Hotel Radisson Blu Köln**** in Keulen (Köln) Duitsland 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Radisson Blu Köln**** Keulen (Köln)

Beoordelingen Hotel Radisson Blu Köln****

Messe Kreisel 3, D-50679, Keulen (Köln)

5 beoordelingen over Radisson Blu Köln****

3,9
met vrienden, Aug. 2011
"Goed hotel"
Marc
31-3-2012 Mooi hotel met ruime mooie kamers; Ontbijt is perfect. Mooie bar. Iets onpersoonlijk, is zaken hotel gelegen aan de Kolner Messe. Sauna en turksbad prima.

met oudere kinderen, Nov. 2010
"DUUR ONGEZELLIG HOTEL MET PRIMA ONTBIJTBUFFET"
MARLEEN
11-11-2010 Wij waren hier 1 nacht met een Bongo bon en vonden dit echt zijn geld niet waard.
Mooie kamer met regendouche, maar de badkamer staat onder water als je met 3 doucht.
De kamer is echter zeer slecht verlicht.
De welkomstcocktail en badjas hebben we zelf moeten gaan vragen aan de receptie.
De parking is peperduur.
Er waren geen kinderen in gans het hotel, alleen zakenlui.
Het ontbijtbuffet is super. Je kan er alles vinden waar je van droomt.
De bar is heel duur en niet echt gezellig.
De sauna en fitness waren OK maar ook weer heel ongezellig.
Je hebt echt een auto nodig of je geraakt nergens.

met partner, Dec. 2008
"Machtig"
anoniem
26-11-2010 Zalige plaats om tijdens de Kerstperiode te verblijven. Er staat een meterhoge Kerstboom in de gigantische inkomhal, waardoor je onmiddellijk in de juiste sfeer terecht komt. Eten en drinken zijn prijzig maar zeer lekker. Een prachtige kamer. Een zalig ontbijt....

met partner, Dec. 2008
"Mooi hotel"
L + I
8-1-2009 Wij vonden dit een mooi en degelijk hotel! Mooie kamer, propere badkamer/toilet. Ontbijtbuffet was dik in orde. Vriendelijk personeel. Loopafstand tot centrum/station was ongeveer 20 minuten via de spoorwegbrug achter de 'Dom'

met partner, Mrt. 2008
"Klasse hotel"
Gert Piqueur
28-6-2008 Zeer knap hotel. Mooi design, prachtige kamers, vriendelijk onthaal en super ontbijt. Wij boekten via weekenddesk waar we een slechts 52 euro betaalden per persoon voor 2 nachten! Een aanrader! Als we éen minpuntje moeten zoeken dan is het de afsluiting van de douche. Na de heerlijke regendouche staat er wel wat water in je badkamer. Keulen is ook een geweldige shopping stad met ontelbare restaurants. Ook de Zoo is een bezoekje waard.