Hotel Upstalsboom Hotel Friedrichshain**** in Berlijn Brandenburg | Zoover
Hotel Upstalsboom Hotel Friedrichshain**** Berlijn

Beoordelingen Hotel Upstalsboom Hotel Friedrichshain****

GUBENER STRASSE 42 10243 BERLIN DE, 10243, Berlijn
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Upstalsboom Hotel Friedrichshain**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Upstalsboom Hotel Friedrichshain**** achterlaten.

23 beoordelingen over Upstalsboom Hotel Friedrichshain****

7,6
9,3
met vrienden, Apr. 2011
"Prima Hotel"
info25495
18-4-2011 Iets buiten het centrum, metro op 10 minuten lopen. Kamers keurig. Ontbijt echt super. Dinermenukaart beperkt maar eten is goed. Bed was wat hard dus kreeg een andere kamer. Via Hotel ook kaarten voor openbaar vervoer gekocht. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Gratis wifi in lobby, op kamer moet je betalen a 3,95 per uur, dat is jammer. Sauna is lekker echter tot 22.00 uur open.

met partner, Sept. 2010
"Prima hotel"
margreeth
11-8-2011 Ligging: buiten het centrum maar alles goed te bereiken op de fiets! Ja, ja, een echte fietsstad. Prima fietsen te huur (vooraf geregeld)bij het hotel. Rustig gelegen. In het achterliggend gebied kun je heerlijk en heel goedkoop eten in een drukke terrasstraat. Van luchthaven met taxi naar hotel. Nooit in het hotel gedineerd wel ontbeten. Een prima ontbijtje. Mooie kamer, niet de standaard maar iets luxere. Groot en schoon. Heerlijke bedden. We zijn een weekend geweest.

met partner, Apr. 2010
"Wahnsinnig tolles Früstück"
Ellen
5-4-2010 Tolles Hotel, saubere Zimmer, nette Mitarbeiter und ein extrem tolles Frühstück oder eher Brunch. Da braucht man mittags nicht zu essen. U-Bahn in 5 Minuten zu erreichen, in Friedrichshain gibt es viele kleine Läden zum bummeln (in der Nähe des Boxhagener Platzes).
Verkaufsrepräsentantin Upstalsboom Hotel Friedrichshain, 10-11-2010
Eigenaar zegt:  Wir wollen uns ganz lieb für Ihre Bewertung bedanken und freuen uns sehr, dass Sie sich so wohl gefühlt haben und es weitersagen. Bis zum hoffentlich nächsten Besuch. Liebe Grüße vom Upstalsboom-Team

met partner
"Erggg goed!"
Harry en Linda
24-2-2010 Erg goed en schoon hotel! Ontvangst, kamers, ontbijt kortom alles! Ligging is prima en even de Warschauer straat oversteken en je bevindt je in een studenten omgeving met zeer goede en betaalbare restaurants! Kortom aanrader!

met partner, Juni 2009
"Super hotel, een aanrader"
Mirjam
10-6-2009 Zijn hier afgelopen weekend 4 dagen geweest, werkelijk een top hotel.
Mooie kamers, de mensen die hier werken verstaan hun vak, heel vriendelijk.
Hebben hier de eerste avond gegeten, het 3-gangen dinner voor 2 genomen voor 39 euro (19 euro per persoon) werkelijk voortreffelijk. Mochten we nog een keer naar Berlijn gaan, komen we hier zeker terug.

onbekend, Okt. 2008
"We had the best breakfast ever at the Upstalsboom "
Nina
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 The Upstalsboom Hotel Friedrichshain is certainly to be recommended. It is not absolutely central to the 'must see' places but is well worth the train ride and easily reached from Shonefeld Airport.
We thought it excellent value for money and still dream of the wonderful breakfasts that we enjoyed there.
We found the staff to be extremely helpful and friendly. In fact, there really isn't anything negative to say about the hotel at all!

met vrienden
"Super mini vakantie!"
vlies
18-8-2008 Heel leuk hotel, alles is prima te doen met de metro, en het ontbijtbuffet was perfect! Berlijn is een prachtstad daar moet je echt een keer naar toe!

onbekend, Aug. 2008
"The perfect breakaway"
Laila Karina
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 Yes and i all ready have recommened it to friends that are planning to visit berlin.

When we came we were welcommed as familie and whenever we had a ? the people were wery helpfull and smiling.

the price was right we got more than we hoped for.

alleenreizend
Rob
17-7-2008 Reeds twee maal in Upstalsboom gelogeerd tijdens een bezoek aan Berlijn en het is een prima hotel. Kamers zijn schoon en het ontbijtbuffet is prima. Wat ik zelf erg lekker vind is dat je na een dag lopen in de stad 's avonds even lekker van de gratis sauna kan genieten. Bij het ontbijt zijn er gratis kranten verkrijgbaar. Hotel ligt in een volsbuurt in het voormalige Oost Berlijn en persoonlijk spreekt mij dat aan.

met partner, Aug. 2007
corien
26-8-2007 een aanrader voor een weekendje Berlijn, met de metro ( nog geen 10 min. lopen) ben je zo in het centrum. Friedrichshain zelf is ook de moeite waard, veel restaurantjes barretjes etc.
Wij gaan hier zeker nog een keer logeren!