4-8-2010
Vandaag ben ik weer thuisgekomen vanuit Walkenried. De plaats heeft zich weer waargemaakt als de zonnigste plek van de Harz. Wij hadden amper regen. Ik ga vast weer eens daar naartoe. De beheerders behandelen je als gast!
27-7-2010
Wordt gerund door echtpaar dat álles zelf doet. Heel groen, kleine camping, wel veel ruimte. Stacaravan gehuurd via Vrij-Uit.Nette caravan, niks mis mee. Bed in woongedeelte is erg krap en géén aanrader.Er zijn maar 4 stacaravans op de camping, 2 soorten.Allen op 1 veldje gesitueerd, naast het zwembad en bij de "hut" waar een groot scherm hangt (was handig met WK) en het kleine kinderspeeltuintje. Grote bosspeeltuin aanwezig, maar daar ishet zo donker dat mijn zoon van 8,5 niet durfde te gaan. Camping is schoon, omgeving heel mooi, wij volgden gele en witte weggetjes en dan zie je het meest van de natuur (veel vossen en hertjes). Dorpjes compleet utgestorven helaas. Orienteer je van te voren goed op internet wat je waar kunt doen anders verveel je je misschien. In Thale ook hoop te beleven, ca. 50 min. rijden.Of alle "waldbaden" afgaan: varierend van een vijver (Priorteich) tot een heus zwembad in het bos (Ilfeld) en ertussenin (Elrich). Entree is enkele eurootjes maar.Supervakantie!!!
2-7-2009
met 4 volwassene een week op de camping vertoeft camping is zeer schoon.
de accomodatie stacaravan viel tegen
zij geven aan voor maxima 4 volwassenen en 2 kinderen maar voor zijn vieren was het al te klein de foto van de sta caravaan die we boekte via de side en de foto in de brochure
is helemaal niet de sta caravan die we geboekt hadden wat de camping betreft gaan we graag er weer naar toe