Lapta beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Lapta

Beoordelingen Lapta

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Lapta gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Lapta achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

8 beoordelingen over Lapta

4,9
"Prima vakantie,nogmaals??"
Bruekers
Sfeer
3-5-2012 Geen pinautomaat in de buurt, dat is erg lastig als je dat niet weet.
Wel wat restaurantjes maar weinig andere uitgaansgelegenheden. Ik denk voor jongeren (buiten de activiteiten van de hotels) saai.
Omgeving mooi en leuke wandeltochten in de bergen.

"."
heer Boeseman
Sfeer
27-4-2012 Lapta is totaal niet interessant, maar wel een goede uitvalsbasis om de rest van het land te verkennen.

"Stil"
evelien klaassens
Sfeer
30-4-2012 Het is op zich een stil dorp, weinig te doen en weinig te zien, veel zwerfafval Echter het uitzicht op de bergen en de zee (soms erg ruig) is mooi!

met partner, Apr. 2012
"Alleen bestemd voor een rustige zonvakantie"
heer Kokkelink
Sfeer
22-4-2012 In Lapta zelf is weinig te doen. Er zitten wel een paar goede restaurants.
Je bent afhankelijk van Kyrenia. Als je wat wilt zien heb je wel een auto nodig.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"NOOIT MEER"
Marielle Ibrahim
1,0
2-1-2012 Dit was de verschrikkelijkste vakantie van altijd. We zijn met ongeveer twintig mensen in het hele complex. Het hotel is ijskoud, er is geen sfeer. Het eten is elke dag hetzelfde. Zelfs de obers lopen met een jas aan. 's avonds ga je naar je kamer van de kou. De enige dag dat het warm was, was oudejaarsavond. Dit omdat de familie van de eigenaar er was. De dag erna was het weer ijskoud en viel de stroom zelfs uit. Het zwembad doet het niet. We moeten in een ander hotel gaan zwemmen. DE SERVICE IS VER TE ZOEKEN. Zelfs goedemorgen zeggen is moeilijk.

met partner
"Saaie onverzorgde omgeving"
R Graven
1,0
7-7-2010 Wij hebben onze vakantie in Lapethos Resort (Lapta) doorgebracht op bassis van all-inclusive Limted. Er is geen strand, geen boulevard dus niks om een stukje te wandelen. Het resort is goed onderhouden maar de omgeving is een puinhoop. Wij kunnen het niemand aanraden.

met partner
"Rustig dorp niet veel te beleven"
Ria
Omgeving
30-9-2009 In Lapta is niet veel te beleven.Er zijn wat hotels en wat restaurants en bars,maar verder stelt het weinig voor.
Ook de stranden zijn niet geweldig hier.
Ik zou volgende keer naar Kyrenia gaan,dat is een erg leuk plaatsje.

met een groep, Mei 2009
"Lovely, friendly people."
phil jackson
Stranden
21-5-2009 So much for all the lies we were told when we visited the south of the island. This place is charming, friendly, welcoming, and nobody here seems to be infected with the kind of negativism that we'd encountered elsewhere.