Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** in Punta Cana / Playa Bavaro Dominicaanse Republiek 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort**** Punta Cana / Playa Bavaro

Beoordelingen Hotel IFA Villas Bávaro Beach Resort****

Playas De Bavaro, 20124, Punta Cana / Playa Bavaro

18 beoordelingen over IFA Villas Bávaro Beach Resort****

7,9
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super"
saskia modde
29-4-2012 super reis gehad 4volwassen en 2kinderen van 10j en 8j goede ontvangst personeel vriendelijk,restaurant was goed voor elk wat wils a la carte iets minder,animatie was super!aan het zwembad waren de pizzas uitstekend hamburgers,frietjes,coctails meer dan genoeg.zijn er 10dagen geweest af en toe regen bewolkt maar wel warm aan het strand vonden wij het ook proper.het restaurant aan strand was ook heel goed!het enige minputje voor de kids geen ijsjes!voor hen toch wel een beetje jammer er waren wel ijsjes aan de market.onze kamers waren gelegen aan het zwembad met animatie,heel proper en mooi soms wat lawaai in de late avond maar lang duurde dit niet.exursies goed(vooral de dolfijnen wel geboekt met reisleidster)wel duur maar toch de moeite!kortom een hele goede reis gehad wij keren zeker nog terug.(sommige mindere commentaren kunnen wij niet begrijpen)en ja hoor we hadden een superkleurtje toen we terug in ons koud en killig landje geland waren!

met vrienden, Mrt. 2012
"In 1 woord --> SUPER!!"
Nivelle Pascale
10-4-2012 Mijn vakantie was ongelooflijk prachtig!! Hotel is meer dan in orde, personeel is er altijd even vriendelijk, ze doen werkelijk alles voor je! Kamers zijn netjes in orde en dagelijks worden ze gepoetst. We hadden een defect aan het toilet en in een mum van tijd hebben ze dit opgelost. Alles is even proper en verzorgd. Het eten is lekker en veel keuze, voor elk wat wils. Er zijn verschillende zwembaden en ook hier is alles altijd even proper. Het animatieteam is geweldig. Ze weten je te entertainen en de shows zijn mooi in elkaar gestoken. In in woord : PERFECT!! Het hotel is een echte aanrader! Ik zou dadelijk opnieuw vertrekken!

met partner, Jan. 2012
"Niet meer voor mij"
rudy
12-2-2012 het resort is op zich verzorgd, kamers in ocean gedeelte in orde (uitgez de airco waar structrueel probleem is : slechte constr waardoor geluid overgaat in constr gebouw) het eten is ondermaats (slechtste in 9x bezoek Dom rep)meestal koud en weinig variatie. De toiletten zijn onwaardig en niet proper genoeg. Algemeen zijn er ligbedden te kort aan zwembad en strand, te weinig toiletgelegenheid aan het strand (2toilet voor dames, 1 voor heren) waardoor het steeds aanschuiven is. De bestrating in het resort is zeer vrouwonvriendelijk : grove kasseien, niet plezant voor hoge hakken. plaatselijke dranken in bars kunnen er mee door, internationale drinks te duur voor all in. Pos puntje: pizza en frietjes in pizzeria zijn lekker. Er is een WIFI free zone , maar wifi is wisselvallig. Weer was wisselvallig met goede temp.

met partner, Jan. 2012
"Zeer goed voor zee-strand-zon vakantie"
Beeckman
11-2-2012 verblijf: januari 2012; prima vakantie gehad met eigenlijk geen klachten. Kamers (voorste gedeelte-dicht bij 'hoofd'zwembad) zijn prima onderhouden; die van ons keek uit op een prachtig vijvertje. Eten is zeer verzorgd; voor de à-la-carte-resto's dien je 's morgens wel wat aan te schuiven om reservatie te maken. Het grote buffetresto is soms wat druk, maar de keuken draait blijkbaar vlotjes mee. Mooi strand dat elke morgen wordt proper gemaakt (aangespoeld zeewier). Animatie (vooral 's avonds is wat ondermaats, maar daar hechten wij weinig belang aan.
Dat de ligstoelen vast staan aan de zwembaden vinden wij juist een voordeel!! Geen gedoe met mensen die continu stoelen verlepen... Doe zeker een uitstap naar het binnenland; zeer confronterend! Wij gingen met een belg die al jaren op de DR woont. Persoonlijke aanpak gegarandeerd (best contacteren voor afreis!). TIP: neem wat kledij mee om ginder achter te laten in de armste wijken...

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Schitterend hotel met uitgebreide all-in."
VAN ECHELPOEL RONNY
25-4-2011 Uitstekend hotel met paar buffetrestauranten (met snacks 's middags) en vier specialiteitenrestaurants (zeer goed).

Drie zwembaden, prachtig wit zandstrand met veel gelegenheid om te liggen zonnen, jacuzzibar.

Zeer uitgebreide all-in met vele cocktails.

Goede en snelle service.

Uitstappen : - speedboat via plaatselijk bureau aan het strand (rechts naast hotel) aan 1/3 van de prijs = uitstekend
- rondrit door het binnenland is ook een aanrader om plaatselijke leven te ontdekken

met partner, Aug. 2010
"Geweldig!"
Pots
17-9-2011 Wij zijn hier in de zomer van 2010 geweest en hebben een geweldige vakantie gehad.
We verbleven in het achterste gedeelte van het resort (bij de jaccuzi). Ideaal als je graag in een rustige omgeving wil verblijven (en niet continu naar de muziek bij het zwembad wil luisteren). Het is een langgerekt complex waarbij wij niet graag helemaal achterin zouden willen zitten (geen dit dus op als voorkeur). Dan is het strand wel erg ver weg. Het buffet vonden wij bijzonder goed. Ook de regels worden strikt nageleefd en dat vonden wij erg prettig (geen ontblote bovenlichamen, geen mensen die 1 minuut daarvoor nog in het zwembad lagen ect.). De service was uitstekend.
Het huisje/villa waar wij in verbleven was buitengewoon plezierig om in te verblijven.
Wij hebben een excursie geboekt. Leuke ervaring, maar de zonnesteek achteraf was erg onplezierig (advies: neem zelf veeeeeel water mee, je krijgt te weinig te drinken!).

met vrienden, Mei 2010
"Heel goed hotel, zeer tevreden"
Kimmy
11-10-2011 Ik ben al twee keer in dit resort geweest(mei en juni 2010) en nu in november (2011) ga ik weer naar dit resort. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met dit resort. Het is een resort met voor elk wat wils, alleen de animatie kan iets beter. (maar wij zagen dat niet als een probleem.) Het personeel is heel vriendelijk, zeer behulpzaam. Je hebt daar een pizzabar en de pizza's zijn echt overheerlijk. Het eten in de restaurants was ook altijd goed. De kamers waren ook altijd heel proper en netjes. De cocktails die ze maken waren ook altijd lekker. Zou je graag naar dit hotel gaan? Twijfel dan vooral niet en doe het gewoon.. (en luister vooral niet naar de slechte commentaren)

alleenreizend, 2010
"Vervolg"
Do
4-1-2010 Pluspunten waren de mooie zwembaden in het villas en village gedeelte.jacuzzi's.Ocean gedeelte stelt weinig voor.Mooi breed strand met wit zand en voldoende bomen,geen parasols.Genoeg ligbedden,aan het zwembad zijn ze vastgeschroefd,daarom ook meer mensen op het strand.Personeel doet meer dan zijn best hoor,om 7u worden de gangen geschuurd tot tegen je deur.Stoelen worden in de restaurants onder je zitvlak geschoven.Soms live muziek in het theater en disco.Handdoekwissel van 8-19u.Shoppingcenter Palma Real is op 15 min doorstappen v h hotel.Er was echter geen markt,beach party,vuurshow zoals in andere hotels.Na middernacht komt het hotelpersoneel ook naar de disco,durven weleens geld vragen voor drank daar zij moeten betalen.En bellboys en dergelijke doen moeite om mee naar je kamer te gaan,opassen dus als je alleen bent.Als dit hotel in de aanbieding is,zeker doen! Voor rust en relax vakantie ben je hier aan het juiste adres,voor ambiance en club zoek je beter iets anders.

alleenreizend, Dec. 2009
"4 * hotel met pluspunten en evenveel minpunten"
Do
4-1-2010 Leuke vakantie gehad met toch minpunten.Zwarte vogels in het buffetrestaurant,onder je tafel,op stoelleuning,en eten ook van het eten.Restaurant vond ik donker en ongezellig met tralies,je plaats mocht je niet kiezen.Bijna elke dag hetzelfde buffet,geen thema's.1 buffetrestaurant gesloten en daar zijn ze ook de bar aan het uitbreken.Kamer in village gedeelte wel zeer mooi maar badkamer is geen apparte ruimte,wasbak staat in een open ruimte,wc links ervan,douche rechts ervan elk met een glazen deur die bovenaan nog een stuk open is.Kamer wordt in stukken schoongemaakt,'s morgens worden handdoeken opgehaald,later gepoetst,dan brengen v water,en soms om 18.30u nieuwe handdoeken.Chinees a la carte de laatste hap doorgeslikt en je bord is al weg,30 min voor 3 gangen menu.mexicaans is buffet.Bij het strand en zwembad telkens 2 animatoren aanwezig,4 keer per week show,wel de moeite maar de week erop identiek hetzelfde,de andere dagen spelletjes.Groot en mooi hotel maar het mist iets.

met partner, Juni 2009
"Paradijselijk!"
decaesteker ruben
27-6-2009 zeer proper, en klantvriendelijk, ook prijs-kwaliteit sterk. wij gaan ooit nog terug.