Vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim***** in Bad Bentheim Duitsland 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Roompot Ferienresort Bad Bentheim*****

25 beoordelingen over Roompot Ferienresort Bad Bentheim*****

7,1
7,1
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Nooit meer in dit park"
Roefs
1,0
1,0
22-4-2012 Nette huisjes, maar onderhoud kan beter (trapleuning stuk en WC-spoelingwerkte niet behoorlijk)
Absolute afknapper is het restaurant en de bar: lange wachttijden en bar slecht eten. Heb ik nog nooit meegemaakt. Pisa's wak, smaakloos en niet te eten. Mixed-grill: volledig door-en door gebakken vlees, zonder smaak, kan nog net gebruikt worden om je schoenen te lappen.
Mij zien ze daar nooit meer.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"De moeite!!!!"
V&P
Eetgelegenheden
26-8-2011 Wij hebben een fantastische week achter de rug. Prachtig huisje, zeer goed gelegen. BBL10. Ruim voldoende voor 5 volwassenen en 5 kinderen. MAAR... De bediening in het centrum stelt niet veel voor. Een half uur wachten op drankjes was het minimum. Voor herhaling vatbaar, maar in het centrum zullen ze ons niet veel meer zien. Op het nederlands personeel niets aan te merken!!!! 1 gratis zwemticketje is weinig voor een ganse week, maar de prijzen van het zwembad vallen al bij al nog mee. Zeer goed restaurantje gevonden in de stad! Prijs, kwaliteit dikke 10.

alleenreizend, Juni 2011
"Bijzondere gelegenheid om tot rust te komen.."
Songul
Eetgelegenheden
6-6-2011 Deze vakantiepark is zo rustig gelegen dat je een heel ontspannend tijd kunt beleven. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt en je voelt je onmiddellijk thuis. Is zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Apr. 2011
"Fantastisch !"
Fabian en familie
Eetgelegenheden
12-4-2011 Wij hebben een gezllig WE gehad ! Het is een zeer mooi park, veel groen en zeer net. De huisjes zijn perfect in orde, alles is er aanwezig en zeer proper.
Een echter aanrader.

met vrienden, Mrt. 2011
"Schitterend"
poppe romain
Eetgelegenheden
18-3-2011 zeer gezellige stek om te vertoeven.voor herhaling vatbaar en dit zal niet lang duren.Goed fietsen voor ervaren fietsers.Alleen met goede kaart en opletten.
Een van de netste parken die ik ken.

met een groep, Feb. 2011
"Echt tot rust gekomen in prachtig domein"
Familie Van den Bre...
Onderkomens
4-3-2011 Het nieuwe park is prachtig gelegen met zeer mooie villa's. Alle nodige comfort was aanwezig. Wat meer en snellere bediening in de bar was wenselijk maar anders niets aan op te merken. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Fantastische week Bad Bentheim"
Van Gorp
Onderkomens
9-1-2011 Wij hebben er net een supergezellige week opzitten op het Ferienresort Bad Bentheim. De vakantiehuisjes zijn echt heel gezellig ingericht en van alle comfort voorzien. Tegenover het park is een mooi zwembadcomplex waar je ook kan genieten van een heerlijke sauna.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi park"
D70
Eetgelegenheden
30-8-2010 Algemeen genomen is dit een mooi park met dito bungalows. Bij aankomst bleek echter dat bij ons de verlichting van de sauna defect was en de de filter van de dampkap echt vies was. De vuiligheid hing er centimeters onder. 's Avonds wat tv kijken was niet evident met de vele storingen (alle kanalen). Nadat we dit gemeld hadden heeft men dit niet verholpen. Toen we hierover bij ons vertrek - midweek - een opmerking over maakte zijn men doodleuk dat men het zeker voor de volgende gasten ging herstellen/proper maken. Het nieuwe zwembad is strak en modern, men heeft veel willen plaatsen in een relatief beperkte ruimte. Het buitenbad was jammer maar helaas niet doenbaar omwille van het slechte weer. Het winkeltje op het domein heeft een zeer beperkt aanbod, om zelf te koken moet je sowieso een winkel opzoeken. De tuinen van Ada Hofman zijn een aanrader (Loozen NL, +/- 1u rijden). Zeker voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuk, mooi park"
hilde
Eetgelegenheden
3-9-2010 leuk weekend gehad; zeer mooie huizen; iets te weinig voorzieningen voor jeugd op het park zelf; toch voor herhaling vatbaar; zwembad dat spijtig genoeg maar 1 keer gratis mag bezocht worden is de moeite(vooral bij goed weer)

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een fantastische vakantiepark"
hanne schelstraete
Eetgelegenheden
27-8-2010 vakantiepark bad bentheim is ook mooi en nieuw vakantiepark met hele mooie moderne villa's dat is tip top in orde en het zwembad net uit het park is ook mooe en nieuw en vooral heel proper