Tennenbronn (Zwarte Woud) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
7,5

Beoordelingen Tennenbronn (Zwarte Woud)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Tennenbronn (Zwarte Woud) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Tennenbronn (Zwarte Woud) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

3 beoordelingen over Tennenbronn (Zwarte Woud)

4,1
5,7
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Rustig dorp in het zwarte woud"
j-karsten
Sfeer
6-5-2012 Het dorp Tennenbron stelt niet zoveel voor,je kunt er pinnen,boodschappen doen.En restaurants wat eten.Maar de omgeving is wel heel erg mooi!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Zomervakantie in Tennenbronn"
Zomervakantie in Te...
Sfeer
17-12-2011 Je kunt leuk wandelen in de buurt van Tennenbronn en de omgeving is erg mooi. Tennenbronn zelf is een mooie uitvalsbasis, maar in het dorp zelf is niet veel te doen. Wel een supermarkt en een leuk zwembad, dat was voor ons het belangrijkst.

alleenreizend, Aug. 2007
Monika Yost
Omgeving
4-9-2007 Ich war drei Wochen Ende Juli/ Anfang August im Regenwetter in Tennenbronn, halbwegs als Ferien, halbwegs weil wir da gerade ein altes Haus renovieren, und ich es mir zum ersten Male ansah. Tennenbronn selber hat alles was man notwendigerweise braucht, Baeckereien, Konditorei, Apotheke, Schlecker, Edeka, usw sind alle vorhanden. Ein Cafe gibt es noch nicht. Tennenbronn liegt in einem zauberhaften Tal mit vielen Wanderwegen. Wunderschoen!! Das Wetter spielte nicht mit aber es war meistens warm genug und die Umgebung war trotz Wolkenausbruechen und wolkigem Himmel traumhaft schoen. Eine alte Schlossruine ausserhalb von Tennenbronn lud mich zum Wandern ein. Leider ist nicht mehr viel davon erhalten, nur eine Mauer steht noch halbwegs aber die Aussicht war unwahrscheinlich schoen. Tennenbronn selber braucht etwas um Touristen anzuziehen und in ihrer Stadt zu behalten. Ich habe Ideen fuer die Zukunft....