Hotel Quality Hotel Faaborg Fjord 2004 in Faaborg Funen en de eilanden | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Quality Hotel Faaborg Fjord 2004

Svendborgvej , DK-5600, Faaborg
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Quality Hotel Faaborg Fjord 2004 gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Quality Hotel Faaborg Fjord 2004 achterlaten.

3 beoordelingen over Quality Hotel Faaborg Fjord 2004

5,8
7,5
Familie, Juli 2007
Liesbeth van den Br...
31-7-2007 Voor een 3 sterren hotel best wel goed. De kamers zijn wel klein vooral als je er ook nog met zijn vieren op moet. Het lijkt of je een vierpersoonsbed hebt. Voor de kinderen is er vanalles, zandbak, speelkamer, biljart, tafeltennis, zelf een jukebox en een klein zwembadje. Het personeel is erg bescheiden maar wel behulpzaam en zeer vriendelijk als je iets vraagt

Familie, Aug. 2006
"Redelijk"
kitty
5-9-2008 het was een redelijk hotel inderdaad kleine kamers het speelgedeelte was toen wij er waren niet echt schoon evenals de kamers het zwemwater was koud maar misschien ben ik dan wel erg verwed het eten zowel ontbijt als diner is prima in orde mooie omgeving we hebben ons er goed vermaakt en je zit toch niet de hele dag op de kamer en we waren op doorreis dus het was maar voor 3 dagen

met een groep, Juni 2004
santien eggebeen
18-7-2007 Fijn vrij chique hotel, met gratis zwembad en sauna.
Het ligt aan het Faaborg Fjord, waarin je ook kunt zwemmen en op het strandje in een ligstoel liggen.
Dit is aan de overkant van de weg en hoort bij het hotel.