Ohlsbach beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Ohlsbach

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Ohlsbach gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Ohlsbach achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

3 beoordelingen over Ohlsbach

3,8
met partner, Apr. 2011
"Wir 2 im Hotel Rebstock Ohlsbach 2011"
Chris Biermas
Sfeer
8-8-2011 Im April 2011 besuchten wir für einen Kurztrip in den Schwarzwald das Hotel Rebstock, wo wir fast 10 Tage blieben. Wir waren schon 4 mal in diesem Hotel und wir haben uns auch dieses mal wieder für die Familie Arras entschieden weil mittlerweile die Tochter Nina Aras und ihr Partner Tim Krause das Hotel und Restaurant übernommen haben. die zwei neuen Leute haben das Hotel und das Restaurant auf den Kopf gestellt und ihre eigene creatvität voll zum Ausdruck gebracht. Monate lang haben die 2 geschwitzt,das kann man sofort feststellen wenn man das Gebäude betritt, neue Farben, Bilder und Gerüche hängen im Gastraum und das alte rustikale Ambiente wurde ersetzt durch weise Tücher neuen Holzböden und neue Möbel.Das Essen was Tim Krause aus der Kúche zaubert ist hervoragend ausgewählt und mittlerweile wohl bekannt in der Umgebung.
Die Zimmer des Hotels sind renoviert und haben neue Bäder,Fussböden und Farbe an den Wänden. Die Preisleistung dieses Hotels ist absolute gerechtfertigt.

met partner
"Heel mooi compact dorp"
wiliam
Omgeving
3-8-2008 Goed aangegeven wandelroutes door glooiend gebied met goede busverbinding (overdag) een paar kneipe op 3000 inwoners, bakker-slager-supermarktje-kapsalon-bank-drogist en apotheek en nog een heleboel winkels (oa fietsenzaak maar geen fietsverhuur)minigolf-bibliotheek-mineraalbron (vooral zout) met voorzieningen goede infrastructuur.

met partner, Juli 2008
"De omgeving van Ohlsbach is prachtig"
Thea
Sfeer
12-2-2009 Ohlsbach is een klein dorpje in het Zwarte Woud. De omgeving is prachtig! Er zijn mogelijk genoeg om de natuur in te gaan, maar je kunt ook de schoonheid van dorpjes als Gengenbach of een stad als Freiburg ontdekken.