Punta Cana / Playa Bavaro
Vraag & Antwoord Punta Cana / Playa Bavaro

1 2 volgende

vlucht neckermaan nl ? (0 reacties)
Hotel Iberostar Bavaro*****
Voske
3/03/2013
Wij ( 2 volwassenen en een dochet van 4 jaar ) hebben de eerste 2 weken van juli in dit hotel geboekt bij neckermaan nederland (en dit via belgie want we zijn dan ook belgen). Omdat we nu via amsterdam en madrid zullen vliegen zou ik graag wat info willen krijgen over de media in de vliegtuigen (bv kinderfilms voor men kleine meid -in nederlands ???). Ook zou ik nog eventuele tips of ervaringen van mensen met kleuters krijgen :-) dank bij voorbaat ...

snorkelgerief (0 reacties)
eddy wens
25/02/2013
kan ik in de buurt van ifa villas bavaro snorkelgerief kopen of koop ik alles beter in belgie? zijn er mooie locaties in de buurt om de snorkelen?

Vraagje (0 reacties)
Hotel Majestic Elegance*****
Lynn
10/02/2013
Hey Kathy, Zou je me mss de info over die belg-gids kunnen bezorgen? Dank je wel!!!

Ligging kamers (0 reacties)
Tanja Smets
25/11/2012
Wat is het verschil tussen het village en oceangedeelte? Waar lag jullie kamer en hoe hebben jullie dit ervaren? Zijn er mensen die een superiorkamer hadden? Kan je dan effectief niet buiten zitten? Wij gaan met 2 volwassenen en onze dochter van 5 jaar. Hartelijk dank voor jullie antwoord!

Sophia
15/11/2012
Hallo iedereen! Ik vertrek op 24 nov naar dit hotel. Ik zou graag willen weten of dat het daar veel regent in november? Als ik het weer op internet bekijk, is het elke dag regen. Het maakt me al bang... Pfff :-(

uitstappen (0 reacties)
dewijn
13/10/2012
kan men daar uitstappen doen of moet je naar het vaste land.hoe warm zou het zijn met kerst. vakantie vdg

badhanddoekenservice (1 reacties)
Hotel Gran Bahia Principe Punta Cana Bavaro*****
serge
9/10/2012
wie kan me vertellen of er een badhanddoekenservice ( gratis of betalend ) aan het zwembad is en of er op de badkamer showergel en shampoo aanwezig is en bijgevuld wordt?

Ivan
18/11/2012
handdoeken gratis, net al de ligbedden. Showergel en shampoo aanwezig, voldoende voor een douche per dag.

Weerverwachting in mei ? (0 reacties)
Dirk
29/09/2012
Is er iemand gedurende de maand mei in Punta Cana/Playa Bavaro geweest ? Is er in die periode veel regen te verwachten ?

Veiligheid in het resort (0 reacties)
Spanoghe yannik
4/09/2012
Beste, k reis maandag 10/09/12 voor 12 dagen af naar dit resort. Is tweede maal da ik op domunicaanse kom nu. Nu heb ik op enkele forums gelezen dat er van reizigers uit jde koffer gestolen is en uit de safe op de kamer door het personeel. Nu was mijn vraag heef iemand hier ook last van gehad ofniet, want neem namelijk ipad etc mee. Dank, bij voorbaat

Beste hotel dominicaanse (0 reacties)
gvd
20/07/2012
Welk hotel nemen in Dom Rep? -Riu palace Bavaro -Riu palace punta Cana -Dreams la romana -Iberostar Dominicana

weer augustus september (2 reacties)
Be
7/07/2012
Het is die periode drukkend warm, en wat betreft de regen? enkel een bui in de namiddag, of avond, of valt er veel meer regen?

Sandra
14/07/2012
De eerste keer zijn wij in september hier geweest, 14-dagen, enkel een bui vooral 's avonds. Vorig jaar teruggeweest in augustus, 14 dagen en toen is orkaan Irene voorbij gekomen, met als gevolg: 4 volledige dagen regen; Er is die periode van het jaar een hoge luchtvochtigheid, dus de eerste dagen komt dit heel drukkend over, maar het blijft het paradijs en ik zou onmiddellijk terug willen vertrekken!!

Be
15/07/2012
hoi Sandra bedankt voor je antwoord, woops, 4 volle dagen, ik vertrek 24 augustus, ik hoop dat die regenbuien en Irene weg zullen blijven:)

Hans
11/06/2012
Wie weet of er in dit hotel een omvormer nodig is van 110V naar 230V. Alvast bedankt

Ilse
9/07/2012
is niet nodig!

Riu Bambu (2 reacties)
Hotel RIU Bambu*****
Peter en Sabine
28/04/2012
Ik lees dat jullie uitstappen hebben gedaan met een Belg. Kunnen jullie ons soms laten weten met wie die uitstappen waren ? En hebben jullie dit hier geboekt of ginder ? Wij vertrekken in juni naar Punta Cana.

Willy
9/04/2013
Wij zijn die Belgen die meereisden met Arkefly ! De uitstappen boekten wij ginder !

Peter en Sabine
9/04/2013
Beste, de uitstappen die wij hebben gedaan in Punta-Cana waren met Wimpy, een Belg die daar reeds meerdere jaren woont en heel veel ervaring heeft op de Dominicaanse. Wij hebben hem gecontacteerd via mail thuis en daarna terplaatse in het Hotel. Voor verdere info zie web-site: http://www.wimpypuntacana.com/ Veel succes en een prettige reis. Peter en Sabine

het weer en oudere kinderen (0 reacties)
Hotel Iberostar Dominicana*****
ann harinck
18/04/2012
hallo ik ben een alleenstaande ma met ne zoon van 17j ga m,n zoon hem daar amuzeren en ik ga in augustus ,is da weer aan te raden grts ann ann.harinck2@telenet.be

jeannine
3/03/2012
hheft er iemand ervaring met de promo kamers zyn die goed of slecht

Nivelle Pascale
10/04/2012
Wij hadden een promotie geboekt --> superior kamer in de buurt van het strand. Op en top verzorgd , groot en elke dag proper gepoets. (als het over deze kamer gaat, zeker een aanrader)

Nederlandse touroperator (0 reacties)
Hotel Majestic Elegance*****
Ann
11/01/2012
Hey Kathy ! Bij welke touroperator hebben jullie geboekt en vanuit welke luchthaven moet je dan vertrekken? Is het een groot verschil in prijs? Bedankt voor de goede tip!

geldautomaat (1 reacties)
Hotel RIU Palace Punta Cana*****
Julie
29/11/2011
Hallo, kan iemand mij zeggen of er in de buurt van het hotel een geldautomaat is om geld af te halen?

bervoets robby
2/12/2012
er is 1 geldautomaat en die bevind zich in de caraibische straat tussen de hotels op bavaro of natuurlijk in het dorpje of de winkelcentra

kamers , lawaai hinder (0 reacties)
Hotel Iberostar Dominicana*****
patje
19/10/2011
hoor dat er veel lawaai hinder is van de verbouwingen die er aan de gang zijn , wij vertrekken 21/11/11 , gaan we er dan nog veel last van hebben vriendelijke groeten patje

of je kan zwemmen met dolijnen (1 reacties)
***
23/09/2011
of je kan zwemmen met dolijnen

Tasevski
8/06/2012
Je kan zwemmen met dolfijnen

Dom republiek : villas Bavaro Beach (2 reacties)
ludo
17/09/2011
Graag had ik geweten welke munteenheid ik het best medeneem, peso of dollars of beiden? is er transport voorzien bij aankomst in de luchthaven om naar het hotel te geraken? Indien nee,wat doe ik dan het best? taxi?shuttle? Voor de rest alle goede tips die u weet zijn welkom. Dit is onze eerste grote reis en hopen echt dat het supper wordt. Dank u Grtz ludo

Kimmy
11/10/2011
Je kan best uw geld wisselen in US dollars, want als je het laat wisselen in pesos dan kunnen ze je voorschut zetten. Transport aan de luchthaven, hangt er vanaf bij welke reismaatschappij je geboekt hebt. Taxi's zijn daar ook niet zo duur. Groetjes Kimmy

1 2 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?