Frauenau beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Frauenau

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Frauenau gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Frauenau achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

2 beoordelingen over Frauenau

4,8
7,4
met partner, Aug. 2011
"Rustige ligging"
fam. van Hensbergen
Sfeer
19-8-2011 Wij zijn in augustus 1 week in Frauenau geweest. Het is een erg stil plaatsje waar eigenlijk alleen het glasmuseum interessant is (wel zeer de moeite waard). Wij zijn wandelaars maar de bewegwijzerde wandelingen klopten niet erg. Zelfs van de Goldsteig waren er bordjes verdwenen. Wij hadden niet zulk mooi weer, misschien was dat van invloed maar de bossen zijn erg dicht en somber. Pasgeleden was er een storm geweest want een deel van de bossen lag plat. De wandeling naar de Talsperre was wel goed te doen. Loop dan ook nog even om het meer heen!
Bij het hotel kregen we een kaart o.a. voor de Waldbahn. Hier zijn we mee naar Grafenau geweest maar met de bus terug. Vanuit die Waldbahn zag je op dit rit alleen dichte bossen, vanuit de bus was het uitzicht beter. Het is dat wij een uitstekend hotel hadden met bijzonder vriendelijke, hulpvaardige mensen, dat maakte een hoop goed. Voor uitstapjes met de auto is de ligging wel goed. Je zit bijv. met 1 kwartier in Zwiesel.

met partner, Nov. 2010
"Een plek om lief te hebben"
Jessica
Sfeer
9-12-2010 Voor de zoveelste keer zaten we in huisje 97 wat toch een geliefkoosde plek voor ons wordt. Alles wat een huis nodig heeft is aanwezig. Het is zeer sfeervol ingericht en je voelt je er echt thuis.