10-8-2010
Bij aankomst kregen we de sleutels van ons huisje. Toen we hier uiteindelijk in mochten, kregen we de verrassing om dit huisje met nog een ander gezin te delen. Terwijl we 2 keer gebeld hadden om te vragen of t werkelijk een huis was voor ons alleen met 4 personen!! Wij konden niet over een keuken, woonkamer beschikken en hadden alleen 2 slaapkamers met tv en douche. Bij de receptie gelijk beklag gedaan maar ze konden niks doen aangezien alles volgeboekt zat, ook wilden ze t geld niet terug geven. Maar na een flinke discussie toch een huisje gekregen voor ons 4. Voor de rest, personeel wel vriendelijk, weinig georganiseerde activiteiten voor kinderen, aangezien er heel veel kids zijn. Het eten was erg goed, elke dag hebben we wel wat anders kunnen eten, dus absoluut is hier geen klagen over. Als je er wel voor kiest om met een onbekend gezin in een huisje te zitten, vinden wij prijs-kwaliteit, zeer matig! Voor de rest wel te doen, maar nogmaals, boek goed!!!
28-7-2010
Wij hebben met 8 personen ( 4 volwassenen en 4 kinderen van 7,8 en 14 jaar) een 8 persoonshuisje gehuurd. Mooi huis met mooie slaapkamers en goede bedden! Het huisje is niet goedkoop voor een weekje: 1155 euro. Inventaris was niet compleet in ons huisje (niet genoeg glazen, bestek, tuinstoelen, enz. voor 8 personen). Pas na een 2de melding hiervan, kregen we de rest. Veel overlast van mieren gehad. Het krioelde ervan buiten en in het huis, ze zaten werkelijk overal in en op! Na dit gemeld te hebben, kregen wij te horen dat ze dit wisten, maar er niet aan konden doen (slechte zaak!). In het park is een mooi zwembad, leuke midgetgolfbaan en bowlingbaan. Animatie in het park is niet spectaculair. Veel leuke activiteiten buiten het park, bijv. apenpark met rodelbaan, strandje bij het meer van Linstow, een dierentuin in Rostock, enz. Bij de receptie liggen hier foldertjes van.
Wij vonden het park leuk voor een weekje, langer niet. Na een week hadden wij het wel gezien.