Hotel Excelsior Hotel Ernst**** in Keulen (Köln) Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) | Zoover
Hotel Excelsior Hotel Ernst**** Keulen (Köln)

Beoordelingen Hotel Excelsior Hotel Ernst****

Trankgasse 1-5, 50667, Keulen (Köln)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Excelsior Hotel Ernst**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Excelsior Hotel Ernst**** achterlaten.

9 beoordelingen over Excelsior Hotel Ernst****

9,7
7,6
6,7
met jonge kinderen, Jan. 2012
"Отеле Excelsior Hotel Ernst"
Дмитрий Донской
1,0
30-3-2012 Если кто то попадет в прекрасный город Кёльн, Германия, будьте бдительны в отеле Excelsior Hotel Ernst. Вас могут ограбить в этом 5-ти звездочном отеле.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Tophotel "
Familie Rijs
18-12-2011 Ik geef hotels nooit meer dan 7 of een 8. Dit hotel is de tien dubbel en dwars waard. We hadden de executive suite tijdens ons verblijf en dat was een heerlijk ruime kamer voorzien van alle luxe en gemakken. Mooie plasma tv's, grote regendouche plus bad in de grote badkamer. Extra toilet en een heerlijke zithoek. Minibar is gratis. Personeel is hartelijk en niets is ze te veel. Dit hotel is met recht een tophotel. Wij komen hier zeker nog eens terug.

met partner, 2011
"Een heel goed luxe hotel"
E.P
2-11-2011 Perfecte ligging,station om de hoek,t.o. De Dom en winkelstraten.
Mooie kamers en een perfect ontbijt.
Sloffen naast het bed en badjassen in de badkamer.Alles is aanwezig zoals badschuim,shampoo. bodymilk enz.....
Autoparkeren kun je beter zelf doen het hotel vraagt €24,00 perdag, zet je hem zelf weg is de prijs €15,00 perdag.
We zijn en blijven Hollanders,toch

met partner, Okt. 2011
"Niet alles was er goed"
Hans en Trijnie
13-11-2011 Voorgaande beschrijvingen kloppen helemaal. Oordeel dient bezien te worden vanuit de verwachting die je mag hebben van een 5 sterrenhotel.
Ontbijt was prima maar wel een druk geloop door de bediening.
Kamer eveneens goed. Vanuit de bank kon geen televisie worden gekeken, beetje onhanddig dus. Ruimte was goed en ruim. De kamer keek uit op een binnenplaats / dak zodat daar niets te zien viel.
Toilet, bad, douche waren voortreffelijk.
De kamer was veel te warm (24 gr) en kon met thermostaat/koeling niet lager worden gekregen. Tweemaal gevraagd waarop wel werd beloofd maar geen terugkoppeling gekregen en ook geen resultaat. We hebben alle dagen met open ramen gezeten wat overigens geen uitkomst bood. Bij vertrek een kaartje ingevuld waarna we na een week de melding kregen dat het probleem in de kamer was opgelost. U kunt dus met een gerust hart naar dit hotel, klachten worden na vertrek opgelost.

met partner, Okt. 2011
"In 1 woord, geweldig"
Wim en Monique Hert...
2-10-2011 Een beter hotel als dit bestaat er niet. Als je met de auto aankomt worden je koffers gelijk aangepakt. Sleutels geef je af en je auto is al weg. Ontvangst is super, bijzonder vriendelijk en gemotiveerd personeel. Je krijgt een rondleiding door je kamer, werkelijk fantastisch. We hebben ons opgefrist, gaan de stad in, komen terug en je kamer is weer helemaal opgeruimd. Je pantoffels staan klaar op een handdoek naast je bed, badkamer is werkelijk een plaatje en alles is super schoon, een gevuld koelkastje op je kamer is inclusief, word elke dag weer aangevuld. Het ontbijt is helemaal fantastisch, met alles wat een mens zich maar kan verlangen. Iedereen zegt vriendelijk goeiedag en je kan alle soorten koffie of thee krijgen met een glas verse jus. Je zit echt midden in de stad, je steekt de weg over en je bent er. De auto staat de volgende dag weer voor je klaar, midden voor de deur. Het verkeer wordt zelfs nog tegen gehouden als je wegrijdt. Echt een fantastisch hotel.

met partner, Mei 2011
"Een geweldige belevenis!"
Fam. Wiecherink
23-5-2011 Het was super om je een keer verwend te voelen in een hotel! Ze lezen alles van je gezicht en de kleine attenties op je kamer zijn erg leuk1 Gordijnen dicht, bed opengeslagen, pyama opgevouwen, e.d.

met partner, Sept. 2010
"Wat een Luxe!"
Fulko
11-11-2010 Voor een lang weekend in Keulen geweest (incl beursbezoek)
Met de ligging naast de Kölner Dom zit je fantastisch. Sjiek Dineren in restaurant Hans Stube (naam doet restaurant geen eer aan) is op sterrenniveau. Ook de In House Jappanner Taku is de moeite waard!

met vrienden, Jan. 2009
"Super!"
Angela
12-1-2009 Supermooi hotel op loopafstand van het treinstation en centrum. De receptioniste die je incheckt loopt met je mee naar je kamer (!!) voor een rondleiding.
Prachtige badkamer en toilet met veel handdoeken.
Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt.
Het personeel is superaardig, dit heb ik nog nooit meegemaakt in een hotel.

onbekend
P.R. Stegeman
19-7-2006 In april 2006 bezochten wij dit hotel. De ligging is perfect: 100 meter van het station, tegenover de Domkerk (vanuit het kamerraam te zien), vlakbij grote musea, musicaltent, etc. Bereikbaarheid per trein dus prima. Service is geweldig, mag ook wel gezien de prijs. Men kent je al snel bij naam, is zeer voorkomend, geen moeite is ze te veel.Bediening ook in het prima restaturant voorbeeldig.