Hotel Almyra (vh Paphos Beach)**** in Paphos (Pafos) Cyprus 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Almyra (vh Paphos Beach)**** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Hotel Almyra (vh Paphos Beach)****

Po Box 60136, 8125, Paphos (Pafos)

2 beoordelingen over Almyra (vh Paphos Beach)****

9,4
9,4
met partner, Okt. 2008
"Ideaal voor families met kinderen"
Ingrid
27-10-2008 Groot pluspunt van dit hotel is de ligging op wandelafstand van Pafos promenade en haventje zowel langs strand als langs baan.
Superieur zeezicht kamers zijn een aanrader : super zicht op kasteel en haventje.
ontbijtbuffet ok maar dit hotel is inderdaad zeer in trek bij families met kinderen. Veel gekrijs en geloop tijdens het ontbijt dus niet zo leuk voor rustzoekende koppels. Ook rond het zwembad is het enorm druk door vele kleine kinderen.
Vervelend is dat het personeel 's avonds 22.15u. op buitenterras van restaurant/bar Notos systmatisch begint met kaarsen uit te blazen en kussens op stapels te leggen terwijl er nog mensen van hun drankje aan het genieten zijn. Men bracht zelfs éénmaal ongevraagd de rekening !
Al bij al zou ik het zeker aanraden aan gezinnen met kleinere kinderen maar niet aan rustzoekers en romantici.

met partner, Feb. 2007
greetje
21-6-2007 Fantastisch hotel !! Een echte aanrader. Design in alle vormen. sjiek, stijlvol. Vriendelijk personeel, zwembad en ligzetels perfect. Eten:(wat wij heel belangrijk) vinden was uitmuntend!! Zeker niet twijfelen !! Gewoon doen! Wij waren daar in een rustige periode! Ik denk voor kinderen iets minder.