Hotel Breidenbacher Hof in Düsseldorf Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) | Zoover
Hotel Breidenbacher Hof Düsseldorf

Beoordelingen Hotel Breidenbacher Hof

Königsallee 11, D-40212, Düsseldorf
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Breidenbacher Hof gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Breidenbacher Hof achterlaten.

16 beoordelingen over Breidenbacher Hof

9,8
9,3
met partner, Nov. 2011
"Subliem!!"
G. Schilt
14-11-2011 Dit hotel overstijgt alle superlatieven; werkelijk het toppunt van perfectie.
In dit hotel klopt alles en biedt naast haar aanwezige faciliteiten een perefecte service, welke begint bij aankomst en eindigt bij het vertrek in de vorm van een flesje water voor onderweg!!
Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat!
Zeker voor herhaling vatbaar!!

met jonge kinderen, Juni 2011
"TOP-hotel op TOP-locatie met TOP-personeel!!!"
Y. Veerman
7-6-2011 Hotel Breidenbacher Hof is in een woord geweldig! Luxe hotel op een toplocatie aan de gezellige Konigsallee, t/o Kaufhof en Carschhaus. Valetparking. Mooie kamers van alle gemakken voorzien. Persoonlijk welkomstwoord met fruitschaaltje op de kamer bij aankomst. Koffie en thee etc. voorziening op de kamer. Het (supergrote) bed werd opengeslagen voor het slapengaan, flesje water met bonbon op het nachtkastje en de badjassen klaargehangen in de badkamer. Wat een gastvrijheid, en oprecht vriendelijk en behulpzaam personeel dat je bij naam kent. Werkelijk een zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Complimenten aan hotel en haar personeel. Ik was met mijn kinderen (8 en 12 jaar) in een kamer en in de naastgelegen kamer mijn ouders. Op ons verzoek kregen we twee kamers met tussendeur. Hierdoor was het verblijf nog gezelliger. Echt een aanrader, zowel voor jonge als oudere mesnen / stellen met of zonder kinderen. Wij gaan hier zeker weer naar toe, als het even kan dit jaar nog! Echte aanrader!

met partner, 2011
"Super Hotel!!"
Monne Brans
10-3-2011 Een prachtig mooi hotel, met perfecte kamers, fantastisch eten en zeer belangrijk, geweldig vriendelijk personeel, die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan!
Wij komen graag nog eens terug, om van deze gastvrijheid te genieten!

met partner, 2011
"Helemaal fantastisch."
patrick brans
9-3-2011 Dit hotel is echt 5 sterren. Heb zeer genoten en kom hier zeker terug. Kan dit hotel zeer aanraden voor een heerlijk weekendje weg maar ook zakelijk zeer aan te raden

met vrienden, 2011
"Prachtig, zeer gastvrij hotel"
Nelleke
31-1-2011 Dit hotel ligt middan in het centrum van de stad! Het personeel is zeer gastvrij en vriendelijk. Het kamers zijn mooi ingericht en heerlijk ruim. Ontbijt, restaurant, cocktailbar....het ontbreekt u aan niets. Kortom in één woord geweldig, en zeer aan te raden.

"Super Hotel"
Elly Leppers van Za...
5-3-2011 Het Breidenbacher Hotel in Dusseldorf in een fantastisch hotel met heel
vriendelijk en voorkomend personeel, luxe en ruime kamers en een gezellige
bar met heerlijke cocktails. Ligging is perfect midden in het centrum.
Kortom als wij weer naar Dusseldorf komen weten wij al welk hotel wij nemen.
Elly Leppers van Zanten

met vrienden, Jan. 2011
"Fantastich, voor herhaling vatbaar!!"
H.F. Kroes-Vink
18-2-2011 18-02-2011 - Het Breidenbacher Hotel in Düsseldorf is veruit het beste hotel waar ik ooit gelogeerd heb. De ligging is perfect midden in de stad. De service is geweldig. Het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het is super de luxe. Dan hebben we nog niet gehad over de uitstraling van het hotel. Je moet het gewoon zelf een keer meemaken!

"Fantastische plek"
Kruize
16-2-2011 Alles was super. Zeer vriendelijk personeel, uitstekende kamers, heerlijk diner en ontbijt. Zeer gezellige bar met waanzinnige cocktails.

"Prachtig hotel."
Marianne Orvan
23-2-2011 Fantastische kamer en badkamer. Uitstekend personeel. Heerlijk ontbijt en diner. Midden in het centrum.

met vrienden, Jan. 2011
"Hotel met luxe en warme uitstraling"
Fredy Pater
17-2-2011 Het hotel Breidenbacher Hof is echt fantastisch. Het begint direkt bij aankomst al met een warm en hartelijk onthaal.
De kamers zijn zeer lux en erg schoon en van alle gemakken voorzien. We hebben er van een heerlijk ontbijt en diner genoten. Niets op aan te merken, vandaar al mijn tienen.
Daar komt bij dat het midden in het centrum ligt, om heerlijk te kunnen genieten van de stad Düsseldorf