Waren beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Waren

Beoordelingen Waren

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Waren gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Waren achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

4 beoordelingen over Waren

Uitgaansleven
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Wir waren in Waren"
Ina
Stranden
2-5-2011 Wir verbrachten 1 Woche in Waren. Durch die Touristinformation bekamem wir eine sehr große Ferienwohnung, unser Sohn (8 Jahre ) hatte sein eigenes kleines Zimmer. Diese Wohnung lag direkt am Müritzsee. Wir genossen die Sonnenuntergänge vom Wohnzimmerfenster. Morgens hörten wir leichtes Wellenrauschen. Waren ist für Fahrradfahrer ideal. Fahrradwege ohne Ende. Ein Fahrradverleiher war 3 Häuser weiter. Die Räder top. Einkaufmöglichkeiten waren reichlich. Wir haben sehr preiswert und gut in der Kartoffelscheune gegessen. Dort waren die Gerichte ab 18.00 Uhr um 50 % reduziert.

met partner
"Prachtig afwisselend natuur gebied."
M.J.Zimmerman / Bat...
Omgeving
22-9-2009 Voor de tweede maal in deze omgeving geweest.Het oude Waren is heel leuk.Verder mooi gebied, zeker de moeite waard om er te fietsen,(een goede fietskaart aan te bevelen) want het is prachtig om de vele meren, met redelijke goede fietpaden. Mooi glooiende natuur, zeker in het voorjaar is het aan te bevelen met het rijpende graan, plus vele klaprozen en korenbloemen.

met partner
"Leuke plaats met haven"
Fred Everts
Uitgaansleven
Omgeving
18-8-2009 Het was een gezellig stadje. Niet al te groot en met een haven waar je gezellig op een terrasje kunt zitten

De beste prijzen en lastminutes voor Waren bij:

met partner, Mei 2009
"Camping Ecktannen super"
Gertrud und Jürgen
Stranden
4-6-2009 Seit 1998 sind wir jedes Jahr für 3 Wochen Gäste auf dem schönen , unparzellierten Campingplatz.
Jedes Jahr erleben wir wichtige Neuerungen , wie ein dichteres Elektronetz in diesem Jahr. Ein freundliches Team begrüßt Sie schon an der Rezeption. Der Kiosk
ist klein , aber allemal ausreichend.