Oldenburg beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Oldenburg

Beoordelingen Oldenburg

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Oldenburg gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Oldenburg achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

8 beoordelingen over Oldenburg

met partner, Dec. 2011
"Mooie stad"
hsweenen
Sfeer
28-12-2011 Eigenlijk alleen de Kerstmarkt bezocht. Zeer sfeervol en gezellig.

met een groep, 2011
"Gezellige winkelstad"
Gen
Omgeving
15-8-2011 Zeer gezellige stad waarbij je heerlijk kunt winkelen! Het is groot opgezet en er zijn veel gezellige straatjes. Het is nog wel anderhalf uur rijden vanaf Groningen maar zeker de moeite waard!

met vrienden, Mei 2010
"Provinciestad met alure"
Rinus
Sfeer
19-3-2011 Oldenburg is een aardig stadje temidden van een groene omgeving, in het hart van de stad ligt het Slot met een mooi park waar vooral in het voorjaar de magnolia's en rhododendrons bloeien.

met vrienden, Juni 2009
"TOLLER URLAUB"
kATRIN MERTENS
Omgeving
2-9-2009 oldenburg ist wudnerschoen mit de riesiegen fussgaenger zone mit alten gebaeuden und ihrer geschichte

met een groep, Feb. 2009
"Leuk voor een dagje! Maar ook een half jaar."
Karen
Sfeer
21-3-2011 Ik heb voor mijn opleiding een half jaar stage gelopen in Oldenburg en heb het erg naar mijn zin gehad. De stad is een beetje vergelijkbaar met Groningen qua mogelijkheden, volop winkels, cultuur en het uitgaansleven is ook erg leuk! Zou nog wel weer eens terug willen. Aanraders zijn de botanische tuinen (enorm groot!), het horst janssen museum en het landesmuseum. En daarnaast zijn er genoeg winkels om lekker te shoppen. Ik las hierboven al iets over Mamma Mia, de pizzeria. Hier kun je echt zoo lekker eten! Ben hier tijdens mijn stage meerdere malen geweest. Vooral de toetjes die ze hebben zijn erg lekker.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Super gezellig ."
R.W.Akse
Omgeving
12-12-2008 Weinnachtsmarkt, lekkere glühwein,en daarna een overheerlijke pizza aan de markt achter de kerk bij Mamma Mia, zeer gezzelig en zeker betaalbaar,
heeft ma,di en woe pizza/pasta aanbiedingen met salade voor € 6,--.

met vrienden, Juli 2008
"Topstad en zo dicht bij huis !!!!"
Jeroen Linderhof
Omgeving
23-7-2008 Dit is een erg mooie stad , maar jammer genoeg wordt het weinig bezocht door Nederlanders , wegens de nabijheid van Nederland ( 130 KM van Groningen , 60 van de grens). Deze stad is de voormalige hoofdstad van een redelijk groot Groothertogtom tot 1918. Hier is een mooi Paleis , brede lanen , veel musea en veel Classisistische gebouwen. Ook heeft het een goed uitgaans leven dankzij de vele studenten in deze studentenstad , vergelijkbaar met het aantal studenten in Groningen. Ook ligt het in een mooie omgeving met veel weilanden , een paar meren , heuvels en bossen. Ideaal voor een dagtrip , stedentrip , of een vakantie. De omgeving is goed per paard of fiets te verkennen.Er is een rechtstreekse treinverbinding met Groningen. Ook vanuit Enschede is het goed te doen. Met de auto is het vanuit Nederland makkelijk te bereizen., Er zijn namelijk meerdere snelwegen naar deze stad. Ook meerdere vanuit Nederland.
Een combinatietrip met Bremen is ook mogelijk. Bremen ligt 35 KM verder.

onbekend
Annie Kusters Verri...
Cultuur
21-2-2006 Wij zijn in de omgeving van Oldenburg geweest. In Wiefelstede vooral, we vinden het landschap rond Wiefelstede prachtig. Ook vooral om de omgeving per fiets te ontdekken. De oude moren (wij zeggen hier(moer) vinden wij heel mooi.
Als we kunnen willen we daar onze vakantie doorbrengen. Wij waren er samen met mensen die in Wiefelstede en omgeving muziek mochten maken.