Hagen beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hagen

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Hagen gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Hagen achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

9 beoordelingen over Hagen

5,8
7,3
Sfeer
met partner
"Mooie stad en schoon"
lenie
26-7-2010 heel veel winkels,
niet verwacht na al die reactie,s
nette stad,en schoon

met partner, Dec. 2008
"Nooit meer dineren"
ineke Bijsterveld
Sfeer
18-12-2008 Een fantastisch hotel, goede ligging, heel vriendelijk personeel, mooie kamers en het ontbijt was prima maar het avondeten was om te huilen. Dit was het tweede jaar dat we naar dit hotel gingen maar het avondeten was zo slecht dat we gezegd hebben, volgend jaar weer naar het hotel maar zonder avondeten.

Familie
"Saaie stad!"
Roelien
Omgeving
28-10-2008 Een saaie grijze stad, met weinig restaurants. Van nood maar bij Mac Donals gegeten.

met vrienden
"Somber grauw industriestad"
Fam Canters Fam Bui...
Omgeving
28-9-2008 Het is een industriestad .We zijn er in een weekend geweest en hebben niet echt een uitgaansleven kunnen ontdekken. Omdat het mooi weer was kon je tijdens winkelopeningstijd op diverse terrasjes zitten maar dat was het wel. Teveel "buitenlandse" bar's en restaurant. Geen echte duitse stad

met partner, Juli 2008
"De middelmatigheid zelfe"
Jan de Vries
Omgeving
6-7-2008 Typisch Rurhgebiedgrauwheid. Beetje sjofel met bedelaars en heimlozen. Ruim opgezette pleinen waar twee fatsoenlijke terassen zijn. 's-Avonds uitgestorven.

onbekend
johan
Omgeving
28-5-2008 Gezellige stad met leuke terrassen,maar het was ook mooi weer.

met partner, Mei 2008
jopie
Omgeving
28-5-2008 Leuke plaats met gezellig centrum mede door het mooie weer.Prachtige omgeving met mooie meren.

Familie, Aug. 2007
Rumworld
Omgeving
26-8-2007 Wel een leuke stad.
Je moet wel goed zoeken naar leuke, lekker en betaalbare eetgelegenheden. Die zijn er genoeg maar zoeken loont (3 personen 30 euro incl. 4 halve liter cola en 2 water)

Ook andere dingen zoals broodjes en ijs is zoeken de moeite waard. Bijv. Bolletje ijs 80 of 50 cent, broodjes 1,20 of 80 cent.

Aanrader is ook de markt bij de bioscoop (0,3 liter Coca cola 60 cent, Grote mok koffie 60 cent, Wafel 50 cent, Mettbrotchen 60 cent.

Ook leuke, kleine en grote rommelmarkten (trodelmarkt) goedkoop en leuke en andere dingen.

Een echte aanrader is het Freilichtmuseum (wel erg ruim opgezet) in Hagen zelf, Kasteel in Hagen, Kasteel in Altena (heel erg mooi, uitgebreid en groot) en een stuk verderweg ZOOM in Gelsenkirchen, een prachtig opgezette dierentuin waar je echt heel dicht bij de dieren kan komen.

Tevens ook gezellige terrassen in Hagen.

met partner, Juni 2005
adri en erna van le...
Omgeving
16-1-2006 wij zijn in juni 2005 in hagen geweest, het is een heel goed hotel, heerlijk eten en vriendelijk personeel ,ook het plaatsje hagen is heel gezellig,hadden we niet verwacht dus wij vinden dit een echte aanrader voor een geslaagde vakantie.wij komen zeker hier weer terug.