmeras**** in Varadero Cuba 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover

1 beoordeling van Sol Palmeras****

met partner, Juli 2010
"Zeer goed hotel"
Fabienne
8-8-2010 Voor de grootte van het hotel, het massatoerisme en het gigantische personeel (500 pers) lijkt alles hier toch wel in goede banen geleid te worden. De imposante lobby, de 24-open bar, het hoofdrestaurant, de keuzerestaurants zijn allemaal tip top.
De kamers (wij hadden er eentje op de 4de verdieping) waren zeer goed. Geen lawaai in de gangen, een gigantisch terras met 2 ligstoelen en 4 gewone stoelen. Het eten is zeer goed, iedereen zal hier wel zijn gading vinden (vooral de kok aan het visbuffet, geweldig). Ook het dessertbuffet (met de verse fruitcocktails), en 'smorgens de verse fruit smouthies waren super.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad en het strand is zeer mooi en ok.
Wij hadden het hier echt naar onze zin, eens je de Caraïben geproeft hebt, ga je nergens anders meer.
De excursies zijn wel wat prijzig, maar zeker de moeite, en vooral de trip met de catamaran en de dolfijnen.
We hebben het hier zeker naar onze zin gehad.