Wilsum beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Wilsum

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Wilsum gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Wilsum achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

6 beoordelingen over Wilsum

met partner, Okt. 2010
"Bedankt pieter-jan"
autocentrumvandeven
Sfeer
5-11-2010 via een vriend pj ben ik terecht gekomen bij deze mooi accomodatie.ik geef ze weg bij een aankoop van een auto. autocentrum van de Ven

met jonge kinderen, Juni 2009
"Leuk maar te groot"
fam Assen
Sfeer
21-6-2009 aardige camping maar beetje te groot met 1200 plaatsen wij wonen in de buurt, zijn
een weekend geweest met familie nadelen zijn te kleine kampwinkel, te weinig prullenbakken, te weinig verlichting, te weinig sanitair, veel honden op de camping zonder goede hondenuitlaatplekken, jammer want het kan zo mooi zijn, wel hebben wij het gevoel dat de eigenaren er veel aan doen om de camping beter te maken, maar ondanks het minder mooie weer hebben wij er best een aardig weekend gehad

Familie, Juni 2008
Erik, Mariska en Jo...
Omgeving
13-6-2008 Het bevalt ons prima op de camping, wij gaan volgend jaar weer. de beheerders doen er veel aan om de camping weer op te knappen. Jop vind het geweldig op het strandje bij de waterplas. De plekken zijn ruim en de omgeving is mooi. Veel wandel en fiets routes. Alleen jammer dat er geen zwembad is.

Familie, Mei 2008
Matze
1,0
20-5-2008 Wasser nur dann wenn es dem Besitzer passt. Deutscher Campingplatz in Holländischer Hand wo gibt es denn so was. Hier sind die Deutschen nicht mehr willkommen. Für die Zukunf nicht mehr bezahlbar

met partner, Juni 2007
Lida van der Pol
Omgeving
1-8-2007 Serige camping, vuilnisbakken of niet aanwezig of overvol. Alles dicht. Overboekingen, onze plaats was bezet. Onpersoonlijk baliepersoneel. Campingcheque's konden niet worden verwerkt.
Tijdens ons bezoek werd er met grote graafmachines gewerkt. Kortom eens maar nooit meer.