Bullay beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Bullay

Beoordelingen Bullay

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bullay gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bullay achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

8 beoordelingen over Bullay

4,5
6,2
6,6
met jonge kinderen, 2010
"Leuke camping"
John
Sfeer
14-7-2010 Leuke camping om weekend te verblijven, vriendelijke eigenaar met ruim gesorteerde winkel en goed restaurant.
Alleen man die plaasten toewijst is nors type die beetje chagrijnig uitleg geeft.

met partner, Juni 2009
"Voor een paar dagen leuk"
henk
Sfeer
7-7-2009 Goed restaurant en niet duur.Lastig is wel dat de poort s'middags 2 uur dicht gaat.De ober die ook helpt bij het plaatsen van caravans en de vuilnis in ontvangst neemt is zeer onvriendelijk en hoort bij het verzorgen van de vuilnis zijn restaurant kleren te verwisselen voor een overall.Hygiene!!Plaatsen zijn niet erg groot en als je pech hebt moet je wel 50 meter snoer bij je hebben.

willem
Omgeving
30-9-2007 Het is een leuke plaats en een mooie omgeving.Wel voor een week-end niet voor langer.

met partner, Apr. 2007
Ineke
Omgeving
11-7-2007 1 week in april op camping Bären-Camp in Bullay verbleven, ligt aan de Moezel met mooie fietspaden, kleine caravan- camperplaatsen, tussen 13:00 en 15:00 geen aankomst of rijdend vervoer op camping mogelijk, slagboom gesloten.
Veel hinder van spoorbrug, dag en nacht zeer druk met treinverkeer en achter de camping ligt een smal weggetje waar heel veel jongeren op en neer crossen met auto's en scooters verzamelpunt van jeugd. Dus voor de rust minder geschikt!

ren

Fam J.Smit
Omgeving
16-5-2006 In de mei vakantie geweest.
Het was onze eerste keer,maar zeker niet de laatste.Een studio van TIBO zeer netjes en vriendelijk.Na de kennismaking laten ze je met rust.Mooie omgeving je kan bij de hele moezel langs en overal zijn wijnranken.Het eten in de plaatselijke dorpen is heerlijk en niet duur alleen wel erg veel schnitzel op het menu.De prijs van een glaasje wijn viel ons wel tegen voor zo'n wijnomgeving, maar als je onderweg een paar flessen koopt kan je je slag slaan.Bezoek aan Trier en Koblenz zijn zeer de moeite waard, maar ook Cochem en Bern-Kastel zijn prachtig.Kortom de week vloog voorbij.

anja
Omgeving
24-11-2005 ik kom al 30 jaar in bullay vroeger met ouders en nu zelf. vooral in september herfstfeest kei gaaf iedereen aan te raden .
mooie omgeving kunt er fijn wandelen en ligt rustig tussen de bergen, bent zo met auto en openbaar vervoer een stuk verder {cochem trier parken enz}
aanrader marlies wagner bahnhofstrasse gezellig pension en goed koop , goed eten en verzorging zeer goed, wij gaan zeker weer.

Piet en Liesbeth
Omgeving
11-8-2005 Prima omgeving, dit jaar in juli appartementje gehuurd (Tibo appartementen) zeer goed, pal op de Moezel, mooi uitzicht, zeer netjes en compleet ingericht, vriendelijke beheerster, keurig verzorgd allemaal, komen hier vast nog eens terug.

Ans & Bert
Omgeving
27-7-2005 Vorig jaar in augustus in Bullay geweest.
Wij hadden onderdak bij particulieren.
Fam.Derdinger zelf ook jonge spontane mensen zonder kinderen in alles heel behulpzaam.
We hadden daar beschikking over een hele verdieping; 1 grote ruime slaapkamer met een 2 pers. bed. riante kast, deur naar buiten een een mooi uitzicht op de tegenoverliggende bergen.
Ruim toilet in de badkamer met gescheiden douche cabine.
Prijzen heel goed betaalbaar al met al een hele fijne vakantie gehad in Bullay bij de fam. Derdinger.
Via internet in contact gekomen geboekt, en regelmatig nette mail over en weer.

Het was onze 1e keer maar niet de laatste keer bij fam. Derdinger.