Vakantiepark Skallerup Klit**** in Hjorring Jutland | Zoover
Vakantiepark Skallerup Klit**** Hjorring

Beoordelingen Vakantiepark Skallerup Klit****

Nordre Klitvej 21, DK-9800 , Hjorring
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Skallerup Klit**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Skallerup Klit**** achterlaten.

21 beoordelingen over Skallerup Klit****

9,3
9,2
9,2
met een groep, Sept. 2011
"Flott feriested :) , vi kommer igjenn:)"
anne margareth olse...
Eetgelegenheden
5-9-2011 Det var ikke så handikap venlig i badeland, ingen stellebenk i gardroben.
Personale var behjelpelige.
4 personshytter i minste laget for elektrisk rullestol med personløfter.
Godt uteområde for rullestolbruker.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"FANTASTISCH!!"
Weskam
Onderkomens
1-9-2011 Wij komen ook net terug uit Skallerup Klit en sluiten ons helemaal aan bij onderstaande positieve verhalen!!
Het was in 1 woord geweldig!!
Grote indoorspeeltuin, leuke activiteiten / workshops voor kinderen, mooi zwembad, dus ook ideaal voor iets minder mooie dagen wat het weer betreft!
De kinderen hebben genoten, en wij dus ook!!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Heel relaxed en veel te doen!"
Rogier
Eetgelegenheden
29-8-2011 Ligt schitterend aan zee. Leuke huisjes, iets gedateerd. Erg veel te doen. Een week was te kort om alles een keer te doen. Paardrijden, snoep maken, wandelstok snijden, top zwembad, afhaalpizza en snackbar. Kijk op internet voor activiteiten.
Elke dag scheppen op het strand. Ook nog een dagje naar Skagen (1,5 uur rijden).
Snap niet dat ze het voor die prijs kunnen doen. Volgend jaar weer!

met partner, Aug. 2011
"Ruim opgezet park"
Anne
Eetgelegenheden
5-10-2011 Vanuit (West-) Nederland is het even een stukje rijden, maar daarvoor krijg je ook iets terug.
Toen wij er waren in augustus, waren alle huisjes bezet en ondanks dat, is het heel rustig op het park. Alles huisjes zijn ruim en licht opgezet en aan de inrichting ontbreekt werkelijk niets. Mooi zwembad erbij, voldoende te doen voor jong en oud, gewoon prachtig. We hadden onze hond erbij en ook die heeft genoten van de heerlijke strandwandelingen.
Enige minpuntje van het hele complex is het feit, dat er nauwelijks informatie in andere talen dan Deens is. Wij kwamen na sluitingstijd aan en de welkomstbrief die voor ons klaar lag, was in het Deens. Ook de menukaart in het restaurant was alleen maar in het Deens.
Daar staat tegenover, dat het personeel voortreffelijk Engels spreekt en zeer hulpvaardig is.
Wij gaan hier zeker nog een keer naartoe.

"Fantastische vakantie"
anoniem
Eetgelegenheden
20-8-2011 Met onze kinderen van 2 en 5 naar dit park geweest. Vonden dit absoluut beter dan bv parken van pierre et vacances waar wij eerder heen gingen. Huisjes zijn echt zoals het je op site beloofd wordt. Goed verzorgd, schoon en enorm rustig gelegen doordat om ieder huisje een soort van duin ter beschutting is gebouwd. Park ligt ook direct aan zee! Verder heeft het park een enorme hoeveelheid aan faciliteiten en activiteiten zonder dat wij er een schreeuwerig gevoel bij krijgen. Bijv. een rustige indoor speeltuin zonder dreunende muziek op de achtergrond. De activeitenclub was ook onvoorstelbaar. Publiek was gemengd ouderen, gezinnen met jonge kinderen en gezinnen met oudere kinderen. Absoluut voor herhaling vatbaar!

"Super vakantie"
Eetgelegenheden
19-8-2011 Heel ruim mooi opgezet park. Direct aan 't strand. Huisjes in de duinen, geen last van buren. Huisje ietwat gedateerd, maar verder prima.
Voor kids veel te doen. Jungleparcour, fitness buiten, zwembad prima lekker overzichtelijk voor kinderen. Hirtshals bunkermuseum, oceanarium, Skagen, Lonstrup met zijn vuurtoren, erg leuk. Wij hebben ons prima vermaakt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer uitgebreid vakantiepark"
Dennis
Eetgelegenheden
17-11-2011 Zeer leuk park met hele goede en ruime vakantiewoningen. De huisjes van van vele gemakken voorzien zoals vaatwasser, oven, magnetron, etc. De huisjes liggen in de duinen en hebben veel ruimte zowel binnen als buiten. Sommige huisjes hebben uitzicht op zee. Op het park is ook veel te doen zoals badminton, bowlen, midgetgolf, fitness, activiteiten voor kleine kinderen. Verder is er een zwembad met glijbaan, wedstrijdbad, bubbelbad en recreatief zwemgedeelte. Verder is er op het park een supermarkt, pizzaria, romeins stoombad, fietsverhuur. Vanaf het park loop je zo het strand op. Wat zeker een aanrader is om naar de uiterste noord oost punt van denemarken te rijden (Grenen bij Skagen).

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch ,zal zeker niet de laatste keer zijn"
Raymond en Fam
Eetgelegenheden
10-8-2011 Super park erg ruim opgezet grote tuin en groot terras en de woning erg ruim (D4) erg netjes alles aanwezig wat je op een vacantie nodig hebt (vaatwasser,oven,grote koelkast zeer ruime badkamer met sauna en jaccuzi) oftewel wat betreft het huisje gewoon erg goed.
Betreft het park te veel om te vervelen. Ligging heerlijk aan zee.
Er is hier ook een dialyse afdeling aanwezig, mocht u dus iemand kennen het kan hier.

"Geweldig!!"
bas en madeleine
Eetgelegenheden
1-9-2011 Dit park is werkelijk geweldig. Als je van rust en ruimte houdt, is dit een prachtige plek. Van alles te doen voor de kids, heerlijk zwembad, speelhal, leuke workshops en mooie buitenspeeltuin. Vlak bij het strand, met aan alle kanten wandelroute's.
Huisje was prima, van alle gemakken voorzien en lekker prive. Volgend jaar zeker weer!!!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Ruim opgezet vakantiepark"
AvanLoef
Eetgelegenheden
28-3-2011 Ruim opgezet vakantiepark, met mooie bungalows. Gelegen in de duinen, dus direct aan het strand. Leuk subtropisch zwembad met een leuke glijbaan. Turks stoombad bij het zwembad, vrij te gebruiken. In de kleedkamer bij het zwembad een grote sauna, ook vrij te gebruiken.
Grote buitenspeelplaats voor de kinderen, tevens een fitness parcours buiten.
Overdekt centrum met winkel, bowlingbaan, grote speelruimte voor de kleine kinderen. Sporthal voor tennis, badminton en hockey. Fitnessruimte.
Handwerk/knutselruimte voor kinderen, tegen geringe betaling.
Personeel op park erg behulpzaam en vriendelijk.
Op loopafstand een manege en kinderboerderij.