Hotel Iberostar Dominicana***** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Iberostar Dominicana***** Punta Cana / Playa Bavaro

9,2
alleenreizend, Feb. 2012
"Heel goed"
Novak Ronny
27-2-2012 Hotel is zijn 5 sterren waardig. Alles tip-top. Zeer goede avondprogramma. Vergelijk de prijs wel met Iberostar Punta Cana. Dit hotel ligt in hetzelfde complex maar het kan er goedkoper zijn (en dit voor dezelfde service/installatie). Grote keuze in uitstappen die de moeite zijn (zeker met Hans).

met partner, Jan. 2011
"Prachtige vakantie"
amanda
29-1-2011 niets negatief te vertellen,mooie kamer 'junior suite langs kant ib bavaro,minibar dagelijks bijgevuld,eten zowel aan strand als hoofdrestaurant uitstekend,vriendelijk behulpzaam personeel,nergens lange wachtrijen,dominicana is iets te druk voor ons dus gingen wij bij zusterhotel ib punta cana eten,zwembad ook rustiger,
a la carte restaurant bestellen ging vlot en waren heerlijk, elke dag zon -stoelen genoeg.......kortom.....het is heerlijk nagenieten

met partner, Nov. 2010
"Super vakantie gehad!!!!!!!!"
Carlos en Daisy
29-11-2010 wij zijn net terug van hotel iberostar punta cana.
we zijn er 16 dagen geweest.
veel gerust en veel gezien ook buiten het hotel met de belg Wimpy die daar woont.
het hotel was super alles erop en eraan animatie was ook super!!!!

met vrienden, Sept. 2010
"Héél fijn hotel!"
Eva Maes
11-10-2010 Superfijne vakantie (2 weken in sept/okt 2010)!
Het hotel is vrij groot (Iberostar Dominicana & Punta Cana lopen in elkaar over en delen ook infrastructuur, is in feite zelfde hotel), maar toch overzichtelijk. Eten is écht goed, met voldoende afwisseling. A la carte is ook best ok, al viel het Gourmet Restaurant tegen (slechte kreeft!?!). Heel vriendelijke service, altijd lachend en vrolijk trouwens. Buiten het hotel boek je best uitstappen (kan zowel lokaal als via touroperator), want er is niet bepaald veel te beleven anders. Wij gingen er ook vooral om te duiken, maar dat was na Egypte toch wel een teleurstelling. Enkel de duikuitstap naar Caraïbisch gedeelte (Bayahibe, 1,5u rijden) was de moeite. Er wordt ook niet echt gekeken naar brevetten en met een goeie uitleg duik je vlot tot 30m (!!). De kamers van het hotel zijn ruim, en voorzien van alle nodige luxe. Animatieteam is alom tegenwoordig, maar niet opdringerig. Neem goeie muggenmelk mee, want ik telde uiteindelijk 64 beten!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Top hotel aan tropisch droomstrand"
henk distelvelt
29-7-2010 Een prachtig hotel, geweldig eten (in 2 weken slechts 1 keer iets niet opgegeten omdat de smaak (teveel koriander) me niet beviel), goede service. Ook tijdens WK-finale werd er alles aan gedaan om het aangenaam te maken. Biertaps stonden klaar, alles in spaanse en nederlandse sfeer gebracht (ook de oranje balonnen werden niet vergeten), ook werd er extra personeel ingezet om het bier (en wat je ook wilde drinken natuurlijk) rond te brengen, grote taarten met de spaanse en nederlandse vlag aan het einde van de wedstrijd. Een aanrader !!!!!!!!!

met partner, Juli 2010
"Fantastische droombestemming"
Hans
17-7-2010 Net terug van een uistekende strandvakantie met als hotel Iberostar Dominicana,een echte aanrader dit hotel,wie daar zijn lust niet vind in eten en drinken wel dan weet ik niet wat die thuis allemaal eten , onbijt en de bufetten waren zeer lekker ,iedere middag kon je bbqen pas op iedere dag wat anders,de ene keer vis de andere keer steak of ribbetjes zelfs zeevruchten. De a la carte restaurantjes waren ok onze favoriet was de steakhouse vlees was uistekend,voor de rest prachtig strand, animatieteam was uitstekend iedere avond animatie hebben een paar keer ferm gelachen, kamers waren proper zeer vriendelijk personeel kortom een echte aanrader dit hotel vorige keer in een Riu geweest dat vond ik al heel goed maar vond dit nog beter ga zeker nog terug mvg Hans

met partner, Mei 2010
"Prachtige vakantiebestemming"
Eric
17-5-2010 Pas terug van onze reis naar dit hotel dat we 14 jaar geleden ook reeds vertoefden, is en blijft een klein paradijs, met zijn prachtige lokatie, goede accomodaties, Iberostar aanpak met animatie, kinderopvang, uitgebreide selfservice buffetten met voldoende keuze, enz.
Als minpuntjes ervaren we de verouderde kamers (lopende wc, niet sluitend schuifraam, oude TV met troebel beeld, niet meer up to date badkamer), luidruchtige muziek aan het zwembad (veel te luide salsa muziek bij activiteiten - aqua gym, salsa dans leerschool, ...), kleiner zeevruchten assortiment tov 14 jaar geleden (gambas, verschillende vissoorten, ..), dresscode bij avondeten is niet meer aan de orde (shorten voor de mannen werd nu blijkbaar toegestaan), Oost Blok gasten hebben ook de weg naar de Caraïben gevonden ...
Kortom : goed hotel, eten en accomodatie O.K. maar kamers dienen aangepakt te worden, richt zich nu duidelijk naar een ander publiek (eerder jong dan ouder - generatie waar ik stilaan toe behoor)

met partner, Feb. 2010
"Beste hotel ooit gehad in vele reisjaren !"
willy en frieda
5-3-2010 We waren enorm tevreden in iberostar dominicana. Slechts één minpuntje : a la carte restaurant STEAKHOUSE La Cana is NIETS waard., valt echt uit de toon en kan je best NIET reserveren : de buffetten zijn veel beter. We betreuren ook de quasi onmogelijkheid eens buiten het hotrl op stap te gaan tenzij via excursies. De eilandentrips konden we omwille van fysieke handicap niet doen, maar dank zij ..... maakten we wel enkele formidabele excursies in het binnenland. we hopen die ooit te kunnen herdoen ! Mail ons gerust voor meer info !

met oudere kinderen, Juli 2009
"Mooi bestemming voor een strandvakantie"
anja
19-7-2009 Ik kwam hier voor de tweede keer. Vorige keer Punta Cana, nu Dominicana. Het eten is heel lekker. We verbleven hier 2 weken en als je niet gelijk de eerste 3 dagen bij elke maaltijd 10 verschillende dingen wilt proeven, maar eerder een beetje normaal eet, is er variatie genoeg. Het aziatische resto is idd heel lekker, ook fijn om af en toe eens met airco een maaltijd te nuttigen :-) Het gourmet resto is ook zeer lekker, maar daar echt fris naar dominicaanse normen.
Het enige echte minpunt vond ik de (wel ruime) kamer, erg gehorig, maar vooral enorm verouderd. Schuifraam provisoir gerepareerd met wasknijpers, sloot dus ook niet echt af. Wat een nadeel is, want als je aan de kant van het winkelstraatje zit en ook nog kort bij het strand, dan zit je ook vlakbij het atelier waar de werkmannen een hele dag en soms ook nacht (omwille van de koelte) werken. De badkamer was na reparaties ok.
Het personeel is overal echt aangenaam. Tijdens ons verblijf genoeg strandbedjes.

met partner, Okt. 2008
"Super leuke vakantie!!!!"
Lorenzo
2-11-2008 Wij zijn net terug van 1 weekje Dominicana!! Een echte aanrader op alle gebied!! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De excursie Saonamix met Belgische gids Hans, zeker doen.