Hotel RIU Mambo**** in Puerto Plata - Bahia de Maimón Dominicaanse Republiek 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel RIU Mambo**** Puerto Plata - Bahia de Maimón

9,7
9,3
9,3
met partner, Jan. 2009
"Fantastische vakantie gehad in de Riu Mambo"
Gert van Laer
31-1-2009 Het was weer 15 dagen genieten in de Riu Mambo.
6 jaar geleden waren we ook al een week in de Riu Mambo. Dit complex wordt zeer goed onderhouden want 6 jaar later ziet het er nog even schitterend uit. Mooie kamers, kraaknet. Het énige verschil met 6 jaar geleden is dat je nu ook prima gsm ontvangst hebt in het hele Riu Complex!

met partner, Nov. 2008
"T en G (oost-vlaanderen) december 2008"
gina
21-12-2009 mooi complex , 3 hotels -Bachata-Merengé - Mambomaar toch éénmalig .heel lekker eten , coctails waren heel lekker .sfeer dat je nergens anders vind echt geweldig .De muziek en dans maakt iedereen vrolijk .alle dagen wel een buitje gehad .buiten complex niet veel te zien.
Zijn met dolfijnen gaan zwemmen, echt iets speciaals.
Spijtig dat het zo lang vliegen is.

met partner, 2007
"Fantastisch hotel"
priskilla
9-6-2011 Het was gewoon een SUPER vakantie! Heel mooi hotel en een prachtig land!

met partner, Mrt. 2006
"Droomvakantie in 2006"
Liesbeth
11-4-2012 Wij zijn in 2006 in het resort verbleven, ik weet niet meer of het mambu was of in 1 van de andere 2 (bachata of merengé) maar dat maakt niet uit want je mag van alle restaurants, zwembaden en bars van het ganse resort gebruik maken. Wij verbleven in de bungalowtjes als je met je rug naar de zee staat, uiterst links. Heel mooie, ruime kamers. Wij hadden een last minute geboekt en hierdoor van een fikse korting kunnen genieten. Hierdoor was het zeker de moeite! het eten was kei lekker, superveel keuze (wij zijn wel allebei 1 dag ziek geweest, naar het schijnt hadden er heel veel toeristen last van, de toeristen ziekte heten ze dat daar, want het eten was echt vers, en alles heel hygienisch. er was veel animatie. Wij hebben veel gearrengeerde uitstappen gedaan via de touroperator, want ze zeiden ons dat op eigen houtje het hotel buiten gaan, gevaarlijk was. buiten het resort is er letterlijk niets, er is een havenstadje op 15min rijden.

Familie, Feb. 2006
vincent
6-2-2007 Wij zijn net terug van riu mambo.
Dit is een echt clubhotel met zeer veel
animatie en toffe sfeer. Het zwembad en de tuin
zijn zeer proper en verzorgd. Ook is er een toffe bar. Je kunt naar elke bar en restaurant gaan van dit riu resort wat als daar voor 2 weken toch wel leuk is.Jammergenoeg komt na 1 week al het eten terug en als je naar een ander hotel gaat is dat precies hetzelfde. Toch is dit een prachtig complex.
Ieder hotel in dit resort heeft zo zijn voor en nadelen. Het strand aan de Mambo is het leukste.
Het zwembad aan de bachata het mooiste maar aan de mambo is het rustiger.Om 's avonds een apero te gaan drinken is de Merengue het leukst.
De kamers zijn proper maar er zaten veel muggen en beestjes.(neem zeker iets mee daarvoor).
Het weer was uitstekend. Een aanrader!!
Voor deze prijs is dit top.

met partner, Aug. 2005
Sven Cipido
8-8-2007 2 jaar geleden zijn wij hier op huwelijuksreis geweest. Het was gewoon prachtig. Goed gelegen, vriendelijk. Prachtig buffet en nette kamers. Animatie was er vollop en de medewerkers waren enthousiast en vriendelijk. Soms warenb de handdoeken voor het zwembad al op. Maar als je een uurtje ofzo wachte waren er al terug. Gaan zeker terug. Vanaf nu kiezen we trouwens alleen nog maar voor Riu hotels.

Familie, Juli 2004
"Keurig hotel"
Nikie
17-7-2008 Wij zijn 21 dagen in dit hotel geweest. Zelf vonden we het wat te lang gezien het hotel niet dicht bij de uitstapjes lagen. 16 dagen was genoeg geweest. Excursies een aanrader om te doen, maar wel prijzig. (Dagje dierentuin is duurder trouwens in Nederland dan met een gezin met de dolfijnen zwemmen) Het hotel is keurig, eten is perfect,(keuzes genoeg tot overdreven toe) kinderanimatie perfect, s, avonds goede shows maar dat is persoonlijk wat je leuk vind. In elk geval doen hun goed hun best. Kamers zien er perfect uit. Personeel zeer vriendelijk. Alle all inn wat ik daarna gedaan heb kan niet tippen aan dit hotel. Maar ik ben er 1 keer geweest en het hoeft voor mij geen tweede keer weer. Maar dat geldt voor alle hotels waar ik kom. Ik heb er speciale herinneringen aan en denk er best nog wel eens aan terug. Zelfs mijn zoon die toen nog een 5 jarige was praat er over. Op een 1 of andere manier een goede indruk bij ons achter gelaten