Villa Chrysantemon in Latchi Paphos | Zoover

27 mei 2012

Villa Chrysantemon Latchi

Beoordelingen Villa Chrysantemon

Latchi
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Chrysantemon gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Chrysantemon achterlaten.

3 beoordelingen over Chrysantemon

met partner, Mei 2009
"Uitstekende accomodatie"
Henk en Ina
Hoeveelheid ruimte
23-10-2009 De villa is fraai en uitstekend uitgerust. ook het zwembad is zeer prettig.
Enig minpuntje is dat de woningen dicht op elkaar staan, zodat de privacy wat beperkt is.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Heerlijk Huiselijk!"
van der Tol
Hoeveelheid ruimte
2-8-2009 Wij zijn met onze 2 kinderen in de meivakantie geweest en echt aan alles is gedacht! ( ook voor kinderen) Zoveel luxe krijg je in een 5 sterren hotel nog niet. Je voelt je direct thuis en de omgeving is heerlijk rustig. Elke ochtend een klein wandelingetje van de berg waarop het huis staat naar de warme bakker. Dat is ook gelijk goed voor de lijn ivm alle zoetigheid waar ze op het eiland veel van houden ;-)
De familie van de Villa zorgt dat alles tip top in orde is en aan de 1e levensbehoefte bij aankomst is gedacht. Een auto huren is wel nodig omdat de winkeltjes en het strand niet echt in de buurt liggen. Het enige nadeel vinden wij dat er geen zandstranden op Cyprus te bekennen zijn, maar met het zwembad bij de Villa (dat in mei nog best fris was) hoeft je ook niet zo nodig naar het strand.

Wij gaan zeker nog een keer alleen dan als de kids wat ouder zijn want er is zo veel te bezichtigen op Cyprus, met een kleine baby is dat bijna niet te doen.

met partner, Aug. 2008
"Heerlijke vakantievilla!!!!"
de boer
Hoeveelheid ruimte
11-2-2009 Een heerlijk huis in een rustige buurt! het zwembad is zalig. De inrichting is gezellig. Je kunt zien dat de eigenaren hier een paar maanden per jaar in hun tweede huis verblijven! Het is ingericht als een normaal huis! (nu begrijpen we waarom men liever geen kleine kinderen in het huis heeft) Wasmachine en afwasmachine is aanwezig. Het huis ligt op een paar kilometer van het strand en de gezellige haven van Latchi. Wij gaan volgend jaar weer!!

Ook de