Appartement Akamanthea Holiday Village**** in Latchi Paphos | Zoover
Appartement Akamanthea Holiday Village**** Latchi

Beoordelingen Appartement Akamanthea Holiday Village****

Akamanthea Street, 8820, Latchi
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Akamanthea Holiday Village**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Akamanthea Holiday Village**** achterlaten.

30 beoordelingen over Akamanthea Holiday Village****

met partner, Okt. 2011
"Precies op maat"
M
Hoeveelheid ruimte
9-11-2011 de laatste week van oktober heerlijke week op dit complex gehad,lekker rustig,we kregen een up-grade kamer met uitzicht op zee en airconditioning zowel warm als koud, ontbijt was voldoende,1 maal diner was niet veel bizonders,vriendelijke bediening, je hebt wel een auto nodig om overal te komen,de afstanden zijn enorm,Nicosia hebben we laten zitten,is ruim 3 uur rijden

met vrienden, Okt. 2011
"Prima plek"
jasper
Hoeveelheid ruimte
1-11-2011 In oktober een week doorgebracht in dit kleinschalige vakantiecomplex.
Het ligt niet aan zee, dat is ongeveer 5 minuten lopen. Verwacht geen mooie zandstranden in dit stuk van Cyprus, maar stenen waarop je zonder ligbed niet prettig kunt liggen. Het complex is kleinschalig en rustig gelegen in de buurt van Polis waar prima eetgelegenheden zijn.
Wel waren er erg veel Polen die erg luidruchtig waren en haast schreeuwend met elkaar communiceren. Er is ook pools personeel werkzaam, dus dat lijkt een belangrijke doelgroep te zijn.
Voor een rustige vakantie een prima plek.

met partner, Sept. 2011
"Prima"
m.doornotten
Hoeveelheid ruimte
10-10-2011 Voor de 2e keer hier op vakantie geweest. Wanneer je alleen voor het strand komt is een auto niet noodzakelijk. Voor uitstapjes ed wel. We zijn weinig in onze studio geweest. Het was basic maar prima. Het eten vond ik helemaal goed! Verwacht geen vette hap zoals hamburgers, patat, kippenpoot ed. Nee, het is gezond en gevarieerd eten, salades van bijv. linzen, griekse salade, pastasalada. Er is iedere dag keuze uit 1 vis,1 vlees, 1 vegetarisch gerecht.Rijst, aardappels op versch. manier klaargemaakt. Het ontbijt is engels, dus wel vette hap. Er is ook wel muesli, yoghurt, cornflakes etc.
Animatie kan ik weinig over zeggen omdat we er eigenlijk alleen waren om te eten. Wel was er een mini disco, schattig om te zien. Studio werd dagelijks goed schoongemaakt. Handdoeken wissel weinig, iedere 3 dagen. Dat schijnt per touroperator verschillend te zijn.
Al met al hebben wij het heerlijk gehad en vond ik de prijs/kwaliteit goed.

met partner, Sept. 2011
"Geweldig appartement met uitstekende ligging"
Cora
Hoeveelheid ruimte
24-9-2011 Akamanthea app.in Latchi is echt een aanrader!Zeer goed onderhouden complex van Engelse eigenaar.Neem wel de gerenoveerde luxe appartementen.Het enige minpuntje was de handdoekwissel:slechts 2 x in 12 dagen.Echt te weinig!Gelukkig hadden wij een wasmachine,maar toch.Verder niets dan goeds.

met oudere kinderen, 2011
"Akamanthea: we waren tevreden!"
Marianne
Hoeveelheid ruimte
17-7-2011 Vriendelijke ontvangst, goed ontbijt, karig bestek, fijn bed, geen handdoekwissel. Rustige omgeving, off the road rijden mag niet van Manos, hij controleert het met GPS!, maar wat als de weg plots onverhard wordt? Eigenlijk is een Honda Jazz niet geschikt! Wij zagen bij inleveren van de auto een schade aan de bumper, onderhandelen was mogelijk gelukkig, we waren 50 euri kwijt. Wij aten heerlijke vis meze en andere gerechtjes, we mochten in de keuken kijken bij Nikandros, een familierestaurant in Latchi.Aanrader!

met partner, Mei 2011
"Erg afgelegen, oude inrichting, wel mooi uitzicht"
i
Hoeveelheid ruimte
31-5-2011 Latchi is erg saai, alleen een haven met wat restaurantjes. afgelegen dus. Paphos is de plek waar veel te doen is. Stranden niet mooi........erg weinig bedjes e.d. Strand Coral Bay is wel te doen. Dat is ook een zandstrand. De bergbeklimming vanaf aphrodite bron is erg leuk, je loopt drie uur. erg veel berg op maar een erg mooi uitzicht. Doe dit wel vroeg in de ochtend i.v.m. hitte.
Accomodatie is karig. Erg hard bed, oude stoelen e.d. Keuken inrichting tevens karig weinig bestek. maar twee kookpitten, wel een extra mobiel kookpitje maar niet ideaal. Was wel schoon bij aankomst maar tijdens je verblijf wordt alleen je bed opgemaakt en handdoeken gewisseld. Je hebt zelf geen bezem ofzo om schoon te maken. Zwembad wel mooi met bar en uitzicht zee. Engelsen en Nederlanders. Voor de rust ideel, wil je meer vertier kies dan voor phapos. Auto zeker nodig, routebeschrijving krijg je van manos, klopt niet helemaal. Let op na t splitsing direct na Angelo's rechts!!

met oudere kinderen, 2011
"Geweldig!"
xclix
Hoeveelheid ruimte
4-1-2012 We hebben echt een super vakantie gehad; vriendelijke mensen, nette appartementen en een mooie omgeving.

met partner, Sept. 2010
"Vriendelijke bediening, schoon"
Helga
Hoeveelheid ruimte
16-3-2011 Keurige appartmenten. Voor ons als pas getrouwd paar stond een fles wijn, een fles water en een schaal met fruit klaar. Het ontbijt is goed, het zwembad lekker ruim. Mooie omgeving, nog niet zo erg toeristisch. Goede uitvalsbasis voor de verschillende baaitjes.

met partner, Sept. 2010
"Mooi appartementencomplex, aanrader"
Helga en Niek
Hoeveelheid ruimte
26-9-2010 Het appartementencomplex is een aangename verblijfslocatie. De ligging is nog niet in een niet al te toeristisch gebied. De wegen zijn goed te berijden. Het links rijden valt reuze mee, al is het in begin starten in het donker wel een extra handicap. Pas op met de autoverhuur, controleer de auto op elke oneffenheid, want ze smeren je zo een deukje of krasje aan waarvoor je moet betalen. Het begrip "off the road"rijden wordt zeer eng uitgelegd. Vraag desnoods waar je wel en niet mag rijden. Elke rit wordt gevolgd via gps systeem van de verhuurder!!!!!. Nicosia viel ons tegen. Het was ons de rit van 2 1/2 heen en weer terug eigenlijk niet waard. Er zijn leuke zand en kiezelstranden. Waterschoenen zijn geen overdaad. Het restaurant Moustakkis in Polis is een aanrader. Heel goed eten tegen een redelijke prijs. Zeer vriendelijk personeel.
Kortom als je gaat voor een strand/zon vakantie gecombineerd met een snuifje cultuur (Kourion) en natuur (Troodos gebergte) zit je op Cyprus goed.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooi luxe 3 kamer appartement."
lex
Hoeveelheid ruimte
26-8-2011 wij hadden een 3kamer appartement type luxe,zeer goed ingericht,met 3 airco,s vaarwasser en de keuken was compleet ingericht,wij hadden de helft van een huisje,zonder boven buren.dit was super,met een mooi uitzicht richting zee.mooi zwembad en een poolbar,tevens tafeltennistafel/pool tafel. strand op loopafstand,jammer dat het stenen had inplaats van zand,wij reden steeds naar coralbay super mooi strand met zand,wel 40 min. rijden.zonder auto niks te beleven,links rijden even wennen.wel heen/terug vlucht,2 uur vertraging,vliegen alleen in de avond,hierdoor altijd vertraging.niet op woensdag gaan dan bijna altijd tussenlanding op andere luchthaven. in zomer maanden is cyprus te warm,bootje huren bij de haven latchie erg leuk,lekker waterskieen.verder paar winkels en restaurantjes,verder niks te beleven.paphos leuker maar drukker.niks te zien op cyprus,alleen gaan voor strand en het weer.pas op verbranden zonkracht erg sterk.