Søndervig beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Søndervig

Beoordelingen Søndervig

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Søndervig gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Søndervig achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

13 beoordelingen over Søndervig

5,9
6,8
9,2
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Blijft een mooi land!"
rachel_den_brok
Stranden
19-11-2011 Wij hadden een huis gehuurd. Zeer net, schoon en ruim huis. Het strand is super mooi met de bunkers uit de oorlog. Helaas was het die week erg regenachtig waardoor wij weinig uitstapjes hebben gemaakt. We zijn wel wezen kijken bij de visafslag in Hvide Sande. Tevens hebben wij kaarsen gemaakt in Kloster. Voor de dagelijkse boodschappen reden we naar de Lidl in Ringkobing.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie levendige badplaats aan de Noordzee"
Martin
Sfeer
26-7-2011 Wij zijn in juli 2011 naar Sondervig geweest. Wij hebben een huisje gehuurd via Feriepartner en moesten eerst de sleutel ophalen in Hvide Sande (10 kilometer ten zuiden van Sondervig). Sondervig is een leuke badplaats met boetiekjes en eetgelegenheden. Superbest is de enige supermarkt in deze plaats, maar deze is wel zeer compleet, ze hebben alles. Richting Hvide Sande vindt je een Aldi en in Ringkobing zit een Lidl. Wat mij wel tegenviel bij Superbest is dat je 3% provisie moet betalen als je pint. Bij andere winkels in Denemarken was dit niet het geval. In de zomermaanden is op dinsdag een vlooienmarkt. Beach Bowl heeft 12 bowlingbanen, trampolines, segways, adventuregolf, internetcafe en speelhal. In Sondervig zit ook een overdekt zwembad (Daneland). Als je een huisje huurt moet je vaak de energiekosten achteraf betalen. In ons geval was dit ± € 70 voor 2 weken. Leuke uitjes zijn de GPS-tocht in Ringkobing (10 km. landinwaarts, via plaatselijk VVV, 50 Deense Kronen) en Legoland.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Dicht bij brede stranden"
willem
Sfeer
23-5-2011 Leuke huisjes via sol og strand in de duinen en 500 meter van brede zandstrand.
Voor bezienwaardigheden moet je iets verder rijden.
Ben zelf geen visser maar denk dat het wel een leuke plek is om dichtbij te vissen.
Lekkere ontspannende meivakantie gehad en hadden het getroffen met het weer.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Vedersö Klit"
Remstedt
25-5-2010 Es hätte eigentlich, wie all die Jahre zu vor, ein toller Urlaub mit der Familie werden sollen!! Nun gibt es einen großen Schatten, das ist auch der Grund für unser Schreiben. In unser gemietetes Haus wurde eingebrochen. (Es waren alle Türen und Fenster von uns verschlossen worden) Es wurden Navigationsgeräte, Fotoapperate, Videokameras, Schmuck, Bargeld und man sollte es nicht glauben Parfume gestohlen. Das Haus wurde so hinter lassen, dass man den Überfall nicht sofort bemerkt. Es wurde nichts unordentlich gemacht und alles wieder ordentlich hingelegt. Bei all dem Schaden möchten wir uns aber bei den Dieben bedanken, denn sie haben sämtliche Papiere, Kreditkarten und Autoschlüssel dort gelassen. Dafür ein Dankeschön. Ein Dankeschön auch an die örtliche Polizei, die uns sehr freundlich weiter geholfen hat und den Schaden problemlos auf genommen hat. Auch in Dänemark wird gestohlen und es kann jeden treffen. Alle Wertsachen mit nehmen, wenn man das Ferienhaus verläßt.

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Erholung pur"
Guido
Stranden
4-11-2009 die schönste zeit des jahres mit einem buch am kamin, spaziergänge mit kind und hund am strand, nette leute, was will man mehr??

met oudere kinderen
"Supervakantie!"
Elisa
Omgeving
22-12-2008 Hier kom ik al sinds dat ik een klein kind ben! Het is er echt super, vooral als je voor de rust komt. Maar het nabijgelegen Rinkøbing is prima om te winkelen en uit te gaan, maar het is ook een hele leuke en mooie stad om een wandeling te maken. Als je nog meer wilt winkelen kun je naar Herning gaan, waar zowel een groot overdekt als niet-overdekt winkelcentrum is. In het nabijgelegen Hvide Sande is een visafslag en de ingang naar het immense fjord, maar ook een vuurtoren om over de omgeving en zee heen te kijken. Ook is er een klein vliegveldje en een vliegtuigen museum in de buurt! Al met al dus goed voor wat weken plezier!

Familie
"Rustig"
DBL
Stranden
9-12-2008 Rustig, heel breed mooi strand, wat winkeltjes, grote supermarkt, qua natuur idd mooi, voor de rest beetje saai.

Familie, Aug. 2008
"Schöne Strände für Kind, Kegel und Hund"
Katharina
Stranden
14-8-2008 Kinderfreundlicher Ferienort mit sehr schönen Stränden, strandnahe Ferienhäuser, wir waren schon oft dort (Söndervig, Klegod, Houvig) und sind immer wieder begeister. Ferienhäuser, die nicht so teuer sind, weil es keinen Katalog gibt unter www.elitesommer.dk

Familie, Aug. 2008
"Sehr gut"
Papa
Stranden
6-8-2008 Bester campingplatz. alles was man haben muss und sehr guter strand.

met partner, Juni 2008
"Toller Urlaub!"
Dänemarkurlauber
Stranden
22-4-2009 schöne Ferienhäuser mit großen Grundstücken, saubere Strände, viele Ausflugsmöglichkeiten