Hotel Palace Berlin***** in Berlijn Brandenburg | Zoover
Hotel Palace Berlin***** Berlijn

Beoordelingen Hotel Palace Berlin*****

Budapester Strasse 45, 10787, Berlijn
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Palace Berlin***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Palace Berlin***** achterlaten.

24 beoordelingen over Palace Berlin*****

9,1
9,1
9,4
zakelijk, Jan. 2012
"Weekend Berlijn"
Meskers
30-1-2012 Dit hôtel ligt tegen over de ingang van de Berlin Zoo. Mooie centrale locatie en goed startpunt om de mooie stad te zien. Vriendelijke personeel en de superior kamers die we hadden goed verzorgt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch hotel in hartje Berlijn, aanrader!"
Carina
27-8-2011 Dit hotel is echt geweldig en eigenlijk het beste hotel waar ik ooit geweest ben! Het hotel ligt pal naast de Kurfürstendam en vlakbij metrostations Kurfürstendam en Zoologischer Garten. Wij hadden een upgrade naar een luxere kamer: lekker ruim met twee aparte erg fijne bedden en een zitje. De badkamer was erg groot met een bad en een aparte douchecabine. Erg fijn! Verder is het overal echt superschoon. De airco functioneerde prima zodat het op de kamer aangenaam koel was. Verder is het goed geïsoleerd en hoor je helemaal geen lawaai van de straat. Ook de wellness zag er prachtig uit. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en biedt alles wat je maar kunt verzinnen! Twee soorten zalm, rucola, butterkuchen, diverse kaasjes... echt magnifiek! De service is zeer goed en het personeel erg vriendelijk. Het fijne van dit hotel vond ik dat het erg luxe is, maar op een heel prettige manier waarbij je je echt op je gemak voelt. Ik kan eigenlijk geen minpunten bedenken. Het is een echte aanrader!

met partner, Aug. 2011
"Geweldig hotel"
Maria, Emmen
12-9-2011 In Hotel Palace wordt men echt behandeld als gewaardeerde gast. De kamers zijn uitmuntend, de badkamer is groot met bad, aparte douche, toilet en bidet.Er waren ruim voldoende heerlijke handdoeken, badjassen en slofjes. Het ontbijt was overvloedig, met alles wat men kan bedenken. Verder was het luxe met zilveren bestek en Wedgewood serviesgoed. Ook de sevice was prima. Voorts een mooi zwembad. Het hotel ligt dichtbij het metrostation Kurffustendam. Kortom een ideaal hotel voor een verblijf in Berlijn.

met vrienden, Mrt. 2011
"Super hotel"
W&W
8-3-2011 dit was een geweldig hotel,zeer netjes en de kamer erg luxe,badjas en meer dan gnoeg handdoeken,ook een waterkoker op de kamer voor een lekker kopje koffie of thee na een langen dag lopen.erg goede ligging,alles zeer goed bereikbaar.Zeker een aanrader.

met partner, Sept. 2010
"Prima"
Anita
9-9-2010 Hotel Palace is een prima bestemming voor een paar dagen Berlijn. Goed bereikbaar per auto en/of taxi en fietsen zijn er eventueel naast te huur! Kamer was goed van grootte en het bed was ook goed. Ontbijt was uitgebreid buffet en voorzien van alles wat je je maar kunt voorstellen, zelfs bubbels. Service was goed al dan niet met een glimlach...ligt aan de mens die je aanspreekt. Beetje vreemd vond ik het verschil in prijs per dag: de 1e nacht 129 euro, de 2e 139 en de 3e 149. Als wij nog een nacht extra wilde dan zou dezelfde kamer 200 gekost hebben...????Ook de parkeerplek (valetservice) is bepaald pittig: 25,50 per dag/nacht! Geen gebruik gemaakt van het zwembad maar het zag er zeer goed uit. Aanbevolen.

met partner, Dec. 2009
"Super Hotel"
Moezeltje
29-5-2011 Een geweldig hotel, met een gunstige ligging aan de Kurfurstendam, vlakbij het station. De bedden zijn heerlijk, met zalige fluffy dekens! Het ontbijt was ook geweldig. Kortom wij hebben genoten!

met vrienden
"Tevredenstemmend hotel"
Maloe
24-12-2009 Wij kennen Berlijn goed! De ligging van het Palace is prima, je loopt zo het Europa Center in, naar de Kadewe, of Ku'damm op.Parkeren wordt geregeld, duur, maar goed!
Wij hadden extra betaald voor een luxe kamer, dat was het waard, volop ruimte om, na een dag stad, lekker uit te rusten.Badjas, slippers, koffie/thee......goede badkamer, goede bedden.
Ontbijt prima.Ontbijtzaal niet echt gezellig, wat koel en soms erg druk. Helaas af en toe daar ook wat minder vriendelijke medewerkers, jammer!
Veel Russische gasten, die geen last gaven.De vijfsterren service was niet vlekkeloos, maar op de meeste plaatsen binnen hotel goed.
Voor super-vijfsterren-service moet je naar de Ritz of Kempinski gaan!
Toch hadden we een prima verblijf! Waren ook in elkaars, goede gezelschap!
Kerstsfeer in Berlijn is geweldig!

met partner, Dec. 2008
"Zeker geen 5* hotel, eerder een 4*+"
K. Ham
19-12-2008 Wij kregen 1-st een ver afgelegen kamer die erg muf rook, na geklaag een andere=betere kamer gekregen.
Bij ontbijt is geen verse ju d'orange aanwezig, wel in halfjes gesneden sinaasappels op een zijtafeltje die de klant zelf tot sap moet gaan uitpersen!!!!!!!!! Keuze voor kaassoorten en koude vleessoorten is beperkt.
Het water in het zwembad en vooral in de Whirlpool veel te koud. De sauna is tegen betaling, niet gebruikelijk voor een 5* hotel.
Het hotel zit vol met Russische gasten, met bijbehorende gedrag, ook in het zwembad.
Het positieve is dat het hotel heel centraal ligt, bij de GEDACHTNIS KIRCHE, KU-dam is om de hoek, de geliefde bus nr.100 stopt voor de deur.

met vrienden
henk-jan van der ka...
3-4-2008 wij zijn er 12-12-07
geweest en was helemaal super we logeerden in de presidentsuite nog nooit zoiets meegemaakt wat enorme grote kamer en het ontbijt heb ik nog nooit beter gehad dan daar echt een aanrader.

onbekend
j en j en s
5-8-2007 zaten daar begin juli
Alles erg goed behalve het weer. , mooi zwembad, kamer goed en schoon ,ontbijt super en in het centrum, dus overal zo aanwezig.
Nette en vriendelijke bediening en service.
Erg veel de stad in geweest
Dus gewoon een goed hotel