Bogense beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Bogense

Beoordelingen Bogense

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bogense gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bogense achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

7 beoordelingen over Bogense

3,8
7,3
Sfeer
met partner, Juli 2009
"Zeer mooi"
Patrick
Sfeer
25-3-2011 Bogense is een heel mooi oud stadje, er zijn veel mooie bezienswaardigheden, en leuke kleine winkeltjes. Er is een mooi nieuw aangelegt strand waar je heerlijk kan zwemmen. Er is ook mooi uitzicht naar het eiland Æbleø. verder kan er lekker gewandeld worden in de omliggende bossen.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Voor ons geen denemarken meer behalve kopenhagen"
jojo
1,0
Stranden
15-8-2009 als je van rust houd kan dit een leuke bestemming zijn, maar als je wat wilt ondernemen moet je hier niet zijn. de stranden zijn heel erg smal met veel zeewier wat erg stonk. om iets met kinderen spontaan te gaan doen gaat niet. kajakken, railcycling, fietsen, moet je allemaal van te voren reserveren. deze kant van het eiland is heel erg rustig, het dorp uit en je zit tussen graan velden. funen is beslist geen bloemen eiland wat sommige brochure beweren. je moet erg ver rijden voor pretparken. niet echt een familievakantie.

Familie, Juli 2008
"Denemarken is geweldig"
fam. Bos
Stranden
19-7-2008 wij hadden niet het prachtigste weer,maar je kunt je er prima vermaken.zee ,musea,,openluhtmuseum,natuur.
heerlijk rustig.echt vakantie.

met partner, Mei 2008
Paul van Velzen
Stranden
11-6-2008 Bogense is weliswaar klein maar wel een van de mooiere plaatsen in de regio, met aardige vakwerkhuizen en charmante plekjes. Er zijn een paar leuke winkeltjes en een haven waar je verse vis kunt kopen. De viswinkel is alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag open.
De omgeving is erg liefelijk en landelijk.

Familie, Mei 2008
Esther
Stranden
9-6-2008 Bogense is een leuk dorpje om door te wandelen. Mooie haven met karakteristieke pandjes maar ook prachtige design huizen en restaurants. Echt toeristenplekje. Vriendelijke mensen. Net als op meerdere plekken in Denemarken hangt hier een hele prettige sfeer, vriendelijk.

Familie, Juli 2007
Gerrie
Stranden
21-12-2007 Bogense is een heel leuk plaatsje. Zijn nog een paar mooie vakwerkhuizen te vinden. Ook leuke winkeltjes met toeristische artikelen. Leuk strandje en een haventje waar je lekkere vis kan kopen.

Familie, Aug. 2005
Van Velzen Erika
Stranden
22-8-2007 Zeer mooi vakantieland vooral als je van rust en natuur houd.Er zijn wel veel bezienswaardigheden
de kinderen willen volgend jaar weer terug we hadden perfect weer niet te warm om dingen te gaan bekijken.We stonden op een mooie camping met grote plaatsen leuke kinderspeeltuin zwembad en vlak bij het strand.Denemarken ziet ons zeker terug.