Hotel Constantinou Bros Athena Beach**** in Paphos (Pafos) Cyprus 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Constantinou Bros Athena Beach**** Paphos (Pafos)

Beoordelingen Hotel Constantinou Bros Athena Beach****

Poseidonos Avenue, CY-8101, Paphos (Pafos)

11 beoordelingen over Constantinou Bros Athena Beach****

9,1
met partner, Sept. 2011
"Goed hotel,prachtige ligging."
Walter Verhulst
11-10-2011 Groot,maar goed hotel.
Prachtige en schone kamer,met heel mooi uitzicht.
Dat er 450 kamers zijn merk je alleen bij het ontbijt.Voor de rest is het een zeer goed georganiseerd hotel.Eten is goed en er is veel keus.Veel Engelsen,maar allemaal rustige mensen.Zeer vriendelijk personeel.
Alles wordt goed onderhouden.
Een aanrader.

met partner, Aug. 2011
"Goed 4sterren hotel op wandelafstand v paphos"
Erwin & Cindy
26-8-2011 Athena beach is een goed hotel maar naar mijn mening te veel op Engelse gasten gericht.Zo moet je tussen 6en7 s'morgens opstaan om je handdoek te gaan leggen als je een ligbed wilt hebben aan het zwembad,gebruiken ze nog steeds een sleutel+plaatje voor de kamer+stroom ipv een card,en er is géén muziek overdag bij het zwembad.
Qua eten s'avonds was het internationale keuken,goed en er voor ieder wat wils.(ontbijt=engels)Ook zijn er verschillende thema-avonden zoals:bbq,griekse/cypriotische avond,..Persooneel is vriendelijk en behulpzaam,maar een beetje nors als ze je géén wijn kunnen verkopen in het restaurant.Excursie's zijn veel goedkoper buiten het hotel en de oude haven ligt op 25min stappen.De bus stopt voor het hotel en kost 1eu/rit of een dagpas voor 2eu/dag.Mochten er niet zoveel storende en lawaaierige Britten verblijven in dit hotel zou het aangenamer zijn geweest,maar alles bij elkaar was het toch een geslaagde mooie vakantie.Volgende keer gaan we naar het noorden v Cyprus

met partner, Juli 2011
"Zeer verzorgd hotel met vriendelijk personeel."
Daffra
27-7-2011 Wij hadden een superior-kamer genomen. Hier kreeg je dan enkele extra's mee zoals wat verzorgingsproducten op de kamer,een fles rode wijn, wat fruit, toegang tot bepaalde andere faciliteiten en een uitgebreider ontbijt. Verst geperst fruitsap, pannekoeken en omeletten a la minute gemaakt, gerookte zalm en toestanden. Kortom,alles voor een perfect ontbijt. Door het vroege vertrek voor excursies hebben we ook 2 keer in de grote ruimte moeten onbijten en buiten het feit dat je hier 2 € moet betalen voor een glas vers geperst fruitsap en dat er (ietsje) minder keuze is kan ik er niks slecht over zeggen.Over het avondeten kan ik al helemaal niets zeggen. Continentaal buffet met iedere dag wel ergens iets anders inzake vlees of vis. Dat de meeste (hoofd)ingrediënten terug komen is niet meer dan normaal. Eten was dus goed zonder meer. Alles was verzorgd, lege borden direct afgeruimd, tafels zijn zuiver en verzorgd.
Kamers zijn ook zeer proper. Zeer talrijk,behulpzaam vriendelijk personeel.

met partner, Juni 2011
"Zeer positief prijs/kwaliteit uitstekend"
francois
4-7-2011 zeer goed gemanaged hotel
iedereen vriendelijken gedienstig , zuivere en grote kamers, eten (spruiten en witte kool waren niet a dente doch nog keihard) doch verder zeer correct , veel ruimte tussen de zetels op het strand en in de groene zone. Overal hadden wij een veilig en confortabel gevoel en dit zowel in als buiten het hotel. Bij al dit positieve een paar randbemerkingen.
1) wij misten duidelijk de cypriotische sfeer en gemoedelijkheid die in het verleden wel aanwezig was. Ik schat minstens 80% van het personeel kwamen van de Balkan ( sommige zeer beperkte kennis van engels) doch zoals reeds hieboven vermeld zeer vriendelijk en helpvol.
2) De thema avonden waren lekker doch buiten de BBQ nooit het thema terug gevonden.
Algemeen zowel het hotel als de bevolking zeker een aanrader

met partner, Mrt. 2010
"Verengelst"
Jaak
15-3-2010 Mooi hotel, mooie kamers , veel "ligruimte" . Maar ... het hotel is volledig gericht op Engelse toeristen. Het eten is op zich goed van kwaliteit maar volkomen smakeloos. Lamskoteletjes zond er tijm en look ? Ik had beter verwacht maar deze "Cypridioten" zijn volledig verengelst. Door de daling van het pond worden andere toeristen gelokt zodat na aankomst van een lading duitsers alle adaptors voor de stekkers "op" zijn. Let op : engelse stopcontacten ,men rijdt links, er zijn duizenden immobilienkantoren, engelse pubs etc. maar waar is het cypriotische ?Doe zeker geen 4x4 safaritocht tenzij men voorin kan zitten. De wagens zijn boven gesloten. Achterin wordt men enkel flink door mekaar gerammeld en men ziet...niks.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Multifunctioneel proper en aangenaam hotel."
DMEK
24-8-2009 Ik heb alles neergeschreven op mijn blog en een hele film toegevoegd. Voor ons was het een prachtig verlof. De eerste kamer (beneden) enkele kakkerlakken ontdekt de eerste avond, maar heel spontaan een kamer op het 3de gekregen en geen enkele last meer gehad. Dit heeft niets met hygiëne te maken. Cyprus is nu eenmaal een eiland waar kakkerlakken weelderig tieren. Maar een prachtig hotel.

Een aanrader voor iedereen.
Enkel de zon was "bloedheet", maar ja....het hotel is perfect koel.

met vrienden, Juli 2009
"Beste hotel tot nu toe"
T&D
31-12-2009 Fantastisch hotel met vooral lekker en gevarieerd (ontbijt/diner)buffet. De dessert buffetten waren voor verbetering vatbaar. In de onmiddellijke omgeving vindt je winkeltjes en bars waar het gezellig vertoeven is. De have van Paphos ligt op 10 min. met bus (kost 1,5€ p.p.) en is een echte aanrader. Verschillende leuke restaurantjes en prima om te wandelen.
Ondanks er in de 2de week veel mensen aanwezig waren had je niet het gevoel van "te druk". Er heerst ook nooit teveel lawaai (kinderen kunnen op ieder uur van de dag slapen).
Zoals reeds in vorige commentaar gemeld wordt toezicht gehouden bij het zwembad door een oude man die geen zwembadjes of matrassen op het water toelaat.
Wij hadden ook een late terugvlucht maar mits een kleine bijdrage konden wij onze kamer voor de ganse dag behouden wat ons eigenlijk een extra dag bezorgde zonder zorgen.
Dus kortom een top hotel met twee kleine minpuntjes (desserts en matrassen in het zwembad).
WIJ GAAN ZEKER TERUG !!

met vrienden, Juni 2009
"Prachtig hotel vlak aan zee"
K & K
7-7-2009 mooi hotel met prachtige tuin en voldoende ligplaatsen zowel aan het zwembad, in de grote tuin en aan het strand. (ligbedden staan ver uit elkaar, bij andere hotels soms een hele rij ligbedden allemaal naast elkaar)
Zowel bij het ontbijt als dinner mogelijkheid om buiten te eten; ruime keuze aan eten, maar mocht iets warmer zijn allemaal. Betaalbare lekkere wijn.(Aphrodite). Personeel is zeer vriendelijk.
De kamers zijn heel proper en worden zorgvuldig dagelijks gepoetst. Ruime kamers met een groot balkon, een eigen frigo en mogelijkheid om zelf koffie of thee te maken. De airco maakt op de hoogste stand wel redelijk veel lawaai, maar doet prima z'n werk.
Tegenover hotel voldoende bars, restaurants, winkeltjes, enzo...

Familie, Juni 2008
"Athena Beach"
Twins
22-6-2008 Alles verloopt vrij gestructureerd. Het onderhoud is prima. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het buffet is uitgebreid en voldoende gevarieerd. De tuin is magnifiek en ruim, het strand is eerder beperkt maar de tuin compenseert dit.
De haven van Paphos ligt op een 20 minuten wandelen.
Een aanrader !!!

met partner, Juli 2005
Van Staay Christof
15-3-2006 Ik vond het een zeer mooi hotel met een uitstekende ligging en op wandelagfstand van het centrum van Pafos , wat ook zeer de moeite was !
Het was de beste reis die ik ooit al gemaakt heb en ik ga er zeker nog eens terug naartoe .