Hotel RIU Bachata**** in Puerto Plata - Bahia de Maimón Dominicaanse Republiek 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Ons gebouw direct aan het strand

Beoordelingen Hotel RIU Bachata****

77977, Puerto Plata - Bahia de Maimón

13 beoordelingen over RIU Bachata****

9,4
7,3
met partner, Apr. 2012
"Gewoon geweldig"
vandenberkchris
5-5-2012 voor de tweede maal daar geweest en het was nog beter dan in 2010.Wij zijn zeker niet de laatste keer daar geweest.deze keer hebben we geen excursies gedaan met een organisatie maar wel met een nederlandse die ginder woont en getrouwd is met domingo.zij hebben ons dingen laten zien die je anders nooit ziet.ze hebben ginder een polykliniek opgericht en als jullie naar daar gaan neem dan aub kleding mee.het word ginder door hen verdeelt onder de mensen die het het meest nodig hebben.als je intikt op google polykliniek maimon vind je er veel over.in elk geval henny als je dit leest nog eens bedankt en tot volgend jaar.Het hotel heeft 5 sterren maar met een ster meer hebben wij geen verschil gemerkt omdat het al gewoon zeer goed is.alles is proper,goed verzorgt,het eten is heel lekker , veel variatie.alle dagen heb je keuze uit vlees,kip en vegetarisch.Het personeel is vriendelijk en de animatie is ook een aanrader.Ze zijn niet uit op fooi maar wij gaven met plezier.

met partner, 2011
"Goed maar....teveel dominicanen."
Verheecke yvan
3-1-2012 Mooi en proper.Zoals de meeste resorts afgelegen en mits een bijna beroving zeker niet naar Puerto Plata gaan op je eentje.Drugsdealers en gouddieven die zelfs je oorringen uittrekken.Voordeel is ook dat je die drie hotels kunt benutten als je zelf in het Bachata zit.Nog een groot minpunt is dat tijdens de weekends het hotel overspoeld word met grote families Dominicanen met massa's kinderen en oudjes,die zeker niet proper zijn en het zwembad vervuilen met hun half uitgedronken bekers en dronken zeer luiruchtig gedrag.Zeker nooit met Pasen gaan wegens Santa Samana dan is het hotel bomvol en best eerst eten want eens zij eraan komen is je goesting en rust voorbij.

met partner, Jan. 2010
"Prachtig resort"
Jan Schillemans
24-2-2010 Bachata-PuertoPlata.
14 Dagen verbleven wij in Rui-Bachata. Geweldige tijd gehad. Stralend weer. s,Nachts 22-23 graden, overdag 28-31 graden, met een fris windje erbij. Ideaal. Fantastisch personeel. Maakt niet uit waar. Restaurant of kamerpersoneel, allemaal even vriendelijk. Dit hebben we wel eens anders meegemaakt. Eten is uitstekend, voor ieder wat wils. Diverse soorten vlees. vis, pasta.s etc. Specialiteit: Mosselen, gamba,s rode zalmfilet en zeevruchten. Entertainment, overdag prima, s,avonds amateuristisch maar met veel inzet. Totaal geen problemen met amerikanen of canadezen. Integendeel zeer vriendelijk, al zijn ze wat luidruchtiger dan wij.
Kamer, restaurants etc., strand en tuinen worden zeer goed onderhouden en schoongemaakt. Men let zeer op hygiëne.
Minpuntjes: Lange reis, vooral terugreis i.v.m. tussenstop. Comfortclass aan te bevelen. Door de hoge luchtvochtigheid hangt er in de kamers een muffe lucht. Kamer op 1e of 2e verdieping nemen. Alles openzetten!
Jan en Corrie

met partner, Okt. 2009
"In 1 woord fantastisch!!"
Linda
19-10-2009 Zojuist terug gekomen van Riu Bachata. Het was schitterend mooi weer en het hotel is prachtig. Erg schoon en het eten is erg lekker en gevarieerd. Complimenten voor de obers en schoonmakers/schoonmaaksters, werken erg hard in het warme weer. Locatie is perfect en mooi uitzicht. Wij hebben genoten van een heerlijke week.

Roland & Linda.

met vrienden, Sept. 2009
"Ik vond het hier heerlijk, zeker om over te doen!"
karen
22-9-2009 het is hier heel erg leuk, de animatie is super en doen erg hun best. ook het eten is heel lekker en de service is er heel goed. ze zijn ook heel vriendelijk. ik ben pas een dag terug en wil alweer opnieuw gaan!

met partner, Juni 2009
"Fantastisch"
Remco
17-6-2009 We zijn net terug van een heerlijke vakantie......Mooi Resort superrrrrr schoon en zeer vriendelijk personeel.....We hebben een aantal excursies gedaan we hebben gewoon geboekt in t hotel via Arke Reizen....Echt goedkoop zijn ze niet maar wel zeer het geld waard....We zijn naar Paradise island,Ocean World(dolphine Swim),Tip Top Catamaran(luperon) geweest was echt superrrrr.....En naar de Cable car met de taxi heen geweest gelijk een tourrit door Puerto Plata gedaan incl Rum fabriek...
Wij hebben een superr vakantie gehad,kamers waren mooi en zeer schoon,Resort is zeer schoon en netjes bijgehouden....

met partner, Mei 2009
"Als het zo blijft: nooit meer"
Walter Mathys
17-5-2009 Juist terug (12/05) van ons 4de verblijf in de riu bacbata. Normaal had dit een kalme periode moeten zijn, niets was minder waar. Om de kamers te vullen had de directie in de weekends de kamers gevuld met Dominicaanse en Latijns-Amerikaanse "gasten". Lawaaierige, met schoenen en kledij zwemmende en 's morgens laveloos op het gras slapende mensen, waren voor ons nooit geziene taferelen. Daarbij kwamen nog een aantal lawaaierige Amerikanen om onze dag- nacht-rust verstoren.
De aanwezigheid van gewapende politie rond het zwembad om een oogje in't zeil te houden was ons ook nieuw.
Het personeel deed zijn uiterste best om de anders gasten het zo goed mogelijk te maken, maar het was voor hen vechten tegen de spreekwoordelijke bierkaai.
Ook de kwaliteit van het eten, in de weekends, was slechter dan wat we, tijdens de week, gewoon waren.
Van wat vroeger ons "paradijs" was, blijft niets meer over. We houden de vinger aan de pols, als het zo blijft, zien ze ons nooit meer terug

met partner, Mrt. 2009
"Veel van zijn charme verloren..."
Bieke
5-4-2009 We waren enkele jaren geleden reeds in hotel Bachata en toen was alles perfect, een dominikaans paradijs! Maar de sfeer is blijkbaar kapot gegaan aan het (amerikaanse) toerisme... Het leek alsof we op camping Dallas beland waren! Het animatieteam had blijkbaar de 'jump-rage' ontdekt, i.p.v. merengue was het overal jum-muziek wat de klok sloeg. En dan de hele dag door luidruchtige spelletjes, not my cup of tea! Waar was die zalige relaxte sfeer van de Dominikaanse Republiek van enkele jaren terug???
Over het eten en de service van het hotel geen slecht woord, dit was allemaal in orde. Ook de kamers waren proper en gerieflijk.
Misschien lag het gewoon aan het arrogante animatieteam, jammer dan, het had een mooie vakantie kunnen zijn...

met vrienden, Juni 2006
Spiessens Frank
19-3-2008 Wat kan er nog meer worden gezegd dan dat alle andere mensen op deze site hebben gezegd over dit hotel. Zeer goed in alle facetten zowel kamers ( met sterke dranken verdeler ) als eten en zeker niet te vergeten de vriendelijke servicevan de mensen aldaar. Ook hier zoals in de vele andere Riu hotels is het goed en gemakkelijk dat je kan genieten van de accommedatie van de zuster hotels Riu Mambo en Merenque. Zeker de moeite wat pijs kwaliteit betreft. Een aanrader dus.

met vrienden, Apr. 2006
Sabina
23-7-2006 Wij zijn in Bachata geweest van 22/04/06 tot 03/05/06.Bachata is een heel mooi hotel en is heel goed gelegen ( niet zo ver van Puerto Plata).Het buffet is gevarieerd , alleen de themarestaurants vonden wij iets minder, alles werd heel vlug na elkaar opgediend.Het personeel en het animatie team doen hun uiterste best om alles naar je zin te maken.Mooie en nette kamers.
Toch een minpunt: in het weekend werden er een 500 tal mensen toegelaten over e 3 hotels, allemaal dominicanen.Heb daar niets tegen als ze zich gedragen zoals alle andere mensen en als ze de rust niet komen verstoren, want manieren hebben ze niet.een pint of een coctail in het zwembad gieten vinden ze niet erg, op iemand anders zijn ligbed plaats nemen is heel normaal, koelboxen vullen in het restaurant vinden ze normaal, een vechtpartijtje aan het zwembad is heel gewoon.
Jammer dat ze dat allemmaal toelaten bij de Riu-keten, want het is zeker geen reclame!!!