Hotel Carat**** in Monschau Duitsland 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover

7,9
met oudere kinderen, Nov. 2011
Niet voor herhaling vatbaar
Wittouck Hilde
2-11-2011 geheel is aan vernieuwing toe (gangen, onthaal, kamers). kleine kamer, zeer sober afgewerkt, proper maar wel vuile gordijnen. Zeer lawaaierige afzuiging in badkamer, heel de nacht goed hoorbaar in de slaapkamer. badkamer is netjes, maar alles is een beetje gedateerd. propere, zachte handdoeken. Avondeten in buffetvorm, van zeer matige kwaliteit, dessert in vorm van allerlei gekleurde blubber, vrij smaakloos. Ontbijt viel wel mee. ligging dicht bij centrum is oke.
verwacht vooral niet veel van de kegelbaan!!!

met partner, 2011
Prima gastvrij hotel
evy
10-3-2011 fantastische ligging: op 5 minuten wandel je zo het schattige stadje Monschau in.
Uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijk roerei.Gezellige bar,vriendelijk personeel.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Prima Hotel
Sabine
7-2-2012 Het hotel ligt iets buiten de stad. Je loopt dus eventjes om in het prachtige stadje te kunnen wandelen. Dat heeft het voordeel dat het heel rustig ligt. Het hotel is schitterend. Op de bovenste verdieping kun je gaan zwemmen of een sauna nemen. Je hoeft niet eens naar buiten, een lift brengt je tot de bovenste en benedenverdieping. Daar is het restaurant. Een uitgebreid buffet verwelkomt je zowel 's morgens als 's avonds. In de omgeving zijn er prachtige wandelingen. Het gaat soms wel even de bergen in, wat je een schitterend uitzicht geeft. Een minpunt vonden wij de kamer. We treurden niet want onze kinderen waren gratis mee, maar we sliepen met op een toch wel kleine kamer. De bedjes waren allemaal aan elkaar 'gekleefd'. Niet erg praktisch als je 's nachts even naar het toilet moest. Maar dicht bijeen is het zeker zo gezellig.

met jonge kinderen, Dec. 2010
Uitstekend
Leurs
31-12-2010 Heel proper hotel en het eten heel goed ontbijt en avondeten.

met partner, Aug. 2010
Geen 4* waard !
Sandra
12-8-2010 Net enkel dagen terug.
Kamer en badkamer was klein, maar wel proper.
Wat service betreft kunnen we enkel maar goede punten geven aan het personeel aan de receptie, wat we verre van kunnen zeggen van het personeel in het restaurant en de bar. Op 2 personeelsleden na lopen ze daar meer tegen hun goesting rond en hebben en hebben ze jammer genoeg enkel maar kennis van hun eigen taal Duits.
Met onze kennis van Engels en Frans kwamen we dus flink tekort.
Het avondbuffet was weinig gevarieerd en smaakte flauw.
Onbijt was wel goed. Voor ons geen 4* waard dus !!!

met partner, Juli 2010
Niet voor herhaling vatbaar
Luc & Chantal
9-7-2010 Goed voor 1 nacht ! Vriendelijk onthaal aan de receptie. Kleine kamers met, in ons geval, zicht op een grote boom ! Badkamer is dringend aan vernieuwing toe, klein maar proper ! Geen zeepjes of extra's ! Avondbuffet : voorgerecht en soep = ok ; hoofdgerecht = paëlla koud en vis droog ; dessert hebben we maar gelaten voor wat het is want het oogde niet appetijtelijk ! Ontbijt was prima ! Bepaald personeel van het restaurant was nors en onvriendelijk, werkte daar precies tegen zijn goesting ! Het water van het zwembad was koud en de sauna is aan vernieuwing toe. Beschimmelde bak voor wasgoed waardoor we er geen gebruik van gemaakt hebben ! Niet voor herhaling vatbaar !!!

met partner, Mei 2010
Leuk voor een weekend
Vilrokx Hubert
17-5-2010 We zijn net terug van een weekendje Monschau, Het hotel ligt vlakbij het centrum. We hadden kamer met ontbijt en dit was zeker voldoende en lekker. De kamers zijn klein maar zeer proper. Bar was eigenlijk een saaie bedoening. Personeel is zeer vriendelijk. Monschau is een klein dorpje dus je hebt zeker genoeg aan één weekendje daar. Het is echt voor fietsers en wandelaars. Al bij al is het goed meegevallen.

met jonge kinderen, Apr. 2010
Goed voor één keer.
kurt
12-4-2010 Tof hotel - eten voor de kinderen en mijn vegetarische madam viel tegen - goed zwembad - zeer goede ligging en toffe streek om te wandelen

met partner, Feb. 2010
Goed hotel, voor herhaling vatbaar
Longueville Inne
21-2-2010 Hotel is goed gelegeen en makkelijk herkenbaar. Mooie omgeving, personeel was klant vriendelijk en doet moeite andere talen te spreken (receptie). Zaal personeel is minder taalvaardig. Over de bediening valt niets negatief op te merken.

De kamer was mooi en ordelijk. Wordt ook dagelijks gekuist. Het eten was verzorgd en er was een vrij ruim aanbod (buffet). Hotel beschikt ook over zwembad, sauna en andere leuke indoor activiteiten. Rondom het hotel waren ook verschillende mogelijkheden beschikbaar qua activiteiten.

Vriendelijke groeten Inne & Kevin

met partner, Dec. 2009
Treffelijk hotel (zonder meer)
Etienne Brys
3-1-2010 Vier *? kan je in vraag stellen. De kamer was eerder klein maar wel proper, idem badkamer. We hebben enkel ontbijt genomen en dat was meer dan naar behoren (lees: voldoende variatie in het buffet).
Bar was een koele saaie bedoening.
Kortom: het hotel is uitermate geschikt voor senioren (rustig, stil,..) maar om iets te beleven... ga maar buiten het hotel, hoewel je Monschau na één dag wel gezien hebt hoor.

7,9

Alle beoordelingen (23)
met partner (14)
Familie (3)
met oudere kinderen (1)
met jonge kinderen (5)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?