Ebeltoft beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Ebeltoft

Beoordelingen Ebeltoft

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Ebeltoft gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Ebeltoft achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

15 beoordelingen over Ebeltoft

6,6
8,9
met partner, Mei 2011
"Geweldige plaats en omgeving"
Koffieleut
Stranden
14-8-2011 Mooie natuur en stranden.
Veel leuke Deense dorpjes en plaatstjes in de omgeving.
Gezellige winkeltjes, restaurantjes, alles is alleen wat aan de prijs.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuk"
Cees
Stranden
27-1-2012 Leuk stadje met een glas museum en leuke restaurantjes waar je lekker kan eten. De binnenstad is zeker de moeite waard

met vrienden, Aug. 2009
"Toller Ulaub in Ebeltoft Gasehage"
Heike Klein
Stranden
9-10-2009 Unser Urlaub war Anfang September.
Was uns aufgefallen ist was die Freundlichkeit , Kinder -und Tierliebe.
Man gab sich sehr viel Mühe. Egal ob es im Supermarkt oder in kleinen Läden war.
die Landschaft ist sehr gepflegt und nätürlich.
Wir kommen bestimmt wieder!!

De beste prijzen en lastminutes voor Ebeltoft bij:

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooi dorpje"
Lynn
Stranden
25-10-2009 Ebeltoft is een mooi dorpje. Je zit midden in de natuur en ook bij het strand. Alleen er was niet zo heel veel zandstrand we moesten de echt naar op zoek. Je zit zo in de grote stad Aahrus.

zakelijk, Juni 2008
"Rustgevend in The Middle of Nowhere"
Astrid
Sfeer in stad
24-8-2010 Ik verbleef 2 nachten in Fugle Centret (schrijfwijze weet ik niet meer precies) met collega's van mijn werk voor een Finance Day. Het was een soort jongerenherberg (aan de kamers te zien) met een congresgebouw waar verschillende zalen waren. Alles was goed verzorgd, maar eeenvoudig. Voor dat we gingen vliegen (vliegveld is heel dichtbij) hebben we nog gegolfd naast het hotel in een hele mooie omgeving.

met partner, Juni 2008
"Eine wunderschöne kleine Stadt am Kattegat"
bremerseefahrer
Stranden
16-7-2010 Ebetoft ist die nächst größere Stadt von unserem Campingplatz aus in Rugaard. Einmal die Woche waren wir hier zum Einkaufen bei Aldi+Netto. Auch mußte ich mal zum Angelladen um neue Haken+Pilker zu besorgen. Ein Bummel durch die kleinen schmucken Gassen+am Yachthafen längs war immer die Regel. Benzin+Öl für den Außenborder haben wir uns auch mitgebracht. Bei der Gelegenheit konnte man nicht am Fischladen im Hafen vorbei gehen, frischen Fisch hatten wir ja am Platz, aber der geräucherte Lachs, Rotbarsch+Makrele, die waren hier am Besten. Und natürlich die Hotdog-Bude, da kamen wir nur selten vorbei. Nirgenswo in Europa gab es solche Hotdog wie hier. Mit allem drum + dran, auch Gurken+geröstete Zwiebeln+ einer Serviette extra, da man den Hotdog ja nie heil runter kriegte. Und dann zum Bäcker, den süßen Blätterteigkranz mit Marzipan. Das macht die Seeluft am Kattegat, man hat immer Hunger. Dann gings wieder zurück, an gelben Rapsfeldern mit blühenden blauen Kornblumen+ rotem Mohn vorbei.

met jonge kinderen, Mei 2008
"Schöner Ort, gute Einkaufsmöglichkeiten"
illa
Stranden
18-5-2009 Fahren dies Jahr wieder dort hin...hat uns super gefallen!!!!
Man kann dort super einkaufen. Umgebung lohnt sich anzusehen...Freizeitpark, Zoo u.v.m. schnell und leicht zu erreichen.
Ideal für Familien mit Kindern, weil das Klima dort etwas milder ist als an der Nordsee!!!!

met partner, Mei 2008
yvonne
Omgeving
11-6-2008 Wij hadden met onze twee newfys in Esby een huis gehuurd.Een prachtig huis gelegen op een natuurgrondstuk waar de hertjes je tuin in kwamen.Voor ons was dit de mooiste vakantie tot nu toe.Wij houden van en de nartuur.

onbekend
Chris
Stranden
26-7-2007 De plaats nodigd uit om te winkelen en sla daarbij vooral de haven niet over daar zitten ook leuke winkels. Wij zijn regelmatig de afgelopen jaren in denemarken geweest en merken de laatste tijd dat toeristen en bewoners niet altijd meer even goed samen gaan. Het extra rekenen bij het betalen met de pin pas of de credit-card is gewoonweg vervelend. teven als je opneemt aan de geld automaat wordt er achteraf €2,25 extra afgehouden(denemarken is toch ook EU). In de omgeving zijn heel veel leuke uitstapjes te maken ook met kinderen.

met vrienden, Sept. 2006
R. Beun
Stranden
10-12-2006 Wij komen al 16 jaar in Ebeltoft, en als je er vaker geweest bent weet je dit dorpje te waarderen.
Alleen al om zijn authentieke centrum , vissershaventje en zijn uitgaansleven(je moet wel bekend zijn met de plaatselijke mogelijkheden).
Dan heb je ook nog de prachtige Molsbjerge, hier is het zowel zomer's al's winters heerlijk vertoeven in de natuur.
Mocht je tevens voor de visserij gaan , dan is Ebeltoft een ELDORADO!!!

Bestemmingen in de buurt