Camping Bleialf**** in Bleialf (Eifel) Duitsland 6.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Bleialf****

7,6
7,1
7,2
7,1
6,9

26 mei 2012

Camping Bleialf**** Bleialf (Eifel)

Beoordelingen Camping Bleialf****

Im Brühl 4, 54608, Bleialf (Eifel)

3 beoordelingen over Bleialf****

7,6
4,8
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Zeer teleurstellend"
nathalie
1,0
22-5-2012 een hele grootte speeltuin maar volledig afgebroken, je kon je kind er zeker niet alleen laten, want in een hoek lag er een heel grootte berg puinhoog groter dan mij zelf en zo lang als een caravan. Het water van het binnenzwembad was ijskoud iedereen ging er uit na 1 min., ze laten blijken dat er buiten ook een zwembad is maar het is maar een plonsbadje met een mini waterglijbaan. De hygiene van het park was niet om aan te zien om maar een vb te geven 1 van de tenten hangde vol met vogel uitwerpselen en de caravans zagen groen. de uitbaters waren echt niet vriendelijk. Als je rust wilt moet je zeker niet naar daar gaan. De ligging is ideaal je ligt in een driehoek B, D en Lux. We gaan zeker eens terug naar de omgeving, maar nooit meer naar dit park.

met partner, Sept. 2009
"Leuk maar onpersoonlijk"
van goethem
Staat van het sanitair
13-9-2009 september 2009 paar dagen vertoefd op deze camping, niet veel op de accomodatie aan te merken, enkel dat het om 21:00 stikdonker was door de weinige verlichting op het terrein wat douchen en honden uitlaten een gevaarlijke activiteit werd. Het eten in het cafe was zeker niet slecht maar de keuze en variatie was karig. We vonden het wel een goeie uitvalbasis om de omliggende steden en dorpen te bezoeken, ook het wandelgebied was super! Wat ons het meeste is tegengevallen is de onverschilligheid van de uitbaters, niemand die vroeg of alles oke was, als je informeerde naar het weer voor de komende dag dan werden de schouders opgetrokken en bij vertrek werd de factuur gemaakt in alle stilte en een goeie reis en behouden thuiskomst hoorde niet bij de service.

Familie, Juli 2007
de bruyn greg
Staat van het sanitair
8-8-2007 wij hebben in juli 2007 9 dagen op deze camping gestaan en buiten het weer (waar in europa was het toen goed weer?) is er niets tegen gevallen op deze camping. Erg vriendelijke eigenaars, lekker eten in het restaurant en heel redelijke prijzen, leuk zwembad en goede speeltuin, zeer veel animatie voor de kindjes, 's ochtends lekkere verse broodjes van de campingbakker,... Mooie omgeving met veel bezienswaardigheden zoals het mooie Monschau, het eifelpark, de stadjes Prum en Bittburg,... Wij hebben het in elk geval heel erg naar onze zin gehad op deze camping! Voor herhaling vatbaar!!!