Appartement Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** in Tochni Larnaca | Zoover

Beoordelingen Appartement Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***

7,6
6,6
7,3

26 mei 2012

Appartement Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** Tochni

Beoordelingen Appartement Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***

7740, Tochni
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni*** achterlaten.

27 beoordelingen over Cyprus Village Houses Kalavasos /Tochni***

7,6
6,6
7,3
met partner, Apr. 2012
"Prima uitvalsbasis, mooi gelegen, leuk dorpje"
paul
Hoeveelheid ruimte
30-4-2012 Cyprus village houses is een centrale receptie voor veel opgeknapte woningen /appartementen in het dorp tochni. Restaurant verliest het van de lokale taverne (tegenover de kerk). Goede tips van de eigenaar gekregen om te gaaan wandelen. Relaxed, rust, niet zo ver van beide vliegvelden (uurtje).

zakelijk, Mrt. 2012
"Charmant Verblijf"
Beatrice
Hoeveelheid ruimte
18-5-2012 Ik heb enorm genoten van het dorp Tochni en mijn verblijf in 't Vasalis appartement dat onderdeel uitmaakt van Cyprus Villages . 'S morgens deed ik de luiken open om te genieten van de eerste zonnestralen, het zicht op de sinaasappelboom die aan de voet van de berg stond en het tjilpen van de vogels. Als de zon het terras om 8 uur had bereikt, genoot ik samen met mijn reisgenoot van het ontbijt en namen wij de dag door. Na een lange ontdekkingstocht over een stuk van het eiland voelde het 's avonds als thuiskomen in Tochni. Een biertje en een hapje om even 'te chillen' gevolgd door een zelfbereide maaltijd in het huisje of een diner in het restaurant waar eigenaar Sofronios een persoonlijk tintje gaf aan ons toch al bijzondere verblijf.

zakelijk, Mrt. 2012
"Idyllische uitvalsbasis voor heel Cyprus"
Mariette van Beek
Hoeveelheid ruimte
3-5-2012 Mijn collega en ik zaten in VASILIKOS, appartementen 1 en 2 waardoor we fijn de binnenplaats konden delen en 's ochtends in het zonnetje ontbijten. Mijn rustieke appartement had alles wat ik nodig had: prima bed, voldoende kastruimte, fijne douche en een compleet zitkeukentje. Het appartement ligt midden in Tochni, een idyllisch dorp met een bijzonder kerkje dat dwars over een (droge) rivierbedding is gebouwd. Het kleine supermarktje ligt op een paar honderd meter afstand, de centrale receptie en het restaurant van het complex vergen een stevige gang naar boven die evt. ook per auto is te doen. Eten in restaurant is prima, de prijs ervan ook. De baas en het personeel zijn erg vriendelijk en graag bereid je advies over van alles en nog wat te geven.
Groot pluspunt is de centrale ligging van Tochni. Vanhieruit zijn alle bezienswaardigheden in Cyprus goed te bereiken.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Cyprus Village Houses...

met partner, Okt. 2011
"Wankel evenwicht tussen romantisch en armoedig"
Diana van Riel
Hoeveelheid ruimte
17-10-2011 Wij verbleven in een appartement in Kalavasos, nabij Tochni. Het is romantisch om een week tussen de lokale bevolking te leven. Het ontbreken van luxe was voor ons geen probleem. Wel vonden wij alles op of net over het randje. Een zwembad voor vier appartementen en dan zes zonnebedjes waarvan er drie kapot. Dat soort dingen. Om zelf te koken moet je wel erg creatief zijn: beperkt keukengerei en minisupermarkt verkoopt nauwelijks groenten. Vertrek was lastig. Twaalf uur appartement verlaten en dan uren wachten bij het zwembad op de transfer. Zonder sanitair, alle tavernes gesloten tussen 12.00 en 15.00 uur en donkere wolken. Gelukkig bleef het droog, anders hadden we in de kerk moet schuilen als een stelletje zwervers. Het was leuk om een keertje mee te maken, maar wij zouden dit geen tweede keer doen. Het is een wankel evenwicht tussen romantisch en armoedig!

met partner, Sept. 2011
"Leuke locatie, wel gedateerd."
Aaron & Wendy
Hoeveelheid ruimte
15-9-2011 Wij hebben in een appartement in complex ´Mirto´ gezeten. Een complex met 4 appartementjes met een binnenplaats en een zwembad. Het appartement is zeer eenvoudig en gedateerd. Het bed is overigens erg goed. De inventaris was erg beperkt, we hebben 1x zelf gekookt waarbij je erg inventief moest zijn vanwege het ontbreken van (goed) en compleet keukengerei.

Zoek je rust en wil je tussen de locals zitten? Dan is deze vakantie zeker een aanrader. Wil je wat meer luxe, dan zou ik het niet aanbevelen. Wij hebben ons echter prima vermaakt.

Neem wel goede anti-muggenmiddelen mee! Het stikt van de mini-muggen, het lijken wel pitbullmuggen. Je hoort ze niet, je ziet ze amper, maar ze steken heel gemeen en bezorgen je een stippelpatroontje over je hele lichaam. Er is wel een klamboe, maar kijk ff goed of er niet 1 onder je klamboe hebt zitten...

Wij moesten wel een stukje lopen of rijden naar het restaurant waar het ontbijt werd geserveerd. Ontbijt was tevens erg eenvoudig.

met partner, Sept. 2011
"Vervolg: Leuke locatie, wel gedateerd II"
wendymborst
15-9-2011 Appartement was niet goed schoon. Minpuntje!

Eten in omgeving:

- restaurant wat bij complex hoorde: ontbijt eenvoudig, diner goed. Ook prijs/kwaliteitverhouding prima.

- Lord Kitchener Prijs: van 20,- p.p. tot 25,- p.p. (menu). Kwaliteit prima, goed eten, wel duurste waar wij gegeten hebben.

- Bridge House Kalavasos, prima eten voor héél weinig! Wij moesten erom lachen, zo goedkoop. Heel gastvrij en vriendelijk. Eenvoudige, gedateerde inrichting, maar toch leuk om te zitten.

- Tsokkos hotel, Protaras: euh... gewoon doorlopen. Tenzij je van gefrituurd rubber houdt...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldige plek om authentiek Cyprus te ervaren."
Ruud van Es
Hoeveelheid ruimte
29-8-2011 Het dorp Tochni ligt buiten de gebruikelijke toeristencentra. Je voelt je een cyprioot tussen de cyprioten. In een dorp tussen de oorspronkelijke bewoners die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Aanrader! Zowel Kalevasos als Tochni zijn de moeite waard. Prima restaurantjes in de buurt en genoeg mogelijkheden voor cultuur, strand, rust en vertier. Auto is noodzakelijk.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Leuke omgeving rustig"
navona
Hoeveelheid ruimte
30-8-2011 2 weken in kalavosos huisjes genaamt archondia nr 2 & 3 we hadden een 3 kamer geboekt en kregen dus 2 huisjes was niet altijd handig met 2 kinderen. prive zwembad dit deel je met 4 huisjes het ligt boven de huisjes dus trap op en je bent er, verwacht er niet te veel van er staan wat bedjes zwembad kon schoner maar kon er mee door geen parasols/afdakje van riet. huisjes zijn redelijk schoon kan beter. om de dag schone handdoeken en sanitair wordt dan schoongemaakt 1x per week beddegoed. bedden zijn erg goed. keuken was goed 4 electrisch platen , koelkast, oven, broodrooster en koffiezetap. om de hoek klein winkeltje met soms brood, je kan beter naar zigi gaan een paar km verder op voor brood en wat boodschappen, wil je een grote supermarkt ga dan richting larnaka en neem afslag 13 daar is een grote supermarkt ongeveer 15 min verder op. in het dorp zijn 3 restaurantjes waarvan de bridge taverne de beste is. allemaal bakken ze het vlees erg door. geen geldautomaat alleen voor visa.

met partner, Juli 2011
"Perfect"
Ludo en Ruth
Hoeveelheid ruimte
22-7-2011 We hebben een geweldige tijd gehad in tochni! Het appartement was schoon, redelijk groot, prima keuken. Als er iets mankeerde aan het appartement werd het gelijk gemaakt of vervangen. Mooi zwembad! Het personeel is erg vriendelijk. De ligging is goed centraal. Niet veel te doen in het dorp (maar we kwamen ook voor de rust)
Het ontbijt in de taverne is goed, alles is aanwezig. En tip om te eten is The lord Kitchener!
Een auto is wel een must.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Prachtige locatie"
Arno
Hoeveelheid ruimte
6-8-2011 Twee weken in Kalavasos gezeten in twee van de vier Archondia appartementen. Eenvoudig en degelijk van inrichting, prima bedden. Een lekker zwembad bij de appartementen. Het dorpje is gastvrij en heeft prima eetgelegenheden (de 'Meze' bij Tenta net voor het pleintje is geweldig).
Een auto is wel nodig, anders kom je nergens.
Aanrader: Kourion Beach, halfuurtje rijden, prachtig strand!