Hotel Avanti**** in Paphos (Pafos) Cyprus 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Avanti**** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Hotel Avanti****

Poseidon Avenue, P.O.Box 61082, 8130, Paphos (Pafos)

5 beoordelingen over Avanti****

7,6
7,9
met vrienden, Juni 2011
"Een echte aanrader !"
M en M
17-6-2011 Hotel Avanti**** in Paphos is een super hotel , met zeer goede ligging ( vlak nabij bushalte ), is een rustig mooi hotel , met groot zwembad, zeer goed onderhouden, en groot gedeelte 1m diepte en minder ( speciaal voor kinderen ) ook afzonderlijk kinderbadje ! ook grote tuin met voldoende ligzetels .
Het eten is rijk gevarieerd en lekker !
kortom , een echte aanrader !

met partner, Juni 2010
"Aan te raden"
Wendy Meert
6-7-2010 Hotel Avanti is aan te raden eerder voor mensen die graag rustig zitten, voor families met kinderen zou ik zeker de Avanti Village aanraden, is het nieuwe gedeelte gelegen naast het hotel. Er zijn 2 slaapkamers ( in elke kamer is er airco ) een mooi en ruim terras en een kitchenette. Zeer ruim zwembad met een apart gedeelte voor de kinderen.Je kan ook gebruik maken van de faciliteiten van beide hotels, mensen die graag rustiger zitten zou ik dan eerder naar Avanti Hotel sturen, de kamers zijn recent gerenoveerd en zeer ruim.Het personeel is uitermate vriendelijk.Het ontbijt is niet echt uitgebreid, eerder wat een Engels ontbijt.De ligging is super, je ligt op +- 30 min wandelen van de gezellige haven,je jan via een weg langs het strand gaan. Kortom goed 4* hotel prijs/ kwaliteit.

met vrienden, Mei 2010
"Gemoedelijk hotel"
Kaatje
24-6-2010 Hotel Avanti is een hotel waar iedereen zich snel zal thuis voelen. (Avanti Village zijn we ook gaan kijken. Is ruimer met kitchenette en rustiger. Misschien eerder voor families of mensen die echt rust zoeken). Het personeel alsook het management is vriendelijk en aanwezig mocht je iets nodig hebben. Niets is teveel en iedereen zal steeds proberen het de gasten naar hun zin te maken. Het verzorgd dinerbuffet is niet gigantisch groot, maar wel iedere avond iets anders rond een ander thema (BBQ, Mediterraans, Italiaans,..). Buiten ontbijten mogelijk, dineren niet, dat is wel spijtig. Prachtig weer. Weetje: Cyprus heeft in het voor- en na-seizoen meestal het beste weer tov de omringende landen (zelden regen en mooie temperaturen ook in onze winter). Centrum met haven op 30 min wandelen langs zee of straatkant. Aanrader als uitstap: hele of halve dag boottrip met de 'Wave Dancer'.
Wij hadden een leuke vakantie op Cyprus, en Avant is zeker een aanrader voor iedereen.

met partner, Juni 2008
"Prachtig Hotel"
Andy en Veerle
1-7-2008 Wij zijn in Avanti Hotel geweest van 08/06/08 tot en met 22/06/2008. We hebben echt een prachtige vakantie gehad. Goed animatieteam en elke avond een verschillend thema-buffet. We hadden een kamer met uitzicht op het mooie zwembad en een klein stukje zeezicht. De bar naast het hotel, genaamd The Good Times is ook een aanrader. Want je kan er lekkere, goedkope cocktails drinken.

met partner, Juni 2006
Jef
10-8-2007 redelijk hotel..........maar veel te lawaaierig door de Engelsen.
eten van goede kwaliteit, maar steeds hetzelfde